- 6 Aralık 2023
- 26
- 12
- 32
Bu on günlük süreç içinde belirti yaşadınız mı bnde hiç belirti yok ayrıca günlük hayatınıza devam ettiniz mi yürüyüş falan yaptınız mi
Kişiden kişiye değişiyor bazı kişilerde belirti oluyor ama sonuç negatif, bazılarında belirti hiç yok sonuç pozitif. Biz iki yakın arkadaş aynı anca tedavi gördük bizde öyle oldu. Onda belirti yoktu pozitif çıktı, bende belirtiler vardı kasik ağrılarım bel ağrılarım oluyordu. 6+1 de kırmızı kanama yaşamıştım, suan 8+3 olduk hala da lekenlenmelerim var. Ama herhangi bir tehlike yok çok şükür. Tedbir amaçlı yatıyorum. Bir de bu benim 6. Gebeliğim ister istemez vücudumu çözmüştüm gebe kaldığımda belirtilerden anlıyordum. Yürüyüşe hiç çıkmadım hala yatıyorum çünkü benim kasik ve bel ağrılarım geçmedi hiç, ayakta 10 dk kalsam yoruluyorum. Normalde hergun duş alan biriyim ama bu süreçte 3-4 günde bir ilik suyla duş almaya çalışıyorum.Bu on günlük süreç içinde belirti yaşadınız mı bnde hiç belirti yok ayrıca günlük hayatınıza devam ettiniz mi yürüyüş falan yaptınız mi
Günlük hayatıma çok devam edemiyorum sürekli evdeyim dinlenme pozisyonundayım