2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Her doktor farklı yol farklı ilaç kullanıyor sabit bir kaç şey dışında herkesten farklı cümleler duyuyoruz ne garip değil mi sonucu hepimiz için pozitif olsun inşallah 🤗🤲
Bende trasfer olup gün sayan arkadaşlar için çok heycanlıyım kendim transfer olmuş gibi hemde 🤗
İkinci kez yaşıcam bu heycanı yine mayıs ayını tercih ettim çünkü mayıs ayı benim ayım mayısta evlendim mayısta hamile kaldım ve inşallah yine mayısta hamile kalırım 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Her doktor farklı yol farklı ilaç kullanıyor sabit bir kaç şey dışında herkesten farklı cümleler duyuyoruz ne garip değil mi sonucu hepimiz için pozitif olsun inşallah 🤗🤲
Bende trasfer olup gün sayan arkadaşlar için çok heycanlıyım kendim transfer olmuş gibi hemde 🤗
İkinci kez yaşıcam bu heycanı yine mayıs ayını tercih ettim çünkü mayıs ayı benim ayım mayısta evlendim mayısta hamile kaldım ve inşallah yine mayısta hamile kalırım 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Mayıs ayı sizin için uğurlu bir ay öyleyse ☺️ Allah hepimizin gönlüne göre versin, bebişlerimizin tutunmasını bizlere nasip etsin ☺️🤲🏻🤲🏻

Merhaba arkadaşlar Nisan 25te opu oldum 26sında cuma günü embriyo sayısını bilgi verdiler 9 embriyomuz varmış bir daha bilgi gelmedi bugün hala haber vermediler öğleden sonra haber vereceklermiş sizce sorun var mıdır stres oldum ona göre taze transfer olacağım ben de acaba gelişimleri mi yavaşladı ondan mı haber vermiyorlar bugün 4. Gün
Buraya yazın lütfen bizede umut olsun🤲 bizde alifea gidiyoruz

Merhaba arkadaşlar benimde mayısta transferim olucak adet olmayı bekliyorum,lucrin vuruldum bugün 13.günü ve hala regl olmadım endişeli ve stresliyim sizler kaçıncı günü regl oldunuz

Anladım canım ben de bir ara D3K2 damlasını kullanmıştım bitince almamıştım ya. Ama doktorum değerlerime bakmıştı geçen ay ihtiyaç duymadı herhalde.
Benim baya dusuktu d vitaminim o yuzden erken baslanildi he bir de ben gecen hafta cuma gününden bugune kutu bitene kadar tetradox antibiyotik ictim onu neden verdiler bilmiyorum

Benim baya dusuktu d vitaminim o yuzden erken baslanildi he bir de ben gecen hafta cuma gününden bugune kutu bitene kadar tetradox antibiyotik ictim onu neden verdiler bilmiyorum
Hıı anladım düşük olduğu için desteklemesi için vermiştir. Transfer sonrası da içtiniz mi antibiyotiği? Bana opu sonrası vermişti Aksef adında bi antibiyotikti sanırım.

kızlar 3 gün önce tedaviye başladım iğneleri kullanıyorum kan tahlillerini yaptırdım hormon vs ama prolaktin yerine progesterona bakmışlar yeni farkettim dış takipteyim hemşire yanlışlık yaptı desem diğer hastanedeki hemşirede sonuçları attığımda hiç bir şey demedi. İki taraflada iletişim kuracağım ama sorun olur mu prolaktin önemli diye biliyorum moralim çok bozuldu şuan

Merhaba herkese. Benim ardışık transferim olacak. Bugün 1 embriyo transfer edildi, yarın da 1 tane transfer edilecek. Test günüm 16 mayıs. Bu 3.transferim. İlki negatifti. İkincisi geçen sene haziran ayındaydı, gebelik oluştu ancak 10 haftalık bebeğin kalbi durdu. İlk transferde bu siteyi üye olmadan sadece takip etmiştim, ikincide üye oldum ve çok iyi gelmişti. O gün yazıştığım arkadaşlar muhtemelen bebeklerini kucaklarına almıştır. Darısı başımıza, herkesin transferi pozitif sonuç ve sağlıklı doğumla taçlansın inşallah. Herkese tekrar merhaba 🤗
Merhaba canım tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah ♥️ ☘️ 🤲 pozitif olur umarım ardasik transfer ilk defa duydum bende neden ayrı ayrı transfer ediliyor ki 2 adet olarak koymaları lazım o şekilde

Güzel gelişmeler olmuş sonradan 2si daha döllenmiş transfer oldum 30nisanda, umarım pozitifi görürüm 🙏🏻 transfer aşaması çok güzeldi o yüzden rahat olun tüm stresim gitti siz de boşa stres olmayın, herkes çok iyiydi, tabi Şuan beklemek zor geçiyor
Hayırlısı olsun inşallah canım 🙏 🤲 😍 umarım poztif sonuç çıkar sevindim adına

D vitamini canim 10.0000 lik dr um bu dönemde d vitaminin cok etkili oldugunu soyledi donmus embriyo transferi oldugu icin subat ayindan beri kullaniyorum ben bu uc ilaci yani imom corasprin ve d coleforu
Bende kullanıyorum canım imom levatrom ve ecopirin devamı gelicek şu an adeti bekliyorum kontrole gidicem

Benimde 29 nisandi transferim dondurulmus embryo benimde hic belirtim yok cok korkuyorum sadece cok duygusalim sinirliyim ve arada bir belime agri giriyo hepsi bu
Benim günüm belli değil daha ama benim taze emriyo transferi olucak son 2 emriyom kaldı Bir tane transfer edilecek 4.denemem bel ağrıları kasık ağrısı olur normal

Aynen benim de 3.gün embriyosuydu. Sağlık sektöründe çalışman büyük şans. İstediğiniz zaman test yaptırabilirsiniz tabi ama test gününüzden önce yaptırmış olacaksınız. Aklınızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın bence. Günlük 3 tane Estrofem, 3 tane Progestan 200 mg vajinal fitil, 1 tane Oksapar iğne kullanıyorum. Sizin ilaçlar nasıl?
Onları bende kullandım şimdi tekrar devam edeceğim 🌸

X