- 7 Aralık 2022
- 701
- 272
- 30
-
- Konu Sahibi sehribann16
Evet onu duymustum canım hamile kalan da olmuş inşallah ise yararSelam kuzumm benim regl bitti dün süt maydonoz kürünü araştırıyorumsen nasılsın neler yapıyosun
Evet nadir de olsa olabilen bi durumAdete 8 gun kala normal mi boyle bir durum
Benim durumum biraz karışık cuma gittim iki yumurta da 16 lardaydı yarına kadar 18 olur yarın öğleden sonra vur iğneyi dedi vurdum da bi akıntı yok anlamadım ağrı desen arada oluyor çatlamadı mı acabaKizlarimm nasılsınız giremedim bu ara buralara nasil gidiyor neler yapıyorsunuz
sehribann16 Basakbasak1 @rabianizzz @sundy94 Y yanasip52 canım sen en son kan vermiştin sanirjm arttı mı degerin
Akıntı her seferinde olacak diye bişey yok kuzum benim de olamdi geçen ay sen değerlendir yine boş geçme tekrwr kontrole çağırdı mi peki çatlama oldu mu diyeBenim durumum biraz karışık cuma gittim iki yumurta da 16 lardaydı yarına kadar 18 olur yarın öğleden sonra vur iğneyi dedi vurdum da bi akıntı yok anlamadım ağrı desen arada oluyor çatlamadı mı acaba
Yok canım progestan veriyor adet veya hamile olursam gel diyor işte gerçi geçen ayda yoktu akıntı diye hatırlıyorum ama çatlama olmuştu ne bileyim yumurtanın geç büyümesi moralimi bozdu kalitesi mi yok diyeAkıntı her seferinde olacak diye bişey yok kuzum benim de olamdi geçen ay sen değerlendir yine boş geçme tekrwr kontrole çağırdı mi peki çatlama oldu mu diye
Kotu düşünme canım ya beni de cagirmiyo ama bana da progesteron vermiyor onu sorayim yarın bı bende doktora birde canım catlama günü e2 hormonu idi sanirjm ona baktiriyirsun yumurtanın kaliteli olup olamdigi belli oluyormis bı araştır baktır istersen birde 7 8 gün sonra bakılan bir hormon vardı yumurtlama kaliteli olmuş mi diye hayirlayamadim şimdiYok canım progestan veriyor adet veya hamile olursam gel diyor işte gerçi geçen ayda yoktu akıntı diye hatırlıyorum ama çatlama olmuştu ne bileyim yumurtanın geç büyümesi moralimi bozdu kalitesi mi yok diye
Yok canım progestan veriyor adet veya hamile olursam gel diyor işte gerçi geçen ayda yoktu akıntı diye hatırlıyorum ama çatlama olmuştu ne bileyim yumurtanın geç büyümesi moralimi bozdu kalitesi mi yok diye
Progesteron hormonuna baktiriyorsun canım baktım şimdi ebru ceylanin syafasina ama progestron veriyor doktor o etkiler mi sonucu bilemedimKotu düşünme canım ya beni de cagirmiyo ama bana da progesteron vermiyor onu sorayim yarın bı bende doktora birde canım catlama günü e2 hormonu idi sanirjm ona baktiriyirsun yumurtanın kaliteli olup olamdigi belli oluyormis bı araştır baktır istersen birde 7 8 gün sonra bakılan bir hormon vardı yumurtlama kaliteli olmuş mi diye hayirlayamadim şimdi
Avokado bende aldım denemeye fırsatım olmadıEvet onu duymustum canım hamile kalan da olmuş inşallah ise yararbende iyiyim kuzum şükür femaram bitti cuma günü yarın doktor kontrolüm var çatlatma verecekti de sanirjm benim yumurtam dün akşam çatladı yumurtlama akıntım gekdi ağrım da vardı boş gecmedim tabii değerlendirdim folic asıt balık yağı d vit devam bugünde avakado almıştım olgunlaşmış onu deneyim bu ay ek olarak bakalım gerisi Allah kalmış
Aman canım kritik günlerde eşlere sen ne dersen o aşkım diyecegiz o kadar ugrasiyiruz heba olmasın yumurtlama olunca gelirsin hakkındanAvokado bende aldım denemeye fırsatım olmadıeşimle dün tartıştık yumurtlamaya kadar düzeliriz buharı deneyeceğim bende 3 gün bakalım hayırlısı elimizden geleni yapalım daa gerisi allaha kalmış kuzumm bakalım
Bende öyle okudum hatta öyle yedim tadını eşimle beğenmemiştik sonra başka yerde yedim hiçte öyle değildi ondan aldım bakalım bugün yerim galibaAman canım kritik günlerde eşlere sen ne dersen o aşkım diyecegiz o kadar ugrasiyiruz heba olmasın yumurtlama olunca gelirsin hakkındanbende ilk defa deneyeceğim nasıl tadı merak ediyorum margarin gibi diye biseyler okudum inşallah severim
O nadirlerden olup insallah tutarlar bir ayda iki firsat gecti elimizeEvet nadir de olsa olabilen bi durum
Şükür canım artmış evet gecikme 2. Günü 125 ken 5. Günü 749 çıktı ama muayene olmadım daha iki hafta sonra gidip belki kalp atışına duyarım diye beklicem siz nasılsınız nasıl gidiyorKizlarimm nasılsınız giremedim bu ara buralara nasil gidiyor neler yapıyorsunuz
sehribann16 Basakbasak1 @rabianizzz @sundy94 Y yanasip52 canım sen en son kan vermiştin sanirjm arttı mı degerin
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerini alırızEvet onu duymustum canım hamile kalan da olmuş inşallah ise yararbende iyiyim kuzum şükür femaram bitti cuma günü yarın doktor kontrolüm var çatlatma verecekti de sanirjm benim yumurtam dün akşam çatladı yumurtlama akıntım gekdi ağrım da vardı boş gecmedim tabii değerlendirdim folic asıt balık yağı d vit devam bugünde avakado almıştım olgunlaşmış onu deneyim bu ay ek olarak bakalım gerisi Allah kalmış
Ay maşallah canım sağlıkla ikerlesin inşallah bize de dua etmeyi unutmaŞükür canım artmış evet gecikme 2. Günü 125 ken 5. Günü 749 çıktı ama muayene olmadım daha iki hafta sonra gidip belki kalp atışına duyarım diye beklicem siz nasılsınız nasıl gidiyor
İnşallah kuzum bakalım yarın gideyim ne diyor doktorAyyy hadi inşallah güzel haberlerini alırız
Nasıldı yediğin canım limon felan koyun yaziyordu arkadaşın biri içine öyle deniycem bendeBende öyle okudum hatta öyle yedim tadını eşimle beğenmemiştik sonra başka yerde yedim hiçte öyle değildi ondan aldım bakalım bugün yerim galibaay hiç bende tamam sen haklısın gözü yok daima ben haklıyım kendi bilir o yüzden
Hiçbirşey yoktu hatta avokado dediklerinde şaşırdım o yağ tadı hiççç gelmedi bende anlamadımNasıldı yediğin canım limon felan koyun yaziyordu arkadaşın biri içine öyle deniycem bende
Bende de yok canım da işte işin ucunda çocuk olunca alttan alıyorum mecbur
Belki olgunlaşmamış ti evde yediğin canımHiçbirşey yoktu hatta avokado dediklerinde şaşırdım o yağ tadı hiççç gelmedi bende anlamadım
Belkide bunu bayaaa beklettik bakayım deneyeceğimBelki olgunlaşmamış ti evde yediğin canım
Evet canım inşallah olursaBelkide bunu bayaaa beklettik bakayım deneyeceğimsenin ilk gebeliğin mi olacak
Bende süt maydonoz karabiber kaynatıyorum haydi rastgeleEvet canım inşallah olursabenim de bir tanesi baya yumuşamış onu deniycem şimdi