Benim tiroid bezim alındı belki o yüzdendir. Ama internette de böyle yazıyor canım bi konuş istersen bu arada benim bahsettiğim tsh. Diğerleri için bişey diyemiyorumBugün adet olcak gibiyim yarın gidersem söylicem doktora ama referans değerine göre bi sorun yok demişlerdi ilkinde
Bence bi doktorunuzla görüşün ve kan gününüzde kan verin5. Gün embriyosu
Salı günüAynı gün transfer olmuşuz ultrason ne zmn
Yanlış bilgi vermeyeyim ama sizin sanırım teki tutunmuş korkma beta yüksek değil benim 10 gün beta 1188 çıktı. İkinci Bi kanı istemedindoktor muhtemelen ikisi tutuntu diye geçen cuma gittim erkenden Bi düşük var diye kesenin birini gördü yalnızca şimdi tekrar bu cuma yine gidecemSalı günü
Sizin betalar nasıl ben en son 17. Gün 388 den 19. Gün 1107 ye fazla artış olduğu için korkmaya başladım
Şeyi anlamadım ilk kanı transferin 17 günü mü verdiniz sizSalı günü
Sizin betalar nasıl ben en son 17. Gün 388 den 19. Gün 1107 ye fazla artış olduğu için korkmaya başladım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı haberlerin olsun. Bence de tek tutundu salı gününe kadar dayanmak zor keseyi görsem kalbi duysam rahatlayacamYanlış bilgi vermeyeyim ama sizin sanırım teki tutunmuş korkma beta yüksek değil benim 10 gün beta 1188 çıktı. İkinci Bi kanı istemedindoktor muhtemelen ikisi tutuntu diye geçen cuma gittim erkenden Bi düşük var diye kesenin birini gördü yalnızca şimdi tekrar bu cuma yine gidecem
Hayır 11. Gün 62Şeyi anlamadım ilk kanı transferin 17 günü mü verdiniz siz
O endişe hiç bitmiyor sanırım 12. Haftaya kadar da sürecek şimdi kese minik gördük kese dolu mu boş mu gelişimi iyi mi kalp atacak mı derken bitmiyor pozitif sonuç almaklada Allah'm dileyen bekleyen herkese nasip etsin insllhAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı haberlerin olsun. Bence de tek tutundu salı gününe kadar dayanmak zor keseyi görsem kalbi duysam rahatlayacam
Kuzum ilaç kullanacaksın doktorun bunu görmedi miKızlar ilk tedavide negatif almıştım ikincisine başlıcam da tsh için doktorla görüşmeli miyim ? İlaç kullanmama gerek var mı bi bakar mısınız
Sonuçlar doktorunuza sormadınız mi hicHayır 11. Gün 62
13.94
15.204
17.388
19. 1107
17 ve 19 arası fazla artıştan endişeliyim
Bugün test gununuz galiba Allah'ın izniyle anne pozitif sonuç olur insallhİnşallah canım Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah nasıl geçti doktor kontrolün canım merak ettim
Lütfen öyle şeyler düşünmemeye çalışın bence sizin her şey gayet iyi bir şekilde ilerleyecek boş yere endişelenip bebişi üzmemeye çalışalımAma gündüz yaptım üstünden zaman geçti. Ay evet çok doğru söylüyorsun. Bende rahatlatmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Hep diyorum allahım inşallah kimyasal değildir. Benim embriyomun kalitesi 4aa dı bu kalitede yumurta kimyasal olur mu sizce
17. Güne kadar çok güzel dedi 19. gün sonucuma göre direkt ultrason randevusu verdi. Ultrasonda belli olacak sanırımSonuçlar doktorunuza sormadınız mi hic
Lütfen güzel düşünün güzel şeyler olsun yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı korkmanız gayet normal benim ilk pozitifim yine de kaygılarım çok kese olacak mı kalp atışı vs ama kendimizi akışa bırakmamız lazım nasibimiz neyse o en güzel haliyle nasip olsun inşallahRüya görmekten korkar oldum. Daha önceki gebeliğimde rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm. Sonra kalp atışı duyamadık ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu sabah rüyamda koyu renk kanamam olduğunu gördüm. Siyah gibiydi. Sonra minik pıhtı gibi koyu renk birşey geldi. O da korkuttu beni. İğne yaptırdım. Eğer lekelenmem geçmezse başka iğne de kullanırız dediler. Takip edeceğim bakalım
Birşey demedi vallaKuzum ilaç kullanacaksın doktorun bunu görmedi mi
MasaAllah canim saglikla gelsin minik oksapar kullaniyorsan o da yapabilir korkma doktorunla gorus bu aylar boyle lekelenmeler hep olucak sanirim icin ferah olsunKızlar selam 5+6dayım keseyi gördüm haftaya kalp atışı için gidicem. Gece çok hafif pembemsi peçeteye sildiğimde bir leke geldi, sabahta iç çamaşırımda çok hafif kahverengi leke vardı normaldir dimi??
Tsh gebelikte çok önemli. Benim 2 ay tedavim atmıştı bu yüzden. İhmal etmeden konuş bence.Birşey demedi valla
Çok sağol canım evet kullanıyorum kesiyorlar mı acaba böyle bir durumdaMasaAllah canim saglikla gelsin minik oksapar kullaniyorsan o da yapabilir korkma doktorunla gorus bu aylar boyle lekelenmeler hep olucak sanirim icin ferah olsun
Benim kestiler. Doktorunuzla görüşün 2-3 ara verip tekrar başladım. Yine lekelenmem oldu yine bıraktım. Oksapar ve corasprin yapıyor maalesefÇok sağol canım evet kullanıyorum kesiyorlar mı acaba böyle bir durumda