-
- Konu Sahibi sehribann16
Ay hadi inşallah canım mesajı geç gördüm ama her zaman duamdasınız rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin diyorumAminnn canım aminnnşuan doktor kapısında bekliyorum dua et de yumurtam olgunlaşmış olsun kimin duası kabul olur belli olmaz
Evet benim ilk iğnede fazlw içirdi hızlı buyurdu kist olmuştu iki tane 13.20 olmuş canımCanım yavaş buyuyen daha sağlıklı oluyo mus diye duydum buralardanhızlı büyüyen sağlıksız oluyormus inşallah sağlıklı büyümüştür benim de femara eq üçüncü günüm daha bugün
Aminn canım bize bol bol dua etmeyi unutmaHaklısın canımm amin amin Rabbim tez vakitte nasip etsin sizlere
Aminn canım aminnnAy hadi inşallah canım mesajı geç gördüm ama her zaman duamdasınız rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin diyorumnoldu var mı güzel gelişmeler
Ay çok iyi hadi inşallah kuzu neden olmasınAminn canım aminnniki tane gelişmiş 13.20 ikiside cuma tekrar gidicem cumartesi iğne olurum büyük ihtimalle bide ikiz oluyomuş
Yumurtlama günü öncesi için birşey demedi çokda önemli değil o canım geçen ay 15. Gün yumurta 19.3 olunca bu akşam ilişki olsun belki kendiliğinden çatlar yarın gündğz iğne 36 saat sonrası ilişki sonrası günde ilişki devamında gün aşırı devam edilebilir dedi ama biz adete 10 kala bırakmıştık eşim panik yaptı sıkıntı yaratmasın diyeAy çok iyi hadi inşallah kuzu neden olmasınbu arada ilişki sıklığıyla alakalı bir şey diyor mu doktorlar
Kaçıncı günün canım peki bir tane mi kullandınEvet benim ilk iğnede fazlw içirdi hızlı buyurdu kist olmuştu iki tane 13.20 olmuş canım
Hadi bakalım hayırlısı olsun canımYumurtlama günü öncesi için birşey demedi çokda önemli değil o canım geçen ay 15. Gün yumurta 19.3 olunca bu akşam ilişki olsun belki kendiliğinden çatlar yarın gündğz iğne 36 saat sonrası ilişki sonrası günde ilişki devamında gün aşırı devam edilebilir dedi ama biz adete 10 kala bırakmıştık eşim panik yaptı sıkıntı yaratmasın diye
13.gun canım ikişer tane 5 gün kullandımKaçıncı günün canım peki bir tane mi kullandın
He yavaş buyuduker o zaman canım hadi bakalım.saglikli buyusunker de geç olsun güç olmasın13.gun canım ikişer tane 5 gün kullandım
Evet canım geçen ayda bu hızda buyuduğumiçin hiç problem etmiyorum hatta geçen ay 12. Gün biri 9 küsür hemen hemen 10 diğeri de 11 küsürdü ikiside büyüdü çatladıHe yavaş buyuduker o zaman canım hadi bakalım.saglikli buyusunker de geç olsun güç olmasın
He benim bir tane büyümüştü canım 12 gün 17 mm olmuştu iğneyi verdi o günde ama olmadı tabi ben birde bir tane alıyorum gündeEvet canım geçen ayda bu hızda buyuduğumiçin hiç problem etmiyorum hatta geçen ay 12. Gün biri 9 küsür hemen hemen 10 diğeri de 11 küsürdü ikiside büyüdü çatladı
Yaaa inşallah hayırlı haberlerini alırız sen şimdi çatlatma iğnesi mi olacaksın canımAminn canım aminnniki tane gelişmiş 13.20 ikiside cuma tekrar gidicem cumartesi iğne olurum büyük ihtimalle bide ikiz oluyomuş
Bu süreçlerde hiç ovulasyon testi alıp baktın mı canım aynı mı gidiyorduEvet canım geçen ayda bu hızda buyuduğumiçin hiç problem etmiyorum hatta geçen ay 12. Gün biri 9 küsür hemen hemen 10 diğeri de 11 küsürdü ikiside büyüdü çatladı
Bence seninki erken vurdurdu diye olmadı canım benim aklıma o geldi direkHe benim bir tane büyümüştü canım 12 gün 17 mm olmuştu iğneyi verdi o günde ama olmadı tabi ben birde bir tane alıyorum günde
Evet canım cuma günü gidicem tekrar buyuk ihtimalle cumartesi vurdururYaaa inşallah hayırlı haberlerini alırız sen şimdi çatlatma iğnesi mi olacaksın canım
Hiç bakmadım canım o test beni çok stres yapıyor tam anlayamıyorumBu süreçlerde hiç ovulasyon testi alıp baktın mı canım aynı mı gidiyordu
Hemen ekliyorum canım