2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Bugün adet olcak gibiyim yarın gidersem söylicem doktora ama referans değerine göre bi sorun yok demişlerdi ilkinde
Benim tiroid bezim alındı belki o yüzdendir. Ama internette de böyle yazıyor canım bi konuş istersen bu arada benim bahsettiğim tsh. Diğerleri için bişey diyemiyorum

Eklentiler

• 28B94A2B-6D6B-427C-B79B-58D5CB2CD030.jpeg
    101,7 KB · Görüntüleme: 24
Salı günü
Sizin betalar nasıl ben en son 17. Gün 388 den 19. Gün 1107 ye fazla artış olduğu için korkmaya başladım
Yanlış bilgi vermeyeyim ama sizin sanırım teki tutunmuş korkma beta yüksek değil benim 10 gün beta 1188 çıktı. İkinci Bi kanı istemedindoktor muhtemelen ikisi tutuntu diye geçen cuma gittim erkenden Bi düşük var diye kesenin birini gördü yalnızca şimdi tekrar bu cuma yine gidecem

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı haberlerin olsun. Bence de tek tutundu salı gününe kadar dayanmak zor keseyi görsem kalbi duysam rahatlayacam

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı haberlerin olsun. Bence de tek tutundu salı gününe kadar dayanmak zor keseyi görsem kalbi duysam rahatlayacam
O endişe hiç bitmiyor sanırım 12. Haftaya kadar da sürecek şimdi kese minik gördük kese dolu mu boş mu gelişimi iyi mi kalp atacak mı derken bitmiyor pozitif sonuç almaklada Allah'm dileyen bekleyen herkese nasip etsin insllh

Lütfen öyle şeyler düşünmemeye çalışın bence sizin her şey gayet iyi bir şekilde ilerleyecek boş yere endişelenip bebişi üzmemeye çalışalım

Lütfen güzel düşünün güzel şeyler olsun yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı korkmanız gayet normal benim ilk pozitifim yine de kaygılarım çok kese olacak mı kalp atışı vs ama kendimizi akışa bırakmamız lazım nasibimiz neyse o en güzel haliyle nasip olsun inşallah

MasaAllah canim saglikla gelsin minik oksapar kullaniyorsan o da yapabilir korkma doktorunla gorus bu aylar boyle lekelenmeler hep olucak sanirim icin ferah olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…