Allah razı olsun canım benim teşekkür ederizE ecegul ve @verayldrm kızlar tebrik ederim çok sevindim Rabbim sağlıklı artışlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım benim teşekkür ederizE ecegul ve @verayldrm kızlar tebrik ederim çok sevindim Rabbim sağlıklı artışlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Test gununde yaptin hic aklinida karistirma zamaninda olsun guzel olsun ❤Hayırlı olsun ya sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ya benimde test günüm Salı iki günde bir artışa bakılacak Salı günü mü test yapsam pazartesi bilemedim Salı günü yapsam olur herhalde
Canım pozitif, yeni oldugu için silik
Hayırlı olsun güzel güzel artsın inşallahKızlarrr beta 55
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKizlar benimde pozitif elhamdulillah rabbime sukurler olsun persembe gunu lekelenmem geldi 8.gundu kan verdim 219 cikti doktorhemen pruloton igne ye ednol fitile basladi kesildi cok sukur bugun 10.gunum 491 cikti rabbim saglikla kucagimiza almayi bekleyen herkese de saglikla haberi almayai nasip etsin
Hepimizin saglikla hayirla guzellikle gelsin once gobisimize sonra kucagimizaHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
İlaçlar yapıyor canım muhtemelenBen de sürekli kötü rüyalar görüyorum. Kan yer icinde uyanıyorum. İlaçlar yapıyor müdür acaba ya
Ay hadi sende güzel bir haber ver bizeEvet yarın tahlil günüm çok korkuyorum
Ooo maşallah artış da çok güzelmiş darısı başımıza, sağlıkla al kucağına canımKizlar benimde pozitif elhamdulillah rabbime sukurler olsun persembe gunu lekelenmem geldi 8.gundu kan verdim 219 cikti doktorhemen pruloton igne ye ednol fitile basladi kesildi cok sukur bugun 10.gunum 491 cikti rabbim saglikla kucagimiza almayi bekleyen herkese de saglikla haberi almayai nasip etsin
Ben de merak ediyorum, bu ilaçlar gebe kalınca sağlık ocağında yazdırılabilir mi? Acaba hangi merkeze gidiyorsunuzİyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı haftaya Salı transfer planladı doktorum rahim kalınlığım 11,5 mm olmuş gayet iyi olduğunu söyledi estrofem prednol coraspin ve prolutex iğne verdi bu arada proleter iğne kullanan var mı sigorta karşılamıyor değil mi ?
Hayirlisni rabbom kolaylastirsin gecen gun sglik ocaginda igne vurudurrken hemsirem bana Allah bebegni sana kavustursun dedi o kdr guzel br duadiyki bundan sonrakese herkese oyle dicem Allah bebegni sana kavustursun sagliklaOoo maşallah artış da çok güzelmiş darısı başımıza, sağlıkla al kucağına canım
Tesekkurum edrrim aslicim hepimiz buyutelim insaAllah
Evet canım, en güzel dua. Ben de hep öyle diliyorum, sağlıklı bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHayirlisni rabbom kolaylastirsin gecen gun sglik ocaginda igne vurudurrken hemsirem bana Allah bebegni sana kavustursun dedi o kdr guzel br duadiyki bundan sonrakese herkese oyle dicem Allah bebegni sana kavustursun saglikla
Aminnn canim sizlerden de guzel haberleri alacagiz insaAllahEvet canım, en güzel dua. Ben de hep öyle diliyorum, sağlıklı bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
İnş canım senden de guz3l haberler bekliyoruzAy hadi sende güzel bir haber ver bize
Kadın doğum polikliniği bir kısmına rapor çıkartıyor diye biliyorumBen de merak ediyorum, bu ilaçlar gebe kalınca sağlık ocağında yazdırılabilir mi? Acaba hangi merkeze gidiyorsunuz
Ben olumsuz birşey görüp morel bozmamak için kan tahlilini beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsenAyyy insallah ama sanırım dayanamayıp salı günü transfer hariç 7. Gün oluyor evde test yapacağım