Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 7 aylık evliyim. 7 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor :KK43: Geçen ay dr gittim Prolaktin değerlerim çok yüksek çıktı.
İlaç verdi. 2 ay kullanacağım. hafta sonu ovülasyonda yumurtlama ve çatlamayı gördüm ve değerlendirdik. Umarım bu sefer olmuştur. Allah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlar 7 aylık evliyim. 7 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor :KK43: Geçen ay dr gittim Prolaktin değerlerim çok yüksek çıktı.
İlaç verdi. 2 ay kullanacağım. hafta sonu ovülasyonda yumurtlama ve çatlamayı gördüm ve değerlendirdik. Umarım bu sefer olmuştur. Allah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Akın canım hepimize 🙏🏻🙏🏻

Ne yani şimdi seni hamiş bölümüne mi ekleyeceğimmmmm koş kan ver çabuk 😍😍
Aaa senin hamiş grubun mu var bi de ya az daha bekleyip vereyim diyorum etrafta çok kimyasal gebelik duyar oldum bi de silik çıktı ya cuma falan kan vereyim diyorum net belli olur sanki o zaman

İSİM
SAT
BAT
🤰🏻
sehribann16 sehribann16 26 Ocak26 Şubat
@rabianizzz12 Ocak10 Şubat
@mrstroisy30 Ocak30 Şubat
@berrawst18 Ocak18 Şubat
Y yanasip52 11 Ocak3 Şubat
@nurumik3 Ocak4 Şubat
@esmer papatya1 Şubat28 Şubat
@bitanesiy8 Ocak3 Şubat
@Eleni113 Ocak9 Şubat
@MerEm005 Ocak4 Şubat
@Alpyar229 Ocak5 Şubat
@saygidegermisafirler11 Ocak13 Şubat
@ArasaNillGerek31 Ocak27 Şubat
@Bedii19 Ocak17 Ocak
@sundy9419 Ocak16 Şubat
@Basakbasak13 Şubat05 Mart
@gelecek haber25 Ocak25 Şubat

Kızlar ben de bu ay hem soğan kürü deneyecegim bende ovulasyon testi aldım yumurtlama takibi yapacağım buraya yeni üyeyim tam olarak alışamadım benide ekler misiniz

Aaa senin hamiş grubun mu var bi de ya az daha bekleyip vereyim diyorum etrafta çok kimyasal gebelik duyar oldum bi de silik çıktı ya cuma falan kan vereyim diyorum net belli olur sanki o zaman
Yok aşko tabloda hamiş kısmına ekleyeyim anlamında dedim :KK70: inşallah birgün o topiği açmak da nasip olur. İyi düşünmüşsün iyice kırmızı olsun ikinci çizgi öyle ver ben artık öyle yapmayı düşünüyorum

IMG_3503.jpeg
Kızlar merhaba 8.gün reglm bitti 9.günden itibaren ovülasyon yaptım 14. Günü akşam çatladı oraya eklemedim 14. Gün sabah var orda
Ondan sonra test yapmadım 19.gün tekrar bi öylesine ovülasyon baktım yumurtlama pik bugün 20. Günüm tekrar pik neden böyle oldu anlam veremedim anlayanlar bakabilir mi?

Eki Görüntüle 3382563 Kızlar merhaba 8.gün reglm bitti 9.günden itibaren ovülasyon yaptım 14. Günü akşam çatladı oraya eklemedim 14. Gün sabah var orda
Ondan sonra test yapmadım 19.gün tekrar bi öylesine ovülasyon baktım yumurtlama pik bugün 20. Günüm tekrar pik neden böyle oldu anlam veremedim anlayanlar bakabilir mi?
Pik yeni oluyor 14. Gün pik değil

Canım oradaki 14.gün sabah yaptığım akşamına tekrar yaptım silikleşmişti
Acaba tam olgunlaşmadan mı çatladı dünle bugünün 14. Güne göre daha koyu pik bence şey oldu iki yumurtan vardı biri 15de falan kendiliğinden çatladı diğeri daha olgun oldu benim geçen ay öyle olmuştu biri 19 biri 15 iki tane vardı ben doktor kontrolünde takip ediyorum ikiside çatlamıştı

Yok aşko tabloda hamiş kısmına ekleyeyim anlamında dedim :KK70: inşallah birgün o topiği açmak da nasip olur. İyi düşünmüşsün iyice kırmızı olsun ikinci çizgi öyle ver ben artık öyle yapmayı düşünüyorum
Evet ama bugün verdim bi kahverengi bi leke gördüm ve kasıklarım da çok ağrı var çalışıyorum gün içinde hissetmiyorum ama akşamları vuruyor bakalım ne çıkacak kandan daha sonuç çıkmadı :KK43:

Acaba tam olgunlaşmadan mı çatladı dünle bugünün 14. Güne göre daha koyu pik bence şey oldu iki yumurtan vardı biri 15de falan kendiliğinden çatladı diğeri daha olgun oldu benim geçen ay öyle olmuştu biri 19 biri 15 iki tane vardı ben doktor kontrolünde takip ediyorum ikiside çatlamıştı
Olabilir canım değerlendiriyorum zaten bakalım hayırlısı reglm 7 gün var

X