• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

kizlar pozitif, hepiniz aynı sevinci yaşayın inşallah bu gruptaki en kısa zamanda, hiç dusmeyin, daha güzeli gelecektir, hepiniz! ileride okul önerileri falan paylaşalım inşallah ♥️ 😍 😍
Ayy pozitif mi nasıl sevindim anlatamam herkese pozitif enerji verdin evrende sana geri yolladı enerjini tebrik ediyorum seni sağlıkla büyüsün inşallah 🥰

Kızlar herkese teşekkür ederim devlette prosedür nasıl oluyor diye merak ediyorum eğer olumsuz sonuç alırsam izmirde ege üniversitesinde yaptırmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz 🤲🤲🤲
ben de İzmir'deydim bu süreçte, annemi götürürken şehir hastanesinde gördüm aklıma geldi benim de olmadı orada denesek mi diye o zaman. anladığım kadarıyla şehir hastanesinde baya organize bir tüp bebek merkezi var, orası da aklında olsun ve bol şans! nerede olursa olsun en güzeli olsun :KK200:

Ayy pozitif mi nasıl sevindim anlatamam herkese pozitif enerji verdin evrende sana geri yolladı enerjini tebrik ediyorum seni sağlıkla büyüsün inşallah 🥰
canım benim, sen demiştin senden pozitif vibe alıyorum diye, çok teşekkür ederim, çok içten sevindiğin direkt geçti bana, inşallah seninki de, evrene katkısı olacak, sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah :KK200: :KK200: :KK200:

Evet arkadaşlar herkese merhabalar 🌸 tüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında, bu süreçte olanların merak edip, soru sorup, paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum 🤍

ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜEMBRİYO SAYISITEST GÜNÜSONUÇ:anneadayı:
belki2903 belki2903 13 Mayıs223 Mayıs:KK43:
@skacir1 Mayıs211 Mayıs:anneadayı:
K Kubra Avci 27 Mayıs16 haziran
A Asli47 21 Mayıs131 Mayıs
@Neptunnn2 Mayıs212 Mayıs:KK43:
@hopebaby11 Mayıs212 Mayıs:anneadayı:
@mercan606510 Mayıs221 Mayıs
@Kivirbas957 Mayıs217 Mayıs:anneadayı:
@Zeynep35458 Mayıs118 Mayıs
@acitatlisos14 Mayıs122 Mayıs:anneadayı:
@aycicegix8 Mayıs120 Mayıs:KK43:
@tubiii8914 Mayıs225 Mayıs
@Asihbe2 Mayıs112 Mayıs:KK43:
@sedu06630 Nisan111 Mayıs
@ecegul30 Nisan111 Mayıs:anneadayı:
@nehirgunes3 Mayıs216 Mayıs
@Hakmell29 Nisan111 mayıs:KK43:
@partalina_7 Mayıs215 Mayıs:anneadayı:
@Warriror2 Mayıs114 Mayıs:KK43:
@blahblah12330 Nisan112 Mayıs:KK43:
@hayallerrhayatlar17 Mayıs227 Mayıs:anneadayı:
C cidal 19 Mayıs129 Mayıs
@dimmplee4 Mayıs216 Mayıs
@Kmsl066 Mayıs217 Mayıs
@Rose2384 Mayıs214 Mayıs:KK43:
@Azmerr6 Mayıs216 Mayıs:anneadayı:
@yildizcml7 Mayıs116 Mayıs
@_tomrishatun10 Mayıs220 Mayıs
@symmm13 Mayıs223 Mayıs:KK43:
@emy34016 Mayıs215 Mayıs
@efnan078 Mayıs120 Mayıs:KK43:
@msjj9 mayıs219 Mayıs:anneadayı:
@Papatya4458347 Mayıs116 Mayıs:anneadayı:
@gulcankn8 Mayıs120 mayıs:anneadayı:
@anneolmaistiyorum17 Mayıs228 Mayıs
@BY201510 Mayıs119 Mayıs
@nilya ay6 Mayıs216 Mayıs
@mussset20 Mayıs21 Haziran
@severdi
Pinar314 Pinar314 9 Mayıs221 Mayıs:anneadayı:
@tulumbachen15 Mayıs225 Mayıs
@aysgl14 Mayıs224 Mayıs
@Mucize08082013 Mayıs122 Mayıs:anneadayı:
@pembeciceksi14 Mayıs229 Mayıs
@masalinci113 Mayıs224 Mayıs
S senem1997h 14 Mayıs123 Mayıs:anneadayı:
@kbratp24 Mayıs24 Haziran
@Piyanistkiz11 Mayıs123 Mayıs:anneadayı:
duygukarakok duygukarakok 2 Mayıs212 Mayıs:anneadayı:
@dhn24 Mayıs14 Haziran
N neslihaninblogu 15 Mayıs127 Mayıs
Tabloda test günü geçenler var onlarda haber verseler bize umut olsalar çok iyi olur

Evet ilk denemem 5.gün 2 tane embriyo transferi yapılmıştı bugün kimyasala dönüştüğünü öğrendim şimdi 1 tane 5.günü embriyom kaldı donuk olarak ama transfer sürecini nasıl yapacağım bilmiyorum 2.deneme için korku var içimde
Pgt yaptirdinmi embriyo larina

Tabloda test günü geçenler var onlarda haber verseler bize umut olsalar çok iyi olur
Bu arada kızlar transfer 27 büyük ihtimalle 12 gün test günüm olucak 8 hazirana denk geliyor o da benim doğum günüm ayy inşallah hediyemi pozitifle alırım ya o kadar mutlu olurum ki dünyalar benim olur vala 🌸🤲🙏♥️Çok dua edin nolur

Pinar314 Pinar314 evet şehir hastanesine bende muayeneye gittim ve doktordan da çok memnun kaldım kadın doğdum. Ama tüp bebek okayı hiç aklıma gelmemişti inşallah gerek kalmaz bu duruma ama evime yakın ve gitmesi araçla kolay olduğu için tercih edebilirim çok teşekkür ederim 🥰

Aynen benmde 3.gün dondurulmuş çift embriyo. Benmde aslında 1 haziran ama hemşire hafta sonuna geliyor 31 mayısta ver dedi kanı aynı gün inşallah pozitif haberi veririz.
Ay inşallah. Bu sefer de iki gün sonrası pazara denk geliyor pazartesiyi bekliycez. Perşembe ve cumartesi versek daha iyi değil öi

İlk denemede pozitif görmüş biri olarak size bende birşeyler demek istiyorum aslında size cevap yazarak bir çok kişiye ses olmak istiyorum ben eşimle 2 senedir evliyim ben çocuğum olmayacağını anlamıştım çünkü kendimi bildim bileli ilaçla adet gören biriydim çocuğa karar verdigimizde İstanbul'a tatile gitmiştik tesadüfen doktora gittim küçüklükten beri bana hep pcos oldugum söylendi ilk kez bı doktor bana hayır sen pcos değilsin durumun daha kötü dedi ben şok oldum nasıl yani dedim bana sen hipo hiposun yani beyinde salgilanmayan eksik olan iki değer vs neyse ben o an yıkıldım bı tüp bebekle anne olursun vs neyse biz o an düşünün anne olmayacağınızi biliyorsunuz belki ama onu bir doktordan duymak çok zor gelmişti ama eşim boşver dedi biz o an ordan çıkıp İstanbul'u gezdik hiç düşünmeden döndük evimize sonra eşime dedim tüplerime vs herşeyime bakmak istiyorum baktırdım her ikisi kapalı vs herşey kötü amh vs düşük ben direk tüp bebek yaptım ama hiç takmadım olur olmaz nasip dedim transferden sonra yemeğe gittik sonraki gün.yola çıktım evime memlekete geldim iki gün dinlendim ise gittim ben inanıyorum insan birşeyin üzerine çok düşünmezse herşey kolay oluyor bı çırpıda herşey düzeliyor mucize gibi ama çok takarsan herşey daha kötü oluyor
Teşekkür ederim sizinki daha travmatik olmuş. Çok haklısınız. Umarım yaşadığınız mucizeyi herkes yaşar.

yas o kadar önemli ki paylasman, ben de eskiden bazen sabahlara kadar sadece okurdum, ama şeyi anladım, bu çağın mesajı da şifası da paylaşmak, yarilamadan, tepeden bakmadan da dinlemek, hepimiz kız kardeşiz burada ve hepimiz aslında şefkatle sarılıyoruz birbirimizi anlıyoruz, pozitif umut oluyor. sana ve sağlıklı ve mutlu evlatlar dilerim. ilk yanilsama ve hayal kırıklığı çok normal, biz biraz daha evrilerek gecenlerdeniz anne olma yolunda. ay her şey çok güzel olsun özetle senin ve bu özel gruptaki herkes için😍😍😍
Çok teşekkür ederim. Sizin adınıza o kadar çok sevindim ki nazar değmesin herkese nasip olsun.

Back