2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Dün ben de çok sevinmiştim de bugün silikleşti işte. Kafayı yicez böyle böyle vallahi. Böyle şeker ölçer gibi parmaktan bi damla kanla gebelik tespiti yapan cihaz çıkması lazım acilen
Çarşamba ilaç yazdırmaya gidicem, gitmişken kan tahlili isteyecek ama onda da beta ne gelse ay düzenli artacak mı iki katı mı 5 katı mı telaşı olacak.

14 mayısta transferim oldu 23 mayısta test günüm inşallah

kesinlikle yasak değil ben transfer sonrası 20 dk hastanede dinlendim sonra çıktık boş otobüse binmek için baya baya yürüdüm eve gelince nerdiven çıktım akşamına yine yürüyüşe çıktım kendimi yormadan

Kızlar moralim çok bozuk test yaptım idrar testi ne yazık ki negatif moralim o kadar bozuldu ki yıkıldım resmen olacağından aşırı umutluydum

Kızlar ben o kadar şok yaşadım ki hastaneye geldim şimdi kan verdim azda olsa 5in üstünde bir değer çıkar elbet

Evet var ama azda olda kanda çıkar en azından 5in üstünde bir değer çıkar eğer altında çıkarsa 7.günden sonra çıkacağını sanmıyorum
Çıkabilir canım 12 günde bile 50 değerle öğrenen vardı ben geçen transferimde 8 gün kan verdim sonrasında pişmanlığını yaşadım acaba çıkar mıydı diye. Negatif çıksa bile ilaçlarını bırakmayı düşünme çünkü doktorun da 7 günde yapılan testi kabul etmeyebilir 10 gün tekrar isteyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…