- 12 Kasım 2021
- 3.517
- 4.335
Bu testler silik çıkıyor zaten canım, benim değerim 364 geldi hemen hemen bu koyulukta hala..gittikce hafif dha belirip koyuldu
Eki Görüntüle 3428559
Benimde dondurulmuş çiftArkaslarim,
genellikle herkesin transferi donuk transfer mi ? Tek embriyo mu ? Cift embriyo mu ?
%60 yetiyormuş hiç üzmeyin kendinizi. Hayırlı uğurlu olsunSelamlar öncelikle hepimize hayırlı olsun ben çok yeni katıldım hep üye olmadan okuyordum ama bugün yazmak nasip oldu çünkü evde kafayı yiyeceğim 1 Mayıs dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi 13 Mayıs pazartesi günü 246 beta ile olumlu sonuç aldım çok şükür bugün tekrarlamamı istedi doktor 906 çıktı beta değerim doktor güzel dedi ama tam 2 kat değil ilerleyen günlerde düzelir mi duyduğunuz var mı böyle olup düzelen 1025 filan çıkmalıydı %80 artmış çok korkuyorum
Bende 2 Mayıs 3. Gün embriyo transfer oldum 9. Gün 55 12. Gün 219 14. Gün 422 yarın tekrar kan vereceğim açıkçası bana da sanki az artıyor gibi geldi hayırlısı inşallah sağlıklaSelamlar öncelikle hepimize hayırlı olsun ben çok yeni katıldım hep üye olmadan okuyordum ama bugün yazmak nasip oldu çünkü evde kafayı yiyeceğim 1 Mayıs dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi 13 Mayıs pazartesi günü 246 beta ile olumlu sonuç aldım çok şükür bugün tekrarlamamı istedi doktor 906 çıktı beta değerim doktor güzel dedi ama tam 2 kat değil ilerleyen günlerde düzelir mi duyduğunuz var mı böyle olup düzelen 1025 filan çıkmalıydı %80 artmış çok korkuyorum
İnşallah sağlıkla ilerler korkuyorum bende ama sizin artışlar güzel benim 2 tane transferim oldu ama bu değerlerle 1 i tutmuş gibi duruyor inşallah hepimizin güzel ilerler bundan sonra çift çift artar sanki zaman geçmiyorBende 2 Mayıs 3. Gün embriyo transfer oldum 9. Gün 55 12. Gün 219 14. Gün 422 yarın tekrar kan vereceğim açıkçası bana da sanki az artıyor gibi geldi hayırlısı inşallah sağlıkla
Canım nerdeyse iki katı artmış hiç öyle düşünmeBende 2 Mayıs 3. Gün embriyo transfer oldum 9. Gün 55 12. Gün 219 14. Gün 422 yarın tekrar kan vereceğim açıkçası bana da sanki az artıyor gibi geldi hayırlısı inşallah sağlıkla
Çok saolun vallahi iyiki yazmışım içime su serpiliyor ağladım öğrenince sonra doktor da normal dedi ama 2 kaybım var bundan öncede normal yolla olmuştu ama kalp atışı oluşmadı beta değerim katlanmadı diye kötü tecrübe insanı rahat bırakmıyorBenimde dondurulmuş çift
%60 yetiyormuş hiç üzmeyin kendinizi. Hayırlı uğurlu olsunAllah tamamına erdirsin
Sağ ol canım aslında test saatlerime de pek dikkat etmedim birini öğleden sonra birini öğleden önce verdim onun da etkisi var diye düşünüyorum yarın Allah’ın izniyle tam içime sinerCanım nerdeyse iki katı artmış hiç öyle düşünme
Çok sevindim gerçekten Allah nazardan saklasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇıktı kızlar sonucum pozitif
Amin hepimiz inşallah hiç serüvenimiz bitmiyor önce pozitifi bekliyoruz sonra artışlar kese kalp atışları rabbim bütün bu süreçte olan kadınların sürecini kolaylaştırsın inşallah sağlıkla huzurla atlatalım annelik herkes için zor ama bu yolda olan kadınlar için daha zorİnşallah sağlıkla ilerler korkuyorum bende ama sizin artışlar güzel benim 2 tane transferim oldu ama bu değerlerle 1 i tutmuş gibi duruyor inşallah hepimizin güzel ilerler bundan sonra çift çift artar sanki zaman geçmiyor
kötü deneyimizi unutup yenilere yer açmamız lazım. ne güzel haberleriniz harika hatta! tebrikler, umarım keyifli ve hatta sıkıcı bir hamilelik geçirip, sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz, tadını çıkarın pozitifinÇok saolun vallahi iyiki yazmışım içime su serpiliyor ağladım öğrenince sonra doktor da normal dedi ama 2 kaybım var bundan öncede normal yolla olmuştu ama kalp atışı oluşmadı beta değerim katlanmadı diye kötü tecrübe insanı rahat bırakmıyor
Allah razı olsun canım benim darısı herkesin başına inşallah sağlıkla ilerlesin deÇok sevindim gerçekten Allah nazardan saklasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bence yapmayın daha erken pozitif alırsanız ne âlâ ama negatif alırsanız üzülürsünüz ve sonraki süreçte hep içiniz içinizi yer bana öyle oldu.kızlar yarın 5 günüm acaba test yapsam gözükür mü
Gelecek tup bebekte bende tedavi gordum. Siz batu beydeymiydiniz? Mete beydemi?Canım peki şu an fiyatlar nasıl acaba belki bende hastane değiştiririm
Çok teşekkürler hepimizin çok güzel geçsin hamilelik sürecikötü deneyimizi unutup yenilere yer açmamız lazım. ne güzel haberleriniz harika hatta! tebrikler, umarım keyifli ve hatta sıkıcı bir hamilelik geçirip, sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz, tadını çıkarın pozitifin
Canım mümkün değil ya bence üzme kendini boşu boşuna çarşambadan önce yapma derimkızlar yarın 5 günüm acaba test yapsam gözükür mü
13 mayısta transfer oldum.. inan hergün aynı gel-git i yaşıyorum… ama çıkmaz canım boşuna moral bozmayalımkızlar yarın 5 günüm acaba test yapsam gözükür mü
kaçıncı gün kan vermiştin canımBu testler silik çıkıyor zaten canım, benim değerim 364 geldi hemen hemen bu koyulukta hala..
bendemi 10 gün versem bana 12 gğn sonra demişti erken test yapacagımı düşünemediler10. Gün canım