- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
Hastane acil girişinden verdimYerleştirme lekelenmesidir belki sağlık ocağında mı verdin
AmiiiiinnnnKızlar bugün kandil birbirimize ve geçen sene bu vakit son kez iyiki diyen,kaybettiğimiz insanlarımıza duamızda yer vermeyi unutmayalım Bir Müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” (Müslim, Zikir 86. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd hadisinde belirtileri uygulayalımHepimizin kandili mübarek olsun Rabbim bu topiktekiler ve onun haricinde evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün yoldaşlarımız ve bana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bizleri mutlu eden ömrümüzün sonuna kadar iyi ki dedirten evlatlar nasip etsin.Amin
Hastanelerin internet sitesinde sonuç 1.5 saate kadar çıkmış oluyordu genelde canımHastane acil girişinden verdim
Tahlil üstünde ki barkod numarası soruyor bende almamıştım onu yapamadım.Hastanelerin internet sitesinde sonuç 1.5 saate kadar çıkmış oluyordu genelde canım
Hadi ya bizim buradaki TC istiyor sadece gidip alma durumun yok mu lekelenme devam ediyor mu ay heyecan yaptımTahlil üstünde ki barkod numarası soruyor bende almamıştım onu yapamadım.
Hadi ya ne güzelmiş valla bi kere daha geldi uzun akışkan koyu kahve renginde bakalım ne çıkacakHadi ya bizim buradaki TC istiyor sadece gidip alma durumun yok mu lekelenme devam ediyor mu ay heyecan yaptım
Ay heveslemdirmek gibi olmasın da adet kanı öyle gelmez idrar testi yaptın mı bugünHadi ya ne güzelmiş valla bi kere daha geldi uzun akışkan koyu kahve renginde bakalım ne çıkacak
Bugün bi daha yapmadım canım biraz daha geciksin diye bekliyordum valla hayrolsun bnde bilmiyorum bu benim ikinci gebeliğim ilkinde böyle bişi hiç olmamıştıAy heveslemdirmek gibi olmasın da adet kanı öyle gelmez idrar testi yaptın mı bugün
Her gebelik farklı olabiliyor canım sen içini ferah tutBugün bi daha yapmadım canım biraz daha geciksin diye bekliyordum valla hayrolsun bnde bilmiyorum bu benim ikinci gebeliğim ilkinde böyle bişi hiç olmamıştı
gecikmenin 2. Günü 125.2 nasıl sizce ?Her gebelik farklı olabiliyor canım sen içini ferah tut
Canım hoşgeldin ilk Kk ya üyeliğim senin topikle başlamıştı özlettin kendini. Yeni topiğin de hayırlı olsun hepimize uğur getirsin inşallah. Ben geçen regl sonrası bir dolu bir boş gitmiştim ama regl olmuştum. Bu ay biraz akışına bırakmaya çalışıyorum. En azından negatif görmek eskisi kadar çok üzmüyor alıştım galiba
İSİM SAT BAT sehribann16 26 Ocak 26 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @mrstroisy 30 Ocak 30 Şubat @berrawst 18 Ocak 18 Şubat Y yanasip52 11 Ocak 3 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat esmer papatya 1 Şubat 28 Şubat @bitanesiy 8 Ocak 3 Şubat @Eleni1 13 Ocak 9 Şubat @MerEm00 5 Ocak 4 Şubat @Alpyar22 9 Ocak 5 Şubat @saygidegermisafirler 11 Ocak 13 Şubat @ArasaNillGerek 31 Ocak 27 Şubat @Bedii 19 Ocak 17 Ocak @sundy94 19 Ocak 16 Şubat @Basakbasak1 3 Şubat 05 Mart @gelecek haber 25 Ocak 25 Şubat @bozdemirk 17 Ocak 18 Şubat @zey0910 16 Ocak 16 Şubat
Canım benim soruyo musun bide çok iyi ayyy çok sevindim inşallah darısı bizlerin başına da inşallah sağ salim artışı olur2. Günü
gecikmenin 2. Günü 125.2 nasıl sizce ?
Yaaa sende hoş geldin canım benim evet telefonum kırılmıştı bayadır yoktumCanım hoşgeldin ilk Kk ya üyeliğim senin topikle başlamıştı özlettin kendini. Yeni topiğin de hayırlı olsun hepimize uğur getirsin inşallah. Ben geçen regl sonrası bir dolu bir boş gitmiştim ama regl olmuştum. Bu ay biraz akışına bırakmaya çalışıyorum. En azından negatif görmek eskisi kadar çok üzmüyor alıştım galibaBu ay da biraz gelişigüzel değerlendiriyorum. Bakalım nasipte ne zaman varsa artık
Hoşbuldum canım sağolasın öyle gerçekten nasibimizi bekliyoruz hepimiz,rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla kavuştursun inşallah hepimiziYaaa sende hoş geldin canım benim evet telefonum kırılmıştı bayadır yoktuminan nasibimiz ne zamansa o zaman oluyor ben bunu anladım tek bir korunmama ile bir sürü hamile kalan var Rabbim ol dedi mi bal gibi de oluyor hakkında en hayırlısı olsun inşallah canım
Aminnn canım aminnnHoşbuldum canım sağolasın öyle gerçekten nasibimizi bekliyoruz hepimiz,rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla kavuştursun inşallah hepimizi
Hadi inşallah canım ilaç kullanlismiydin senAminnn canım aminnnşuan doktor kapısında bekliyorum dua et de yumurtam olgunlaşmış olsun kimin duası kabul olur belli olmaz
Evet canım femera kullandım hayırlısı bakalım geçen ay 15. Gün olgunlaşmıştı bugün 13.gün inşallah bu sefer erken olgunlaşmıştırHadi inşallah canım ilaç kullanlismiydin sen
Canım yavaş buyuyen daha sağlıklı oluyo mus diye duydum buralardanEvet canım femera kullandım hayırlısı bakalım geçen ay 15. Gün olgunlaşmıştı bugün 13.gün inşallah bu sefer erken olgunlaşmıştır
Haklısın canımm amin amin Rabbim tez vakitte nasip etsin sizlereCanım benim soruyo musun bide çok iyi ayyy çok sevindim inşallah darısı bizlerin başına da inşallah sağ salim artışı olurönemli olan kaç çıktığı değil sağlıklı artışı