Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kuzumm benim regl bitti dün süt maydonoz kürünü araştırıyorum sen nasılsın neler yapıyosun
Evet onu duymustum canım hamile kalan da olmuş inşallah ise yarar bende iyiyim kuzum şükür femaram bitti cuma günü yarın doktor kontrolüm var çatlatma verecekti de sanirjm benim yumurtam dün akşam çatladı yumurtlama akıntım gekdi ağrım da vardı boş gecmedim tabii değerlendirdim folic asıt balık yağı d vit devam bugünde avakado almıştım olgunlaşmış onu deneyim bu ay ek olarak bakalım gerisi Allah kalmış

Akıntı her seferinde olacak diye bişey yok kuzum benim de olamdi geçen ay sen değerlendir yine boş geçme tekrwr kontrole çağırdı mi peki çatlama oldu mu diye

Akıntı her seferinde olacak diye bişey yok kuzum benim de olamdi geçen ay sen değerlendir yine boş geçme tekrwr kontrole çağırdı mi peki çatlama oldu mu diye
Yok canım progestan veriyor adet veya hamile olursam gel diyor işte gerçi geçen ayda yoktu akıntı diye hatırlıyorum ama çatlama olmuştu ne bileyim yumurtanın geç büyümesi moralimi bozdu kalitesi mi yok diye

Yok canım progestan veriyor adet veya hamile olursam gel diyor işte gerçi geçen ayda yoktu akıntı diye hatırlıyorum ama çatlama olmuştu ne bileyim yumurtanın geç büyümesi moralimi bozdu kalitesi mi yok diye
Kotu düşünme canım ya beni de cagirmiyo ama bana da progesteron vermiyor onu sorayim yarın bı bende doktora birde canım catlama günü e2 hormonu idi sanirjm ona baktiriyirsun yumurtanın kaliteli olup olamdigi belli oluyormis bı araştır baktır istersen birde 7 8 gün sonra bakılan bir hormon vardı yumurtlama kaliteli olmuş mi diye hayirlayamadim şimdi

Progesteron hormonuna baktiriyorsun canım baktım şimdi ebru ceylanin syafasina ama progestron veriyor doktor o etkiler mi sonucu bilemedim

Avokado bende aldım denemeye fırsatım olmadı eşimle dün tartıştık yumurtlamaya kadar düzeliriz buharı deneyeceğim bende 3 gün bakalım hayırlısı elimizden geleni yapalım daa gerisi allaha kalmış kuzumm bakalım

Aman canım kritik günlerde eşlere sen ne dersen o aşkım diyecegiz o kadar ugrasiyiruz heba olmasın yumurtlama olunca gelirsin hakkından bende ilk defa deneyeceğim nasıl tadı merak ediyorum margarin gibi diye biseyler okudum inşallah severim

Bende öyle okudum hatta öyle yedim tadını eşimle beğenmemiştik sonra başka yerde yedim hiçte öyle değildi ondan aldım bakalım bugün yerim galiba ay hiç bende tamam sen haklısın gözü yok daima ben haklıyım kendi bilir o yüzden

Ayyy hadi inşallah güzel haberlerini alırız

Şükür canım artmış evet gecikme 2. Günü 125 ken 5. Günü 749 çıktı ama muayene olmadım daha iki hafta sonra gidip belki kalp atışına duyarım diye beklicem siz nasılsınız nasıl gidiyor
Ay maşallah canım sağlıkla ikerlesin inşallah bize de dua etmeyi unutma
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerini alırız
İnşallah kuzum bakalım yarın gideyim ne diyor doktor

Nasıldı yediğin canım limon felan koyun yaziyordu arkadaşın biri içine öyle deniycem bende
Bende de yok canım da işte işin ucunda çocuk olunca alttan alıyorum mecbur

Nasıldı yediğin canım limon felan koyun yaziyordu arkadaşın biri içine öyle deniycem bende
Bende de yok canım da işte işin ucunda çocuk olunca alttan alıyorum mecbur
Hiçbirşey yoktu hatta avokado dediklerinde şaşırdım o yağ tadı hiççç gelmedi bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…