Merhabalar :) özel bir durum için beta ya daha erken baktırmak durumunda kaldım. 3.gün çift embriyo idi, Beta hCG 224.5 ile pozitif geldi. Çarsamba tekrar kan verecegım. İnşallah saglıkla ilerler. Mutluluğumu sizler ile de paylaşmak istedim. Allah inşallah emeklerimizi boşa çıkarmadan hayırlısı ile bebişlerimize kavuştursun hepimizi. ☺Evet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında, bu süreçte olanların merak edip, soru sorup, paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 13 Mayıs 2 23 Mayıs @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs K Kubra Avci 27 Mayıs 1 6 haziran A Asli47 21 Mayıs 1 31 Mayıs @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @acitatlisos 14 Mayıs 1 22 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs H hayallerrhayatlar 17 Mayıs 2 27 Mayıs @cidal 19 Mayıs 1 29 Mayıs @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs @Rose238 4 Mayıs 2 14 Mayıs @Azmerr 6 Mayıs 2 16 Mayıs @yildizcml 7 Mayıs 1 16 Mayıs @_tomrishatun 10 Mayıs 2 20 Mayıs @symmm 13 Mayıs 2 23 Mayıs @emy3401 6 Mayıs 2 15 Mayıs @efnan07 8 Mayıs 1 20 Mayıs @msjj 9 mayıs 2 19 Mayıs @Papatya445834 7 Mayıs 1 16 Mayıs G gulcankn 8 Mayıs 1 20 mayıs @anneolmaistiyorum 17 Mayıs 2 28 Mayıs @BY2015 10 Mayıs 1 19 Mayıs @nilya ay 6 Mayıs 2 16 Mayıs @mussset 20 Mayıs 2 1 Haziran @severdi Pinar314 9 Mayıs 2 21 Mayıs @tulumbachen 15 Mayıs 2 25 Mayıs @aysgl 14 Mayıs 2 24 Mayıs @Mucize080820 13 Mayıs 1 22 Mayıs @pembeciceksi 14 Mayıs 2 29 Mayıs @masalinci1 13 Mayıs 2 24 Mayıs @senem1997h 14 Mayıs 1 23 Mayıs @kbratp 24 Mayıs 2 4 Haziran @Piyanistkiz 11 Mayıs 1 23 Mayıs @duygukarakok 2 Mayıs 2 12 Mayıs D dhn 24 Mayıs 1 4 Haziran @neslihaninblogu 15 Mayıs 1 27 Mayıs @nazeliff 23 Mayıs 2 2 Haziran @hayattan bir kesit 24 Mayıs 1 1 Haziran
sıkma tatlı canını, Allah bağışlasın kızını, belki doğal okur yine nereden biliyorsun, şal, kendine bak, sakın üzülmeBenim ikinci denemem de negatif arkadaşlar. Bir süre ara verme niyetindeyim. Belki de hiç denemem artık. Bir kızım var normal yollarla hamile kalmıştım ama şimdi ne hikmetse olmuyor. Her şey yolunda deniyor hep umut aşılanıyor ama sonuç hüsran.
asprinle ilgili ne dediler? aldın mı ikinciyi?Bende cumartesi gitmiştim bu cumartesi tekrardan gideceğim hayırla sağlıkla geçsin sürecimiz inşallah
Cok teşekkür ederim evet 2 embriyoydu biri ab biri aa kalitedeydi ama ikiside tutmus bir tanede 4 yasinda oglum varÇoook sevindim rabbim kucağınıza Almayı nasip etsin. 2 embriyo mu transfer edilmişti
Amin inşallah canımMerhabalar :) özel bir durum için beta ya daha erken baktırmak durumunda kaldım. 3.gün çift embriyo idi, Beta hCG 224.5 ile pozitif geldi. Çarsamba tekrar kan verecegım. İnşallah saglıkla ilerler. Mutluluğumu sizler ile de paylaşmak istedim. Allah inşallah emeklerimizi boşa çıkarmadan hayırlısı ile bebişlerimize kavuştursun hepimizi. ☺
Merhaba dayanamadım kan verdim çok şükür 279.60 çıktı beta sizden cesaret aldım da gittim yaptırmaya Allah razı olsun sizden deMerhabalar, benim kasık ağrım çok oldu adet olacakmışım gibi hissediyordum sürekli. Onun dışında hiç bir şey hissetmedim. Ama herkeste belirti olacak diye bi zorunluluk yok bence kendinizi böyle üzmeyin, kan testi gününüzü bekleyin hakkınızda hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınız.
Çok teşekkür ederim çok saolun gebeliğiniz saglıkla ilerlesin inşallah sağ salim kucagnıza almak nasip olsunRabbim inşallah bu yolda kucağınızı boş Bırakmasın arkadşaım emeklerinizin karşılığını alınumarım Bundan sonra ki süreç sizin için en hayırlısı olandır
Ruzgarruya canım senin içinde aynı duygular içerisindyim ne olursa olsun lütfen moralini bozma çok haksızlık etmişler ediyorlarda anladığım kadarı ile ama malesef bu iş tek taraflı olmuyor eşine kızdım hatta bu şekilde olan tüm eşlere kızıyorum ama malesef yapılacak birşey yok. Geçmiş olsuna gelmek durumu hoşuma gitmedi açıkcası üzdü beni bu durum Rabbim yolunuzu açık etsin en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Amin inşallah Allâh razı olsunHaklısın birşey diyemedim.. Allah imtihanını kolay eylesin çok güzel evlatlar nasip etsin
3 kez verdim ben ama erken öğrendiğim için artış iyi olduğu için bir daha vermicem canım. Dediğin gibş 2 güne bir artış var mı diye bakılıyorKızlar merhabalar, beta ya bakılırken transferden sonra ilk bi kan veriyorsun, sonra 2 günde 1 yine kan testi yapılıyor sanırım. Bu kontrol kaç gün sürüyor?
Amin inşallah bana ve isteyen herkese Allâh bu yolu kolaylastırsınAmin inşallah darısı sizin başınıza olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip nasip etsin inşallah Rabbim
Hayırlısı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıklı ilerlemeler nasip etsin inşallahMerhabalar :) özel bir durum için beta ya daha erken baktırmak durumunda kaldım. 3.gün çift embriyo idi, Beta hCG 224.5 ile pozitif geldi. Çarsamba tekrar kan verecegım. İnşallah saglıkla ilerler. Mutluluğumu sizler ile de paylaşmak istedim. Allah inşallah emeklerimizi boşa çıkarmadan hayırlısı ile bebişlerimize kavuştursun hepimizi. ☺
Merhabalar AA ne güzel vala iyi cesaret etmişsin vala canım hayırlısı olsun inşallahMerhaba dayanamadım kan verdim çok şükür 279.60 çıktı beta sizden cesaret aldım da gittim yaptırmaya Allah razı olsun sizden de
Benimki de ikinci canim ama bizimki büyük 4.5 yaşindaİkinci hamileliği olan var mı aranızda benim bir kızım var 2.5 yaşında hemen hemen
Çok sağolun Allah razı olsun 9. Günüydü bugün transferiminMerhabalar AA ne güzel vala iyi cesaret etmişsin vala canım hayırlısı olsun inşallahkaçıncı gunundu
İnşallah canım estrofem kullanmaya devam ediyor musunuz acaba yoksa doktorunuz kestimiBende cumartesi gitmiştim bu cumartesi tekrardan gideceğim hayırla sağlıkla geçsin sürecimiz inşallah
Etmez miyiim birbirimizin yoldası sayılırız ☺ İnşallah Allah hepimizin kucağını doldursun ☺Amin inşallah canımtebrik ederim güzel değer insalalh artar değerin fazlasıyla Bizede dua et canım inşallah bizimde pozitiftir
Aminnnn çok teşekkür ederimHayırlısı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıklı ilerlemeler nasip etsin inşallah
Aynen canım benin amin inşallahEtmez miyiim birbirimizin yoldası sayılırız ☺ İnşallah Allah hepimizin kucağını doldursun ☺
Allahım inşallah heyecanını mutluluk gözyaşları ile süslesinAynen canım benin amin inşallahçok heyecanlıyım
Yaaa canım benim ne güzel bir dua Allah razı olsun inşallahAllahım inşallah heyecanını mutluluk gözyaşları ile süslesin☺