2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Bizlerde dua et hiçbir belirtim yok umarım inş tutunmuştur senin adına o kadar çok sevindim sağlıkla kucağına al inşAalah rabbim bize de yaşatsın

Allah razı olsun canım benim inşallah sizler pozitif alırsınız

Bizlerde dua et hiçbir belirtim yok umarım inş tutunmuştur senin adına o kadar çok sevindim sağlıkla kucağına al inşAalah rabbim bize de yaşatsın
amin canm dualarm sizinle bi arkadşım vardı tüp bebek yaptıran ben ona sormuştum belirti yaşadnmı diye hiç yaşamamış 6 haftada olmş yerleşme kanaması bile o yüzden negatif hissetip kendini üzme belirti arıyoruz bnde cok aradm bu strese sebep oluyo canım yani belirtisizde pozitif alan cok

Allah hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize inşallah . Hayat zor bazen kurduğumuz cümleler kadar kolay olsa keşke

Ben ilk gebeliğimde hiç belirti yaşamadim.

İnş çok istiyorum pozitif hep birlikte görelim

arkadaşlar çok dandik bir test almışım, dağ başında oturduğumdan elimdeki tek seçenek de bu şu an, bu T1 ve T2 çizgileri mi oluyor şimdi? iki tane dipdipe, negatif değil mi?

Eklentiler

• WhatsApp Görsel 2024-05-17 saat 13.49.44_400fd0b6.jpg
    187,7 KB · Görüntüleme: 56
Canım biz seninle aynı gün olduk değil mi 14 mayıstı seninde Salı günü. Benim de hiç yok sadece ilk günden beri hafif adet sancısı vardı ama oda bugünden itibaren yok artık
Evet canım sıfır belirti maalesef sadece ilaçlarımı düzenli içiyorum evde durdukça belirti arıyorum o da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…