Yok canım bende salı gidicem 6+4 oluyor gideceğim gün6+2 de gidicez yani salı günü siz gittiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım bende salı gidicem 6+4 oluyor gideceğim gün6+2 de gidicez yani salı günü siz gittiniz mi
bende histereskobi lapatoskobimpşdm benmde enfeksiyon vardı siz pozitifi gördünüz mü cnkü histereskobi sonrası tutunması dha yüksekmişRahim filmin var mı? ben tüp bebek öncesi rahim filmi çekildim sol tüpüm enfeksiyonlu çıkmıştı rahmim de dardı.iki operasyon birlikte oldu narkoz altında.
aynı gün kese görmeye gidecegiz birde aynı klinik olurmuşşYok canım bende salı gidicem 6+4 oluyor gideceğim gün
Tabi ki öyle her şeyin hayırlısı olsun ama dediğim gibi güzel düşünün benim bir arkadaşım doğal gebelikti betası dengesiz artıyordu ve kanaması oluyordu sürekli şimdi kucağında bebeği hemen kötüyü düşünmeyinÇok teşekkür ederim hemen size de yazacam sağlıklıysa gelsin inşallah. Ağrılarım sancılarım çok oluyor. Kanamam tek sefer kırmızı yoğun geldi şimdi yok. Bugün hastaneye giderken sadece ya 6-7 aylık olsaydı daha çok üzülürdüm diye teselli ettim kendimi. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet hayırlısı olsun inşallah İstanbuldayım ben sizaynı gün kese görmeye gidecegiz birde aynı klinik olurmuşş
Normalde 6+5 de çağırmıştı hemşire yani pazartesi gidecektim ama iş dolayısıyla eşim il dışında olacak bir günlük ve tek gitmek istemediğim için ve Salı gününe kalsın da istemediğim için yarın gitmeyi düşünüyorum ama çok mu erken bilmiyorum hemşire kalp atışı duyulmayabilir 6+2 de dedi. Acaba giden gören var mı bu zamanda6+2 de gidicez yani salı günü siz gittiniz mi
Merhaba ben ilk negatiften sonra Dr rahim filmi istemedi ama benim kafama takıldı çekmek istedim çektirdim eğer daha önce rahim filmi yapmadıysanız ya da 6 ay içinde yapmadıysanız doktorunuzun da fikrini alarak önce rahim filmi düşününHistereskopi ne için çekiliyor peki şuan doktor onermedi kendim çekmek istiyorum doktorun önerisi 2 adet sonra yapalım dedi siz benden tecrübelisiniz nasil bir yol izleyeyim bir yumurtam var orda hazirda onun öncesi rahime bakılsa diye düşündüm
kütahyadayım ama afyonda yaptırdım tühg aynı degilmişEvet hayırlısı olsun inşallah İstanbuldayım ben siz
Benimde ilk hafta hiç belirtim yoktu bende sıfır belirti olmadı diyordum sonlara doğru da adet ağrısı oldu belirtisiz de olabilir yani hanımlarVala bende korkuyorum açıkçası bazen belirti olmadan da pozitif olabiliyor sonuç ama ne ağrı ne lekelenme normal herşey günlük gibi anlamadım ki bir miğde bulantısı bile yok
Bende merak ediyorum genel olarak duyanlar da var diye okumuştum cumartesi günü kalp atışına gideceğim 6+5 olmuş olacak duyar mıyım duymaz mıyım kafama takıldıKızlar 6+2 de kalp atışı gören duyan var mı aranızda ?
Duyarsanız bize haber verin bari bisi kalmamış sizinBende merak ediyorum genel olarak duyanlar da var diye okumuştum cumartesi günü kalp atışına gideceğim 6+5 olmuş olacak duyar mıyım duymaz mıyım kafama takıldı
Haber veririm mutlakaDuyarsanız bize haber verin bari bisi kalmamış sizin
Şuan pozitifim kese de görüldübende histereskobi lapatoskobimpşdm benmde enfeksiyon vardı siz pozitifi gördünüz mü cnkü histereskobi sonrası tutunması dha yüksekmiş
Dayanamayıp gittim sağlık ocağına, salı günü gel dedi. Hepimiz güzel haberlerle inşallah.Meraba canım benimde 7 Haziran kan günüm 5 .gün emriyosu doktorum 8 günde de çıktığını söyledi ama bence beklemeni tavsiye ederim Gününde verirsen daha net çıkıyor erken verme
Canım ben aralık ayında histeroskopi olmuştum anestezi altında yapılıyor rahmin içerisinde perde yapışıklık miyom falan var mı diye bakıyorlar. Benim rahim duvarı biraz kalınmış ben tüp beneğe başlamadan bi kadın doğum doktoru söylemişti pek önemsemedim. Sonrasında doktor o kalınlığı törpüledi biraz daha inceltti. Başarısız tüp bebek denemesinden sonra bakıyorlar iki başarısız olunca doktor istiyormuş benimki ilk negatiften sonra bakalım demişti. Aralıktaki fiyatı gece hastanede kalma falan 14 bin küsürdü şimdi artmıştırİki ayrı prof baktı ikside alanında iyi doktorlar o zman onlara güvenip yoluma devem edip kafamı karistirmasam mi bilemedim
Hadi hayırlısı İnşallah Ama erken yaptırdın umarım güzel haberler gelirDayanamayıp gittim sağlık ocağına, salı günü gel dedi. Hepimiz güzel haberlerle inşallah.