- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
KesinYaa üzüldüm kesin mi hayırlısı olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KesinYaa üzüldüm kesin mi hayırlısı olsun inşallah
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimkonuşmak kolay ama dert yapmamaya çalış kuzum, güzel olacak bak vallahi, inşallah normal ya da tüp bebek olacak, kendine odaklan, moralini yükseltecek şeyler yap, valla en bol şanslar senin olsun sonraki süreç için inşallah, hepimizin duaları birbiriyle. sarıldık kocaman
Bana doktorum ağrın olursa parol içebilirsin demişti dün akşam benimde sünizitim tuttu parol içtim bitaneBenimde bugün 6. Günüm 2 gündür bel kasık ağrım oluyor ara ara. Bu sabah inanılmaz mide bulantısı yaşadım ama sanıyorum ki bu bulantı migrenden oldu çünkü başım inanılmaz ağrıyor bugün.
Kaçıncı günün bugünKızlar ben de şimdi erken gebelik testi yaptım negatif test günüm cumartesi
Öyle düşünme hemen canım henüz erken14 Mayıs transfer günüm 5 günde pozitif görenler var maalesef olmadı
Merhaba canım hayırlı olsun tutunmuş Ama kan testi yaptır net çıkarMerhaba arkadaşlar. Ben 11 mayısta transfer oldum. Dün test yaptım bu şekilde çıktı. Transfer günü hariç dün 8. Günümdü. Perşembe günü test günüm sizce nasıl tutmuşmudur
Gerçekten üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Transfer günü ile birlikte 7 oluyorKaçıncı günün bugün
Kuzum transfer günün de sayarsak 7 gün 5 gün görenler varÖyle düşünme hemen canım henüz erken
Negatif pozitife döner, pozitif negatife dönmez merkezim bana demişti. Bence teste devam daha idrara karışmamıştır. Kaldı ki ben bugün farklı marka yaptım daha silik çıktı mesela. Yaptığım test en hassas olanıydı.14 Mayıs transfer günüm 5 günde pozitif görenler var maalesef olmadı
Amin inşallah kuzumGerçekten üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Benim de şu güvenilir olan 99değişmeyen sonuç olan testi p ile başlayan inş canım test gününe kadar ilaçlara devemNegatif pozitife döner, pozitif negatife dönmez merkezim bana demişti. Bence teste devam daha idrara karışmamıştır. Kaldı ki ben bugün farklı marka yaptım daha silik çıktı mesela. Yaptığım test en hassas olanıydı.
canım ben transfer dahil sekizinci gün yaptım cok cok silikti bence gününü bekleKuzum transfer günün de sayarsak 7 gün 5 gün görenler var
Benim de öyle işte. Ama sakince bekliyorum her gün yapıp devam edicem sonra da kan vericem. Sanırım idrar miktarı bile önemli, ne kadar içerisinde beklettiğin vs. Daha çok erken sonuçtaNegatif pozitife döner, pozitif negatife dönmez merkezim bana demişti. Bence teste devam daha idrara karışmamıştır. Kaldı ki ben bugün farklı marka yaptım daha silik çıktı mesela. Yaptığım test en hassas olanıydı.
Hayırlı uğurlu olsun senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahBenim de öyle işte. Ama sakince bekliyorum her gün yapıp devam edicem sonra da kan vericem. Sanırım idrar miktarı bile önemli, ne kadar içerisinde beklettiğin vs. Daha çok erken sonuçta
Perşembe günü yaptırıcamMerhaba canım hayırlı olsun tutunmuş Ama kan testi yaptır net çıkar
Bence çok erken daha biraz daha bekle benim 8. Günde çok silik çıktı transfer günü hariç. Senin daha 6. GününTransfer günü ile birlikte 7 oluyor
Dün ben de çok sevinmiştim de bugün silikleşti işte. Kafayı yicez böyle böyle vallahi. Böyle şeker ölçer gibi parmaktan bi damla kanla gebelik tespiti yapan cihaz çıkması lazım acilenHayırlı uğurlu olsun senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
Kesinlikle haklısın yok yok bence gayet hamilesin o alet çıksa koşa koşa alırımDün ben de çok sevinmiştim de bugün silikleşti işte. Kafayı yicez böyle böyle vallahi. Böyle şeker ölçer gibi parmaktan bi damla kanla gebelik tespiti yapan cihaz çıkması lazım acilen