Maşallah canım yüksek ihtimal ikizsiniz siz ve kese görünürKızlar iyi akşamlar. 10unda beta baktırmıstım transferin 15.gunü idi 4449.5 cıkmıstı. Yarın kese kontrolüm var merak ettim bugün de vereyım dedim 16091.7 cıkmıs sonucum. İyi mi sonuç ben hiç bilmiyorum size danısınca da içim rahatlıyor açıkçası yardımcı olabilir mısınız ?
İnşallah çok teşekkür ederimMaşallah canım yüksek ihtimal ikizsiniz siz ve kese görünürhayırlı uğurlu olsun bilgilendir bizleride
Amin canım inşallahİnşallah çok teşekkür ederimheyecan bastı beni iyice valla. Tabi haber veririm. Allah'ım inşallah bekleyen herkese pozitifleri göstersin. Sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım
Bende yaşıyorum hatta belime de giriyor sanırım bebek büyüyor rahim büyüyor ara ara olacak gibi bunlarKızlar merhaba 9.haftamdayım sol kasığıma ara ara bıçak batması gibi bazen şiddetli bazen orta halli şekilde ağrı giriyor sebebi ne olabilir yaşayan oldu mu
Her ihtimale karşılık dr dahışarak vajinal probiyotik kullanmanıı öneririmKızlar Protestan fitilden sonra biraz vajina kapaklarında kaşınma yaşamaya başladım başınıza gelen var mı nasıl tedavi ettiniz acaba?
Sağlıklı olsunlardaBende yaşıyorum hatta belime de giriyor sanırım bebek büyüyor rahim büyüyor ara ara olacak gibi bunlar
Kızım o kadar akıllı ve uslu kş doğduğu andan beri harika bir bebekti öylede devam etti yatamazlıpınj hiç görmedimİyi geceler kızlar birsey merak ediyorum genelde tup bebekler daha hareketli yaramaz olur diyolar kimle konuştuysam öyle birşey varmi acabagözüm korktu simdiden 1 tane cadı var başımda zaten bari diyorum ikinci sakın olur inşallah
MaşallahKızım o kadar akıllı ve uslu kş doğduğu andan beri harika bir bebekti öylede devam etti yatamazlıpınj hiç görmediminşallah sizind öyle olur
Bende doktor ve merkezi değiştirmeyi düşündüm kalan embriyoları taşımak için ama fiyatlar arasında dağlar kadar fark var. Şimdi beklemedeyim henüz karar veremedim.Henüz yaptırmadım doktor değiştircem.yeni kürtaj oldum.evet kromozom testi bizden de istedi doktor
Bende 8+4 üm benzer durum bende de oluyor bazen öksürünce hapşırınca direkt batma oluyor sol da genel bir durum çoğumuzda oluyorKızlar merhaba 9.haftamdayım sol kasığıma ara ara bıçak batması gibi bazen şiddetli bazen orta halli şekilde ağrı giriyor sebebi ne olabilir yaşayan oldu mu
Selam canım, benim de kanımda sorun yok önlem amaçlı veriyolar. Bana 10. Hafta bittiğinde ara yavaş yavaş kesicez dedi. Bazıları 12. Haftaya kadar kullanıyor sanırımKızlar merhaba bir şey soracağım. Benim kanım da bir sorun olmamasına rağmen transferden sonra kan sulandırıcı öğle ve hap verdi doktorum hala kullanmaya da devam ediyorum. Pozitifi gördük: bu kan sulandırıcıları doktorlar ne kadar süre kullandırıyor bıraktırıyor bilginiz var mı
ayy maşallah 8+4 oldun mu sen?Bende 8+4 üm benzer durum bende de oluyor bazen öksürünce hapşırınca direkt batma oluyor sol da genel bir durum çoğumuzda oluyor
Sanırım tüp bebek diye bu kadar tedirgin oluyoruz normal hamile kalanlarda bizim gibi mi acabaBende 8+4 üm benzer durum bende de oluyor bazen öksürünce hapşırınca direkt batma oluyor sol da genel bir durum çoğumuzda oluyor
Canım merhaba, bende oksapar iğneyi 13.haftada bırak dedi, coraspirinde gebelik sonuna kadar devam dedi, kan sulandırıcı düşük vs olmasın diye kullandırıyolarmış benimde kanımda sorun yokKızlar merhaba bir şey soracağım. Benim kanım da bir sorun olmamasına rağmen transferden sonra kan sulandırıcı öğle ve hap verdi doktorum hala kullanmaya da devam ediyorum. Pozitifi gördük: bu kan sulandırıcıları doktorlar ne kadar süre kullandırıyor bıraktırıyor bilginiz var mı
Kasık ağrılarıyla boğuşuyorumayy maşallah 8+4 oldun mu sen?zaman geçiyor bile yaşasın! ne yapıyorsunuz kizlar, nasılsınız? doktorlar Salı'dan itibaren var mi? sonraki haftaya mi artık?
benim de işte şöyle mi böyle mi, ağrı var ensie, ağrı yok endişe şeklinde gidiyorKasık ağrılarıyla boğuşuyorumhaftaya cuma günü kontrolüm artık tüp bebek doktorundan ayrılıp gebeliği takip edecek doktora devam edeceğim inş. Sen nasılsın nasıl gidiyor