bende transferimde embriyo glue önerdi doktorum embriyo yapıştırıcı olarak geçiyor 3 bin tl ödedim ek olarak ben transferim anestezili olduğu için nasıl uygulandığı hakkında bilgim yokEmbriyo glue. Klavyenin azizliğine uğradığım. Embriyonun tutunma ihtimalini artıran bir sıvıda bekletiliyor embriyo. Sonrasında transfer gerçekleşiyor.
Cokk tesekkurler simdi kafamda oturttum. Guzel haberler geldin insAllahEmbriyo glue. Klavyenin azizliğine uğradığım. Embriyonun tutunma ihtimalini artıran bir sıvıda bekletiliyor embriyo. Sonrasında transfer t
Doktorla yarın konuşacağım. Şimdiye kadar ilaçları kullanmaya devam edin dedi hepDoktorunuz ne dedi, farklı bir hastanede veya özel laboratuvarda kan verebilirsiniz bazı devlet hastanelerinde kan değer aralıkları farklı oluyor. İnşallah her şey gönlünüzce olur
Embriyo glue. Klavyenin azizliğine uğradığım. Embriyonun tutunma ihtimalini artıran bir sıvıda bekletiliyor embriyo. Sonrasında transfer gerçekleşiyor.
Benim de 2 tansferde de oldu.bende transferimde embriyo glue önerdi doktorum embriyo yapıştırıcı olarak geçiyor 3 bin tl ödedim ek olarak ben transferim anestezili olduğu için nasıl uygulandığı hakkında bilgim yok
Ogrenmis oluyoruz herkesin tecrubelerinden biraz birazbende transferimde embriyo glue önerdi doktorum embriyo yapıştırıcı olarak geçiyor 3 bin tl ödedim ek olarak ben transferim anestezili olduğu için nasıl uygulandığı hakkında bilgim yok
Benden de e2 ve progesteron testi istediler. F4 değerini ne bilmiyorum. E2 benim 495 çıkmış normal bir değer aralığında olduğu için transfer planlamam yapıldı. Bu sanırım yumurtalar ile ilgili bir değer. Her 200lük değer bir yumurtayı ifade ediyor diye biliyorum.Kızlar yarın adetimin 13.günü ilk günden beri estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var. Merkezi aradım bugün E2 değeri ve yanlış anlamadıysam F4 değerine bakılsın rahim kalınlığı ve Rahmin ultorson görüntüsünü istediler. Ben izmirden Diyarbakıra y
Tranafere gidicem o yüzden kontrolüm izmirde olacak. Bu değerlerin kaç olması lazım grupta hiç bu konuşma olmamıştı bilen varsa yardımcı olabilir mi? F4 dediği fsh mı acaba
Ben de çok yorgun gibiyim transferden sonra 1 2 saat uyudum.İyi geceler hanımlar an itibariyle bana aşırı bi uşume geliyor battaniyeyi üstüme çekincede ateş basmasi yaşiyorum sizlerde boylemisiniz
Ben normal muanede bile zorlanıyorum doktor sıkıntı olur dedi benim için daha iyi olduOgrenmis oluyoruz herkesin tecrubelerinden biraz birazsizin transferiniz nicin anestezili oldu ?
İnşallah canımAllah hayırlı vakti belirlemiştir üzme kendini
Neden umutsuzsunuz? 2 tane 5. Gün embriyosu ne güzel maşallahBenim 8 mayis transfer. 5.gun 2 embriyo transferi. Yas 42 umutsuzum simdiden
Canım artık tüp çok zor maddi ve manevi bittik.İnşallah normal tutarNegatif alan arkadaşlar üzülmeyin vardır bir hayır bende iki ay önce negatifi aldım hemen toparladım kendimi bugün test yaptım 219 çıktı beta kızlar birde ben transfer öncesi hacamat yaptırdım faydası olduğuna inanıyorum
Bugün normal kaset test yaptım negatif ağladım durdumNeden umutsuzsunuz? 2 tane 5. Gün embriyosu ne güzel maşallahinşallah güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba, sürekli aynı topiklerde karşılaşıyoruz yanlış hatırlamıyorsam 2022 Şubat ayında aynı topikteydik umarım hakkında hayırlısı olur.10. Gün değerim 45
12. Gün değerim 67
14. Gün değerim 113
17. Gün değerim 111
18. Gün değerim 156
Kızlar bu değerleri nasıl yorumlarsiniz ?
Evet canım çok uzun zamandır gebelik planlama topiklerindeyimMerhaba, sürekli aynı topiklerde karşılaşıyoruz yanlış hatırlamıyorsam 2022 Şubat ayında aynı topikteydik umarım hakkında hayırlısı olur.
Size kısmet oldu mu gebelik ?Merhaba, sürekli aynı topiklerde karşılaşıyoruz yanlış hatırlamıyorsam 2022 Şubat ayında aynı topikteydik umarım hakkında hayırlısı olur.
Değerlerinin düzenli artmamis doktorunuz bilir tabiki ama ikiye katlanması gerekiyorMerhaba, sürekli aynı topiklerde karşılaşıyoruz yanlış hatırlamıyorsam 2022 Şubat ayında aynı topikteydik umarım hakkında hayırlısı olur.