Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn canım aminnn 🥰 şuan doktor kapısında bekliyorum dua et de yumurtam olgunlaşmış olsun kimin duası kabul olur belli olmaz 🥰🤲🏻
Ay hadi inşallah canım mesajı geç gördüm ama her zaman duamdasınız rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin diyorum🤗 noldu var mı güzel gelişmeler

Canım yavaş buyuyen daha sağlıklı oluyo mus diye duydum buralardan 😊 hızlı büyüyen sağlıksız oluyormus inşallah sağlıklı büyümüştür benim de femara eq üçüncü günüm daha bugün
Evet benim ilk iğnede fazlw içirdi hızlı buyurdu kist olmuştu iki tane 13.20 olmuş canım 🥰

Ay hadi inşallah canım mesajı geç gördüm ama her zaman duamdasınız rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin diyorum🤗 noldu var mı güzel gelişmeler
Aminn canım aminnn 🥰🥰 iki tane gelişmiş 13.20 ikiside cuma tekrar gidicem cumartesi iğne olurum büyük ihtimalle bide ikiz oluyomuş 😍😍

Ay çok iyi hadi inşallah kuzu neden olmasın🤗🙏 bu arada ilişki sıklığıyla alakalı bir şey diyor mu doktorlar
Yumurtlama günü öncesi için birşey demedi çokda önemli değil o canım geçen ay 15. Gün yumurta 19.3 olunca bu akşam ilişki olsun belki kendiliğinden çatlar yarın gündğz iğne 36 saat sonrası ilişki sonrası günde ilişki devamında gün aşırı devam edilebilir dedi ama biz adete 10 kala bırakmıştık eşim panik yaptı sıkıntı yaratmasın diye

Yumurtlama günü öncesi için birşey demedi çokda önemli değil o canım geçen ay 15. Gün yumurta 19.3 olunca bu akşam ilişki olsun belki kendiliğinden çatlar yarın gündğz iğne 36 saat sonrası ilişki sonrası günde ilişki devamında gün aşırı devam edilebilir dedi ama biz adete 10 kala bırakmıştık eşim panik yaptı sıkıntı yaratmasın diye
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım🤗🙏

Evet canım geçen ayda bu hızda buyuduğumiçin hiç problem etmiyorum hatta geçen ay 12. Gün biri 9 küsür hemen hemen 10 diğeri de 11 küsürdü ikiside büyüdü çatladı
He benim bir tane büyümüştü canım 12 gün 17 mm olmuştu iğneyi verdi o günde ama olmadı tabi ben birde bir tane alıyorum günde

X