Herkese merhabalar, Neslihan ben. Uzun süredir üye olmadan yorumları okuyordum ancak bende yazamaya karar verdim. Benim 2.
tüp bebek denemem15 Mayıs transferim oldu. Test günüm 27 Mayıs tek embriyo transfer edildi. Beni de listeye eklerseniz sevinirim. 30 yaşındayım ve toplam 2 senedir bebek istiyoruz olmuyor. Ne eşimde ne de bende herhangi bir sorun yok. Daha öncesinde 1 kez de aşılama denemiştim tabi ki tutmamıştı. :) Umarım hepimiz hayırlı pozitif haberler alırız. çıkanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım, darısı hepimizin başına. Negatifler içinde hayırlısı böyleymiş diyelim. Bende daha önceki tecrübelerimi ve şimdi yaşadıklarımı paylaşmak isterim biraz uzun olacak ama dertleşmiş olalım çünkü eşimden başka kimse bu süreci ve neler çektiklerimi bilmiyor diyebilirim
İlk denememizde çok ümitlenmiştim çünkü iki tarafta da herhangi bir sorun yok, yaşımız genç, ilaçları saati saatine düzenli kullanmıştım o yüzden yıkılmıştım saatlerce ağlayıp boşalmıştım hatta psikolog seanslarına başladım toplamda 2 yıldır uğraşıyoruz hep bir beklenti ama tüp bebeğe aşırı bel bağlamıştım ümitlenmiştim karnım iğnelerden morarmıştı. Hormon ilaçları yüzünden karakterim bile değişmişti agresif geçimsiz olmuştum resmen.
Şimdi psikoloğum, eşim ve kendimi dinleyerek bununda olumsuz olabileceğini düşünüyorum yine üzüleceğim tabi ki ama ilki kadar yıkılmayacağımı temenni ediyorum. Hayırlısını dileyip dua ediyorum. Maddi manevi ciddi yorucu bir süreç çünkü.