- 12 Ağustos 2007
- 1.037
- 1.402
Korkma havalardan ve kullandığımız kan sulandırıcılardan. Dua et bol bolKızlar benden kanama gelmeye basladı bildiğiniz kırmızı acile gidiyorum nolur dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma havalardan ve kullandığımız kan sulandırıcılardan. Dua et bol bolKızlar benden kanama gelmeye basladı bildiğiniz kırmızı acile gidiyorum nolur dua edin
Transfer öncesi bakıldı rahim kontrolü (kalınlığına bakıldı) yapıldı. Ona göre tarih verip çağırdı doktorumKızlar merhabalar ara tahlil verdinizmi hiç progesteron estradıol benden istedi doktorum haziran grubundayım kızlardan istememişler hiç merak ettim sizin grupta yaptıran varmı
Transferden sonra kuzum benden istedi 7 çıktı sonucum progesteron iğne verdi ek olarak bende endişeliyim çokTransfer öncesi bakıldı rahim kontrolü (kalınlığına bakıldı) yapıldı. Ona göre tarih verip çağırdı doktorum
Sonrasında bakılmadı valla olsun endişelenme bak ek iğne vererek eksiği doldurmuş doktorunTransferden sonra kuzum benden istedi 7 çıktı sonucum progesteron iğne verdi ek olarak bende endişeliyim çok
Bugün 18. Gücüm umarım herşey yolunda gidiyordur 28 haziran ultrasan kontrolüm var saol kuzum desteğin içinSonrasında bakılmadı valla olsun endişelenme bak ek iğne vererek eksiği doldurmuş doktorun
Kızlar merhabalar ara tahlil verdinizmi hiç progesteron estradıol benden istedi doktorum haziran grubundayım kızlardan istememişler hiç merak ettim sizin grupta yaptıran varmı
Sizin kaç çıkmıştı sonucunuz transfer sonrası beni 7.00 geldi transferden hemen önce 7.92 ama düşmüş işte progestan igne verdi şimdi yükseldimi bilmiyorumMrb canım benden de transferden 3 gün sonra istemişti lh estradilol progestan. Zaten transfer günü de Kan alındı progestan 11 çıktı diye transfer uygun görüldü benimki dondurulmuş embryoydu.
Yok canım demedi gel dedi sadece, fetal dna testi yapıcak olabilir bahsetmişti ondanDoktorun neden 10.hafta da yeniden kontrol istedi peki canım söyledi mi
10 çıktı bende iğne ve fitil kullaniyordum doktor sabah erken saatlerde ver demisti saat olarak da progestan değişebiliyor sanırım . İğne ile de bir anda yükselirSizin kaç çıkmıştı sonucunuz transfer sonrası beni 7.00 geldi transferden hemen önce 7.92 ama düşmüş işte progestan igne verdi şimdi yükseldimi bilmiyorum
Saol kuzum insallah yükselmiştir benimde10 çıktı bende iğne ve fitil kullaniyordum doktor sabah erken saatlerde ver demisti saat olarak da progestan değişebiliyor sanırım . İğne ile de bir anda yükselir
Canım bende 10. Haftamda pazartesi kontrole gideceğim bayram araya girmeseydi haftada bir gidecektim doktorum tüp bebek olduğu için sık sık görelim dedi ilk zamanlar önlem amaçlı sanırım tüp bebekler riskli gebelik grubuna giriyor çünküDoktorun neden 10.hafta da yeniden kontrol istedi peki canım söyledi mi
Merhaba size mesaj atamıyorum bana yazarmisiniz birşey danisacagimKızlar merhabalar bende lucrin iğne olmuştum regl oldum dün kontrolüm vardı. 2 haziran transferim gerçekleşicek
ÖzeldenmiMerhaba size mesaj atamıyorum bana yazarmisiniz birşey danisacagim
EvetÖzeldenmi
Yapamıyorum galiba yazdım ama gelmedi sanırım sanaÖzeldenmi
Oksapar ve ecopirin kullanıyodum. Doktorum onları kesti. Ekstra duphaston verdi onu kullanıyorum işte. Sizlerde agrı oluyor mu arada kasıklarıma ve belime agrı gırıyo ya bi de midem bulanıyor gibi oluyo hiç gebelik olmadı bende o yüzden bilmiyorum da benKorkma havalardan ve kullandığımız kan sulandırıcılardan. Dua et bol bol
Kaç haftalık oldunuz kanamanız durmuştu değil mi?Oksapar ve ecopirin kullanıyodum. Doktorum onları kesti. Ekstra duphaston verdi onu kullanıyorum işte. Sizlerde agrı oluyor mu arada kasıklarıma ve belime agrı gırıyo ya bi de midem bulanıyor gibi oluyo hiç gebelik olmadı bende o yüzden bilmiyorum da ben
7. Haftatadayım. Tam durdu sayılmaz kahverengi sekılde lekelenme devam ediyor hafif hafif üç gündür. Ama arada agrılardan dolayı adet mi oluyorum diye korkuyorum sizde de öyle oluyo muKaç haftalık oldunuz kanamanız durmuştu değil mi?
Benim de mide bulantılarım var arada kası k ve bel ağrım oluyor.
Ben de 6. Haftadayım. Sizin için düşük tehlikesi var denmediyse kahverengi leke normal bence. Doktor bana kahverengiye dönmesi iyiye işaret dedi. Benim kırmızı kanama tamamen geçmedi bir iki gün önceye göre azaldı kahverengi lekelenme artıyor inşallah tamamen geçer.7. Haftatadayım. Tam durdu sayılmaz kahverengi sekılde lekelenme devam ediyor hafif hafif üç gündür. Ama arada agrılardan dolayı adet mi oluyorum diye korkuyorum sizde de öyle oluyo mu