- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
- Konu Sahibi sehribann16
Ne yani şimdi seni hamiş bölümüne mi ekleyeceğimmmmm koş kan ver çabukgebelik canım bu da bu sabah ki gebelik testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yani şimdi seni hamiş bölümüne mi ekleyeceğimmmmm koş kan ver çabukgebelik canım bu da bu sabah ki gebelik testi
Akın canım hepimizeKızlar 7 aylık evliyim. 7 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor Geçen ay dr gittim Prolaktin değerlerim çok yüksek çıktı.
İlaç verdi. 2 ay kullanacağım. hafta sonu ovülasyonda yumurtlama ve çatlamayı gördüm ve değerlendirdik. Umarım bu sefer olmuştur. Allah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Aaa senin hamiş grubun mu var bi de ya az daha bekleyip vereyim diyorum etrafta çok kimyasal gebelik duyar oldum bi de silik çıktı ya cuma falan kan vereyim diyorum net belli olur sanki o zamanNe yani şimdi seni hamiş bölümüne mi ekleyeceğimmmmm koş kan ver çabuk
İSİM SAT BAT sehribann16 26 Ocak 26 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @mrstroisy 30 Ocak 30 Şubat @berrawst 18 Ocak 18 Şubat Y yanasip52 11 Ocak 3 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat @esmer papatya 1 Şubat 28 Şubat @bitanesiy 8 Ocak 3 Şubat @Eleni1 13 Ocak 9 Şubat @MerEm00 5 Ocak 4 Şubat @Alpyar22 9 Ocak 5 Şubat @saygidegermisafirler 11 Ocak 13 Şubat @ArasaNillGerek 31 Ocak 27 Şubat @Bedii 19 Ocak 17 Ocak @sundy94 19 Ocak 16 Şubat @Basakbasak1 3 Şubat 05 Mart @gelecek haber 25 Ocak 25 Şubat
Yok aşko tabloda hamiş kısmına ekleyeyim anlamında dedim inşallah birgün o topiği açmak da nasip olur. İyi düşünmüşsün iyice kırmızı olsun ikinci çizgi öyle ver ben artık öyle yapmayı düşünüyorumAaa senin hamiş grubun mu var bi de ya az daha bekleyip vereyim diyorum etrafta çok kimyasal gebelik duyar oldum bi de silik çıktı ya cuma falan kan vereyim diyorum net belli olur sanki o zaman
Tamam canım son adet olduğun ve gelecek adet tarihin nedirKızlar ben de bu ay hem soğan kürü deneyecegim bende ovulasyon testi aldım yumurtlama takibi yapacağım buraya yeni üyeyim tam olarak alışamadım benide ekler misiniz
sehriban benide ekleyebilir misin? Sat 17 ocak Bat 18 şubatTamam canım son adet olduğun ve gelecek adet tarihin nedir
Tamam canımsehriban benide ekleyebilir misin? Sat 17 ocak Bat 18 şubat
Pik yeni oluyor 14. Gün pik değilEki Görüntüle 3382563 Kızlar merhaba 8.gün reglm bitti 9.günden itibaren ovülasyon yaptım 14. Günü akşam çatladı oraya eklemedim 14. Gün sabah var orda
Ondan sonra test yapmadım 19.gün tekrar bi öylesine ovülasyon baktım yumurtlama pik bugün 20. Günüm tekrar pik neden böyle oldu anlam veremedim anlayanlar bakabilir mi?
Tamam canım ekliyorumMerhaba, benim sat 16 Ocak bat 16 Şubat canım ekleyebilir misin
Canım oradaki 14.gün sabah yaptığım akşamına tekrar yaptım silikleşmiştiPik yeni oluyor 14. Gün pik değil
Acaba tam olgunlaşmadan mı çatladı dünle bugünün 14. Güne göre daha koyu pik bence şey oldu iki yumurtan vardı biri 15de falan kendiliğinden çatladı diğeri daha olgun oldu benim geçen ay öyle olmuştu biri 19 biri 15 iki tane vardı ben doktor kontrolünde takip ediyorum ikiside çatlamıştıCanım oradaki 14.gün sabah yaptığım akşamına tekrar yaptım silikleşmişti
Evet ama bugün verdim bi kahverengi bi leke gördüm ve kasıklarım da çok ağrı var çalışıyorum gün içinde hissetmiyorum ama akşamları vuruyor bakalım ne çıkacak kandan daha sonuç çıkmadıYok aşko tabloda hamiş kısmına ekleyeyim anlamında dedim inşallah birgün o topiği açmak da nasip olur. İyi düşünmüşsün iyice kırmızı olsun ikinci çizgi öyle ver ben artık öyle yapmayı düşünüyorum
Olabilir canım değerlendiriyorum zaten bakalım hayırlısı reglm 7 gün varAcaba tam olgunlaşmadan mı çatladı dünle bugünün 14. Güne göre daha koyu pik bence şey oldu iki yumurtan vardı biri 15de falan kendiliğinden çatladı diğeri daha olgun oldu benim geçen ay öyle olmuştu biri 19 biri 15 iki tane vardı ben doktor kontrolünde takip ediyorum ikiside çatlamıştı
Yerleştirme lekelenmesidir belki sağlık ocağında mı verdinEvet ama bugün verdim bi kahverengi bi leke gördüm ve kasıklarım da çok ağrı var çalışıyorum gün içinde hissetmiyorum ama akşamları vuruyor bakalım ne çıkacak kandan daha sonuç çıkmadı
Hakkında hayırlısı olsun canım hepimizin hemdeOlabilir canım değerlendiriyorum zaten bakalım hayırlısı reglm 7 gün var