Adetim tam gününde gelicek diye düşün gecikir mi vs diye düşünürsen stresten gelmeyebilir benim öyle oluyor tam gününde oluyor her şey az kaldı deİnsalalh canımBenim daha günüm belli olmadı adeti bekliyorum bakalım Yarın ilacımın 5 günü bitti ama hala olmadım pazartesine kadar olurmuyum acaba
Düşünmüyorum bazen ama bir an önce günümde belli olsun istiyorum zaman çabuk geciyor çünküAdetim tam gününde gelicek diye düşün gecikir mi vs diye düşünürsen stresten gelmeyebilir benim öyle oluyor tam gününde oluyor her şey az kaldı de
Doktorunuz ne yapıyorsa biliyordur canım bize sorgulamak düşmez sonuçtaTransferden 3 gun once basladim bugün bitti
Merhaba canım, inşallah pozitif sonuçlar görürüzMerhaba canım hayırlı olsun İnslalah pozitif sonuç alırız
Bana embriyolog 2.gün duş alabilirsiniz demişti ben de ılık duş almıştım.Transfer olan arkadaşlarım, duş konusunda ne yaptınız. Doktorum bana 2 gün duş alma 3. Gün ayakta ılık bir duş al dedi. Bugün ılık duş alacağım. Sizde nasıldı?
Bugun rapor icin dr a gittigimde 3. Gun embriyosunun 8-9. Gunde yerleştigini soyledi ultrasonla rahim kontrolu yaptiginda ise rahmimin 12 mm oldugunu bu kalinliga embriyonun tutunabilicegini söyledi bakalim bugün 6. Günüm transfer gününü de sayarsamDoktorunuz ne yapıyorsa biliyordur canım bize sorgulamak düşmez sonuçta
Aa sevindim canım senin adınaBugun rapor icin dr a gittigimde 3. Gun embriyosunun 8-9. Gunde yerleştigini soyledi ultrasonla rahim kontrolu yaptiginda ise rahmimin 12 mm oldugunu bu kalinliga embriyonun tutunabilicegini söyledi bakalim bugün 6. Günüm transfer gününü de sayarsam
Senin adına çok sevindimBugun rapor icin dr a gittigimde 3. Gun embriyosunun 8-9. Gunde yerleştigini soyledi ultrasonla rahim kontrolu yaptiginda ise rahmimin 12 mm oldugunu bu kalinliga embriyonun tutunabilicegini söyledi bakalim bugün 6. Günüm transfer gününü de sayarsam
Sana bisey diyim mi test yaptirmaya hic cesaretim yok maalesef sonuctan cok korkuyorummmAa sevindim canım senin adınaaa ne güzel doktorun ultrasonla bakmış. O zaman 2-3 gün sonra test yaptırırsın hayırlısıyla pozitif görürsün inşallah canım
Sayiliyormus oyle soyledi drSenin adına çok sevindimtransfer gününü de sayıyor musunuz?
Ayy allah razi olsun bol bol dua et olur mu adim meliha hemsireyim bende bi umut bekliyorum yavrumun tutunmasini bol bol dua ediyorumMerhabalar geçen yıl bugün transferim olmuştu sizlerle aynı heyecanları yaşadım. Kızımı kucağıma aldım Allah sizlere de nasip etsin inşallahburaya sizlere dua etmek için geldim
Haklısın canım önceki testlerde negatifi gördüğümüz için ister istemez bir tedirginlik oluyor maalesefSana bisey diyim mi test yaptirmaya hic cesaretim yok maalesef sonuctan cok korkuyorummm
Ayy Allah razı olsuunnMerhabalar geçen yıl bugün transferim olmuştu sizlerle aynı heyecanları yaşadım. Kızımı kucağıma aldım Allah sizlere de nasip etsin inşallahburaya sizlere dua etmek için geldim
Ya ne bileyim cok ta dikkat etmedim cok rahat geçirdim ya bu sureci sanki yatmadim diye tutmicak gibime geliyor tabi ki hersey rabbimden istedigimiz kadar dikkat edelim tutmadi mi tutmuyor bu yuzden rabbimdan hayirlisini kolaylıkla nasip etmesini diliyorum hersey allahtanHaklısın canım önceki testlerde negatifi gördüğümüz için ister istemez bir tedirginlik oluyor maalesefAma umudun yok mu canım ?
Yatsak da yatmasak da tutup tutmayacağını Rabbim bilir canım, güzel düşünelim güzel sonuçlar görelim hayırlısıylaYa ne bileyim cok ta dikkat etmedim cok rahat geçirdim ya bu sureci sanki yatmadim diye tutmicak gibime geliyor tabi ki hersey rabbimden istedigimiz kadar dikkat edelim tutmadi mi tutmuyor bu yuzden rabbimdan hayirlisini kolaylıkla nasip etmesini diliyorum hersey allahtan
Ben simdi ciktim dustan ilik br dus aldim. Sabah acile gittim iyice atesim cikti oksurugum kesilmiyor sadece parol verdiTransfer olan arkadaşlarım, duş konusunda ne yaptınız. Doktorum bana 2 gün duş alma 3. Gün ayakta ılık bir duş al dedi. Bugün ılık duş alacağım. Sizde nasıldı?
Amin canım inşallahMerhaba canım, inşallah pozitif sonuçlar görürüzAllah gönlümüze göre bebişlerimizin tutunmasını nasip etsin
Hayırlısı olsun inşallahŞu an için ecopirin levatrom ve imom kullanıyorum adet ilacım da bitti adetimi bekliyorum adet olunca rahim hazirliklarina başlayacağız inşallahBakalım ondan sonra iğneler ve transfer süreci baslayacak