Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım progesteron ne oluyo ben hiç baktirmadim

takviye ilaç nedir acaba kullandiğiniz ben hiç baktirmadim o şekilde “inşallah canımm

18 aydır canım hiç Gebelik oluşmadı problem yok diyor doktorlar sebepsiz infertilite tanısı koyuldu
Başka bir grup kuruldu mart ayı yazıyor grubun adında orda sohbet ediyoruz arkadaşlarla beslenme takviyeler vs isterseniz orayada bakın herkes tavsiye veriyor birbirine mesela ben başlayacağım düzenli ve sağlıklı beslenmeyle belki siiznde ihtiyacınız budur moral bozmak yok tam bir pozitif enerjiye dönmeliyiz

Bakarım canım orayada teşekkür ederim desteğin için

Canım progesteron ne oluyo ben hiç baktirmadim
Baktırmak lazım çok önemli bir hormon yumurtlama günü ovülasyon testi ile takip ediyorsan pik günü kandan estradiol bakılıyor egerki 190 üzeri çıkarsa bu senin o ayki yumurtanın sağlıklı bir folukul yumurta olduğunu soluyor yumurtlamadan 7.8.9 günü progesteron hormonuna bakıyorsun eğer 3ve üzeri ise değer yumurta sağlıklı bir şekilde çatladı demek benm yumurtlama oluyor 22m büyüyor ama progesteron çok düşük çıkıyor progesteron bebeğin tutunmasini sağlayan hormon benim luteal faz dusuklugude var misal yumurtlamadan 8.gunu leke şeklinde geliyor 10.gun regli oluyorum Normalde en fazla 14gun sonra gelmesi lazım
takviye ilaç nedir acaba kullandiğiniz ben hiç baktirmadim o şekilde “inşallah canımm
Progestan veya duphaston diye bir ilaç bu ilaç gebeliğe hazırlayan bir hormon ama bende eksik bu arada bu ilaçı infertilite veya özel doktorlar yazıyormuş mlg doktor karar veriyormuş ama bazı kadınla bunu eczaneden reçetesiz alıyor reçetesiz 300 TL falan yurt dışında ovulasyon şeklinde progesteron hormonunu ölçen kitler satılıyor ama Türkiye de yok maalesef olsa idi hemen alacaktım Rabbım yardım etsin

Eklentiler

• Screenshot_20240131_114219_Chrome.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20240204_205408_Chrome.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 62
Peki canım bı hormona nerse nasıl baktirabiliriz aile hekimliği yapmaz diye düşünüyorum femara başladım çatlatma ignesinden sonra baktiririm hiç baktirmadim belki de yumurtam sağlıklı değildir boşa kürek çekiyorum dur

Bazı aile hekimliği bakıyormuş ama benim bulunduğum yerde bakılmıyor dahiliye bakıyor ama ben baktırdım özel hastane yaptırabilirsiniz

Çatlama ignesinden sonra doktorunuz takip etmiyormu çatladımı diye progesteron takip ediliyor baktir tabi ki iste benim de öle oldu 4 aydır estradiol 250 üzeri progesteron 0 değerlerde reglidende anladım yumi var çok güzel büyüyor ama progesteron engelliyor instg bir gebenin günlüğü ebru hanımın videolarına bir bak istersen yumurtanın sağlıklı olması için bazı hormon testlerine mutlaka bakılmalı diyor işte bu yüzden her ay bir ayı tutmuyor ki bir sağlıklı yumurta bir sağlıklı sperm diyorum Rabbım yardım etsin bizlere

Takip ediyorum canım o sayfayı da dikkat etmemişim demekki doktorum da hiç demedi ki bakalım diye haftaya ignemi yapicak sorarım o zaman canım baktiririrm çok saol

Yaa ne güzel kız çocuğu görmüş bide Rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…