Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız bende şok yaşamak istemiyorum peki en erken ne zaman yapmak mantıklı sizce 5 gün embriyosu yarin 6.gun oluyor yapsam mi
Amin canımmm, inşallah sizde güzel sonuçlar alacaksınız inanıyorum benAaa süper ay çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize dua et cok
Benimde ilki kimyasal oldu, ilk reglim bittikten 1 hafta sonra 2. Reglim başladı, ve pazartesi transfer oldum inşallah pozitif olur ve sağlıklı doğarEn uygun ne zaman bilmiyorum embriyologla görüştük istersen regl olur olmaz başlarsın yeni transfer için tedaviye dedi
Ben devlette yaptırdımGrubumuzda ki herkes özelde mi yapıyor devlette tüp bebek yapan var mı?
Hakkında en hayırlısı olsun ama canını sıkma gerçekten hem yaşın genç hem şükür bir şeyiniz yok bu durum bile rahatlatmalı sizi tüp bebek süreciniz olumlu geçecek hatta bebeğinizden sonraki ikinci gebeliğiniz doğal olacak büyük ihtimalle öyle oluyor hepHerkese merhabalar, Neslihan ben. Uzun süredir üye olmadan yorumları okuyordum ancak bende yazamaya karar verdim. Benim 2. tüp bebek denemem15 Mayıs transferim oldu. Test günüm 27 Mayıs tek embriyo transfer edildi. Beni de listeye eklerseniz sevinirim. 30 yaşındayım ve toplam 2 senedir bebek istiyoruz olmuyor. Ne eşimde ne de bende herhangi bir sorun yok. Daha öncesinde 1 kez de aşılama denemiştim tabi ki tutmamıştı. :) Umarım hepimiz hayırlı pozitif haberler alırız. çıkanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım, darısı hepimizin başına. Negatifler içinde hayırlısı böyleymiş diyelim. Bende daha önceki tecrübelerimi ve şimdi yaşadıklarımı paylaşmak isterim biraz uzun olacak ama dertleşmiş olalım çünkü eşimden başka kimse bu süreci ve neler çektiklerimi bilmiyor diyebilirim
İlk denememizde çok ümitlenmiştim çünkü iki tarafta da herhangi bir sorun yok, yaşımız genç, ilaçları saati saatine düzenli kullanmıştım o yüzden yıkılmıştım saatlerce ağlayıp boşalmıştım hatta psikolog seanslarına başladım toplamda 2 yıldır uğraşıyoruz hep bir beklenti ama tüp bebeğe aşırı bel bağlamıştım ümitlenmiştim karnım iğnelerden morarmıştı. Hormon ilaçları yüzünden karakterim bile değişmişti agresif geçimsiz olmuştum resmen.
Şimdi psikoloğum, eşim ve kendimi dinleyerek bununda olumsuz olabileceğini düşünüyorum yine üzüleceğim tabi ki ama ilki kadar yıkılmayacağımı temenni ediyorum. Hayırlısını dileyip dua ediyorum. Maddi manevi ciddi yorucu bir süreç çünkü.
Herkese merhabalar, Neslihan ben. Uzun süredir üye olmadan yorumları okuyordum ancak bende yazamaya karar verdim. Benim 2. tüp bebek denemem15 Mayıs transferim oldu. Test günüm 27 Mayıs tek embriyo transfer edildi. Beni de listeye eklerseniz sevinirim. 30 yaşındayım ve toplam 2 senedir bebek istiyoruz olmuyor. Ne eşimde ne de bende herhangi bir sorun yok. Daha öncesinde 1 kez de aşılama denemiştim tabi ki tutmamıştı. :) Umarım hepimiz hayırlı pozitif haberler alırız. çıkanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım, darısı hepimizin başına. Negatifler içinde hayırlısı böyleymiş diyelim. Bende daha önceki tecrübelerimi ve şimdi yaşadıklarımı paylaşmak isterim biraz uzun olacak ama dertleşmiş olalım çünkü eşimden başka kimse bu süreci ve neler çektiklerimi bilmiyor diyebilirim
İlk denememizde çok ümitlenmiştim çünkü iki tarafta da herhangi bir sorun yok, yaşımız genç, ilaçları saati saatine düzenli kullanmıştım o yüzden yıkılmıştım saatlerce ağlayıp boşalmıştım hatta psikolog seanslarına başladım toplamda 2 yıldır uğraşıyoruz hep bir beklenti ama tüp bebeğe aşırı bel bağlamıştım ümitlenmiştim karnım iğnelerden morarmıştı. Hormon ilaçları yüzünden karakterim bile değişmişti agresif geçimsiz olmuştum resmen.
Şimdi psikoloğum, eşim ve kendimi dinleyerek bununda olumsuz olabileceğini düşünüyorum yine üzüleceğim tabi ki ama ilki kadar yıkılmayacağımı temenni ediyorum. Hayırlısını dileyip dua ediyorum. Maddi manevi ciddi yorucu bir süreç çünkü.
Test yaptınız mı çok merakla bekliyoruzİki adet geçtikten sonra gün belirleniyor birkaç gün içinde yapılıyor yani en azından benimki öyle yapılmıştı hayırlısı olsun inşallah
EvetMerhaba Progestan dex mi iğneler
benegin olup olmadıgını keseden mi anlıyolar yoksa kan degerlern düşükmüydüKorkma hiç hiçbir gebelik diğerine benzemiyor bir kimyasal ikiz bir gebelik yaşadım kimyasallar sonraki transferim ikizdi tutundu 6 haftalıktan biri boştu düştü diğeri de sonra bebek var yok dediler düştü. Peşine tekrar denedim hiç tutmadı ikizdi yine şimdi tekrar ikiz transfer oldum sonuç pozitif bakalım bunda sonunu getiririz inşallah Allahını dediği olur.
Benim de öyle belirgin hiç belirtim olmadı canım. Hatta dediğin gibi göğüslerimin acısı falan geçmişti. Şu an hiç Ağrı sızı yok hiçbir yerimde. Hep bir belirti aramıştım daha önce de bu sefer de. Ama gerçekten kişiden kişiye değişiyormuş.Birsey daha soracağım 6.gune gelene kadar hiçbir belirtisi olmayan oldu mu aranızda göğüslerim şişmişti onlar bile yavaş yavas normale dönüyor
Evet arkadaşlar herkese merhabalar tüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında, bu süreçte olanların merak edip, soru sorup, paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
benide eklermisimiz yaş 36
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 13 Mayıs 2 23 Mayıs @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci 27 Mayıs 1 6 haziran @Asli47 21 Mayıs 1 31 Mayıs @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @acitatlisos 14 Mayıs 1 22 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs T tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs 2 27 Mayıs C cidal 19 Mayıs 1 29 Mayıs @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs @Rose238 4 Mayıs 2 14 Mayıs @Azmerr 6 Mayıs 2 16 Mayıs @yildizcml 7 Mayıs 1 16 Mayıs @_tomrishatun 10 Mayıs 2 20 Mayıs @symmm 13 Mayıs 2 23 Mayıs @emy3401 6 Mayıs 2 15 Mayıs @efnan07 8 Mayıs 1 20 Mayıs M msjj 9 mayıs 2 19 Mayıs @Papatya445834 7 Mayıs 1 16 Mayıs @gulcankn 8 Mayıs 1 20 mayıs @anneolmaistiyorum 17 Mayıs 2 28 Mayıs @BY2015 10 Mayıs 1 19 Mayıs @nilya ay 6 Mayıs 2 16 Mayıs @mussset 20 Mayıs 2 1 Haziran @severdi @Pinar314 9 Mayıs 2 21 Mayıs tulumbachen 15 Mayıs 2 25 Mayıs @aysgl 14 Mayıs 2 24 Mayıs M Mucize080820 13 Mayıs 1 22 Mayıs @pembeciceksi 14 Mayıs 2 29 Mayıs @masalinci1 13 Mayıs 2 24 Mayıs @senem1997h 14 Mayıs 1 23 Mayıs K kbratp 24 Mayıs 2 4 Haziran P Piyanistkiz 11 Mayıs 1 23 Mayıs @duygukarakok 2 Mayıs 2 12 Mayıs @dhn 24 Mayıs 1 4 Haziran N neslihaninblogu 15 Mayıs 1 27 Mayıs
2 embriyo 3. gün dondurulmuş
17 mayıs transver
İlk denemede pozitif görmüş biri olarak size bende birşeyler demek istiyorum aslında size cevap yazarak bir çok kişiye ses olmak istiyorum ben eşimle 2 senedir evliyim ben çocuğum olmayacağını anlamıştım çünkü kendimi bildim bileli ilaçla adet gören biriydim çocuğa karar verdigimizde İstanbul'a tatile gitmiştik tesadüfen doktora gittim küçüklükten beri bana hep pcos oldugum söylendi ilk kez bı doktor bana hayır sen pcos değilsin durumun daha kötü dedi ben şok oldum nasıl yani dedim bana sen hipo hiposun yani beyinde salgilanmayan eksik olan iki değer vs neyse ben o an yıkıldım bı tüp bebekle anne olursun vs neyse biz o an düşünün anne olmayacağınızi biliyorsunuz belki ama onu bir doktordan duymak çok zor gelmişti ama eşim boşver dedi biz o an ordan çıkıp İstanbul'u gezdik hiç düşünmeden döndük evimize sonra eşime dedim tüplerime vs herşeyime bakmak istiyorum baktırdım her ikisi kapalı vs herşey kötü amh vs düşük ben direk tüp bebek yaptım ama hiç takmadım olur olmaz nasip dedim transferden sonra yemeğe gittik sonraki gün.yola çıktım evime memlekete geldim iki gün dinlendim ise gittim ben inanıyorum insan birşeyin üzerine çok düşünmezse herşey kolay oluyor bı çırpıda herşey düzeliyor mucize gibi ama çok takarsan herşey daha kötü oluyorHerkese merhabalar, Neslihan ben. Uzun süredir üye olmadan yorumları okuyordum ancak bende yazamaya karar verdim. Benim 2. tüp bebek denemem15 Mayıs transferim oldu. Test günüm 27 Mayıs tek embriyo transfer edildi. Beni de listeye eklerseniz sevinirim. 30 yaşındayım ve toplam 2 senedir bebek istiyoruz olmuyor. Ne eşimde ne de bende herhangi bir sorun yok. Daha öncesinde 1 kez de aşılama denemiştim tabi ki tutmamıştı. :) Umarım hepimiz hayırlı pozitif haberler alırız. çıkanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım, darısı hepimizin başına. Negatifler içinde hayırlısı böyleymiş diyelim. Bende daha önceki tecrübelerimi ve şimdi yaşadıklarımı paylaşmak isterim biraz uzun olacak ama dertleşmiş olalım çünkü eşimden başka kimse bu süreci ve neler çektiklerimi bilmiyor diyebilirim
Benim 3000den yüksekti ve ohss olmuştum şubat ayında transferimi yeni oldum. 11 yumurta toplanmıstıKızlar merhaba, pazartesi opu olacak e2 hormonu 4701 çıktı çok yüksek değil mi daha doktorla konuşmadım endişelendim.
Gözümüz aydın hadi daha güzel sonuçlara inşallahAyy çıktıııı 83.06
Ben ankara üniversitesi tıp Fakültesi'nde yaptırdım ama doktorum ordaki özel. 20sinde transfer oldum bekliyorumGrubumuzda ki herkes özelde mi yapıyor devlette tüp bebek yapan var mı?
Ben kayseri fakulte gökhan açmaza gidiyorum çok memnunum ve gerçekten çok ilgili doktor adım adım ilerledik çok şükür yarın transferim var bide fakulte olmasına istinaden inan çok ilgili alakalı hemşireler şimdilik herşey çok güzel inşallah yarın da transferim var rabbim hayırlı haberlerini de verdirsinGrubumuzda ki herkes özelde mi yapıyor devlette tüp bebek yapan var mı?
İnşallah pozitifi görürsünüz kacıncı gün embriyosu sizin bende ptesi transfer oldum 31 mayıs test tarihim inşallah pozitifleri görürüz☺Benimde ilki kimyasal oldu, ilk reglim bittikten 1 hafta sonra 2. Reglim başladı, ve pazartesi transfer oldum inşallah pozitif olur ve sağlıklı doğar