Ya benim kesemde muz gibi teoriye göre erkek ilk çocuk olunca kız erkek fark etmiyor ama kızlara başka bir zaafım var benimKızımda yuvarlak ve kocamandı daha bunh görmedikama bu sene erkek senesi diyorlar bende inanıyorum çevremde 10 kişi hamile var hepsi erkek
Canım vallahi ben bunlara pek inanmıyorum sen yazdın diye yazdım bir sürü şey yaptılar bana da herkes erkek oalcak falan dedi bende kendimi öyle alıştırdım kız deyince doktor şaşırdım baya baya iyi bakın kız mı gerçekten falan diye sormuştumYa benim kesemde muz gibi teoriye göre erkek ilk çocuk olunca kız erkek fark etmiyor ama kızlara başka bir zaafım var benim
Evet ya sağlıklı hayırlı olsun gerisi mühim değil zaten hurafe çok ya mide bulantısı varsa kız yoksa erkek yok karnın sivriyse yuvarlaksa bir sürü hurafelerCanım vallahi ben bunlara pek inanmıyorum sen yazdın diye yazdım bir sürü şey yaptılar bana da herkes erkek oalcak falan dedi bende kendimi öyle alıştırdım kız deyince doktor şaşırdım baya baya iyi bakın kız mı gerçekten falan diye sormuştumsağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah eşim bu da kız olsun diyor ama
Ben transferden 11 gün sonra kan verdim ilk kan 172 çıktı sonra 536 çıktı. Daha da tahlil vermedim.Çok teşekkür ederim Perşembe günü görmeye gidicem sizin HCG yüksek diye mi erkenden gözüktü acaba
aynen benim de zaafım var, o zaman bu kese teorisini bu grupta çok net test edebilirizYa benim kesemde muz gibi teoriye göre erkek ilk çocuk olunca kız erkek fark etmiyor ama kızlara başka bir zaafım var benim
İlk olacaklar inşallahOhh çok şükür canım evde bol bol dinlen aslında en prenses zamanlarımız işte insanoğlu yatsak sıkılıyoruz çok aktif olsak yorulduk diye şikayet ediyoruzsenin ilk çocuk mu olacak başka çocuk yoksa dinlenmen de rahat olur
Ay benimki de yusyuvarlak çizilmiş gibiaynen benim de zaafım var, o zaman bu kese teorisini bu grupta çok net test edebilirizbenimki de muz seklinde. bu arada 10. hafta yapılan fetal DNA testi var ya, onda cinsiyet de belli oluyormuş aklinizda olsun. 10 güne sonucu geliyormuş o da her halükarda ultasondan öncesi oluyor.
Ya benim kesemde muz gibi teoriye göre erkek ilk çocuk olunca kız erkek fark etmiyor ama kızlara başka bir zaafım var benim
Kesinlikle test edicez grupta şimdi daha çok zaman var diyoruz ama inanın ki hemen günü geliyor ve bir bakmışsınız 8 aylık falan olmuşuzaynen benim de zaafım var, o zaman bu kese teorisini bu grupta çok net test edebilirizbenimki de muz seklinde. bu arada 10. hafta yapılan fetal DNA testi var ya, onda cinsiyet de belli oluyormuş aklinizda olsun. 10 güne sonucu geliyormuş o da her halükarda ultasondan öncesi oluyor.
Teoriye göre senin kız canımAy benimki de yusyuvarlak çizilmiş gibiçok merak ettim şu an
İnşallah biter gider sen de rahatlarsın canım bebekler iyi çok şükür insan psikolojikmen etkileniyor yoksa 9 ay lekelenme yaşayan çok kişi varİlk olacaklar inşallahşuan lekelenmeler devam ediyor bakalım geçmezse bir muayeneye daha gideceğim erkenden. Artık iyice rüzgardan nem kapar olduk. Korkuyoruz herşeyden 1-2 gün takip edeceğim bakayım bi
Muz gibiyse seninde erkek canım teoriye göreaynen benim de zaafım var, o zaman bu kese teorisini bu grupta çok net test edebilirizbenimki de muz seklinde. bu arada 10. hafta yapılan fetal DNA testi var ya, onda cinsiyet de belli oluyormuş aklinizda olsun. 10 güne sonucu geliyormuş o da her halükarda ultasondan öncesi oluyor.
Doğru söylüyorsun canım zaman geçmiyor gibi geliyor ama aslında hızla geçip gidecek şu an cinsiyet günlerimiz çok var diye düşünüyoruz sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun o gün teorimizde belli olur kese fotoğraflarına göre cinsiyet tahmin edilir diye sayfalar açarızKesinlikle test edicez grupta şimdi daha çok zaman var diyoruz ama inanın ki hemen günü geliyor ve bir bakmışsınız 8 aylık falan olmuşuz
Bu on günlük süreç içinde belirti yaşadınız mı bnde hiç belirti yok ayrıca günlük hayatınıza devam ettiniz mi yürüyüş falan yaptınız miBen transferden 11 gün sonra kan verdim ilk kan 172 çıktı sonra 536 çıktı. Daha da tahlil vermedim.
10 gün sonra da kese için gitmiştim.
Maalesef öyle. İnan ki stresten yüzümde kabarmayan yer kalmadı yanı şekilde boynum göğüsüm hep kabardım. Egzamam her yerime vurdu. Bunlar hep stres kaynaklı biliyorum ama o gün benim için hayatımdaki en kötü gündüİnşallah biter gider sen de rahatlarsın canım bebekler iyi çok şükür insan psikolojikmen etkileniyor yoksa 9 ay lekelenme yaşayan çok kişi var
Ben maalesef 5+4 de düşük yaptım. Bir sonraki sefere artık. Allah sağlıklı bebişler nasip etsinMerhaba bugün 7+3 sizin nasıl ?
ne güzel dedin inşallahKesinlikle test edicez grupta şimdi daha çok zaman var diyoruz ama inanın ki hemen günü geliyor ve bir bakmışsınız 8 aylık falan olmuşuz
ikili test vsden önce 20. haftada pekcok olası sorunu testten geçirebiliyormus, yabancı firmalar yapıyormuş hep, 10 gün içinde sonuç geliyormuş, detayları çok araştırmadım daha bekliyorum, 9 falan olunca kesin fiyat vs soracagim, söylerim size de, kesin doktor görüşü de almak lazım ikili testi bekleyelim mi, bunu da verelim mi gibi. bu arada zamanında nem yüzük falı yapmistimMuz gibiyse seninde erkek canım teoriye göremerakla neticeleri bekliyorum bakalım tutacak mı fetal DNA ne için hiç bilgim yok onunla ilgili
Anladım canım ya ikili testler hakkında da o kadar fazla spekülasyonlar var ki hata payı çok fazla olduğu söyleniyor o konuda kafamı karıştırıyor açıkçasıikili test vsden önce 20. haftada pekcok olası sorunu testten geçirebiliyormus, yabancı firmalar yapıyormuş hep, 10 gün içinde sonuç geliyormuş, detayları çok araştırmadım daha bekliyorum, 9 falan olunca kesin fiyat vs soracagim, söylerim size de, kesin doktor görüşü de almak lazım ikili testi bekleyelim mi, bunu da verelim mi gibi. bu arada zamanında nem yüzük falı yapmistimikinci kız görünüyordu orada ama bilemiyorum tabi kese şekli yine bir tık daha bilimsel yüzük falından
Amin inşallah canım sürecimiz zor inşallah bundan sonrası kolaylaşırMaalesef öyle. İnan ki stresten yüzümde kabarmayan yer kalmadı yanı şekilde boynum göğüsüm hep kabardım. Egzamam her yerime vurdu. Bunlar hep stres kaynaklı biliyorum ama o gün benim için hayatımdaki en kötü gündügeçti gitti çok şükür. Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin. 3 gün hep dinledik gördük. Resmen gözümüzün önünde büyüdüler bile en güzel kısmı görmek ve duymaktı. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bebeklerimizi