- 12 Ağustos 2007
- 1.037
- 1.404
10. Gün kesin çıkıyor ama 12 dediyseler bekle istersenbendemi 10 gün versem bana 12 gğn sonra demişti erken test yapacagımı düşünemediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10. Gün kesin çıkıyor ama 12 dediyseler bekle istersenbendemi 10 gün versem bana 12 gğn sonra demişti erken test yapacagımı düşünemediler
Batu. Pozitif sonuç aldınız mı ?Gelecek tup bebekte bende tedavi gordum. Siz batu beydeymiydiniz? Mete beydemi?
8.gün vermiştim aşırı silikti, 94 çıktı. 10.gün de senin testten çok az koyuydu364 çıktı. Bu testler kıpkırmızı zor oluyorkaçıncı gün kan vermiştin canım
Bende de hiç belirti yok canım ama ben seviniyorum. İlk ikisinde adet olacakmışım gibi sancım olurdu şimdi yokGünaydın kızlar 5 gün belirti yok
Hayırlısı diyorum artık orayı düşünmeyeceğim canım rabbim verirse verir dün çok duygusaldım biraz ağladım ama buna da eşim müsade etmedi belki onun içi de kan ağlıyor bana belli etmiyor ama ben duygularım şelaleBende de hiç belirti yok canım ama ben seviniyorum. İlk ikisinde adet olacakmışım gibi sancım olurdu şimdi yok
Günaydın canım sanırım aynı gün transfer olduk 14 Mayıs. Benim de öyle belirgin bir belirtim yok. Sadece alt karnıma aynı noktaya belirli aralıklarla sancı giriyor o kadar. Herkes bir sürü belirti yazıyor hiçbiri yok hem de:) içini ferah tut stres en büyük düşman. Günler geçmek bilmiyor haklısın ama elbet geçecek. İnş güzel sonuçları alacağızHayırlısı diyorum artık orayı düşünmeyeceğim canım rabbim verirse verir dün çok duygusaldım biraz ağladım ama buna da eşim müsade etmedi belki onun içi de kan ağlıyor bana belli etmiyor ama ben duygularım şelale
Aynı gün transfer olmuşuz test yaparsanız yazar mısınız teşekkürlerGünaydın canım sanırım aynı gün transfer olduk 14 Mayıs. Benim de öyle belirgin bir belirtim yok. Sadece alt karnıma aynı noktaya belirli aralıklarla sancı giriyor o kadar. Herkes bir sürü belirti yazıyor hiçbiri yok hem de:) içini ferah tut stres en büyük düşman. Günler geçmek bilmiyor haklısın ama elbet geçecek. İnş güzel sonuçları alacağız
Test yaptım ancak taze transfer benimki. İlacın etkisi geçti mi günü gelmeden test yaparsam boşuna heveslenmeyeyim diye kontrol amaçlı yaptım :) negatif çıktı iğnenin etkisi geçmiş. Pazartesi günü yapmayı planlıyorum erken gebelik testini. Senelerdir burada güzel haber vermek için sabırsızlanıyorum mutlaka yazarım inş emeklerimizin karşılığını hep birlikte alırızAynı gün transfer olmuşuz test yaparsanız yazar mısınız teşekkürler
İlk gebeliğimde 6. Erken gebelik testiyle pozitif görmüştüm, 2. Transferde 8. Gün negatifti. Zaten negatif de devam etti. Üstelik ilkindeki belirtilerin bazıları var gibiydi. Şimdi 2. Deki kasık hassasiyeti minimum ama bel ağrısı ve baş ağrısı çekiyorum. Ümitlenmek istiyorum ama nasip testi hangi gün yapmayı düşünsem çok korkuyorum. Ama pazartesi 6. Gün pozitif gelme ihtimali var. Hayırlısı olsun.Test yaptım ancak taze transfer benimki. İlacın etkisi geçti mi günü gelmeden test yaparsam boşuna heveslenmeyeyim diye kontrol amaçlı yaptım :) negatif çıktı iğnenin etkisi geçmiş. Pazartesi günü yapmayı planlıyorum erken gebelik testini. Senelerdir burada güzel haber vermek için sabırsızlanıyorum mutlaka yazarım inş emeklerimizin karşılığını hep birlikte alırız
Benim de daha önce 3. Gün dondurulmuş 2 adet transferim olmuştu. Kasık bel ağrısı göğüs hassasiyeti hepsini yaşamıştım. Ama 8. Gün göğüslerim bi anda indi hassasiyeti geçti olmadığını anlamıştım nitekim de öyle oldu. Şimdi ilk kez embriyolar 5. Güne gitti. İlk kez taze transfer denedik. Çok dinlememeye çalışıyorum kendimi ama elinde olmuyor insanın. 6. Güne çok kurdum kendimi ama negatif çıkarsa da her gün yapmaya devam ederim herkesin belirtisi farklı oluyor karşılaştırmamak da lazım. Ama çok zor süreç psikolojik olarak her şeyi belirti görüyoruz. Gece rüyalarımda doğum yapıp duruyorum siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz testi. Bir de sizin kaçıncı gün embriyosu? İnş güzel sonuçlar alırsınız.İlk gebeliğimde 6. Erken gebelik testiyle pozitif görmüştüm, 2. Transferde 8. Gün negatifti. Zaten negatif de devam etti. Üstelik ilkindeki belirtilerin bazıları var gibiydi. Şimdi 2. Deki kasık hassasiyeti minimum ama bel ağrısı ve baş ağrısı çekiyorum. Ümitlenmek istiyorum ama nasip testi hangi gün yapmayı düşünsem çok korkuyorum. Ama pazartesi 6. Gün pozitif gelme ihtimali var. Hayırlısı olsun.
5. Gün embriyosu, iğne vurmaya gittiğim bir gün gizlice test almayı düşünüyorum ama hala hangi gün yapacağıma karar veremedim. Cidden her transfer kendine özgü. Belirti aramamak lazım inşallah siz pozitifi alırsınız biz de izinizden geliriz.Benim de daha önce 3. Gün dondurulmuş 2 adet transferim olmuştu. Kasık bel ağrısı göğüs hassasiyeti hepsini yaşamıştım. Ama 8. Gün göğüslerim bi anda indi hassasiyeti geçti olmadığını anlamıştım nitekim de öyle oldu. Şimdi ilk kez embriyolar 5. Güne gitti. İlk kez taze transfer denedik. Çok dinlememeye çalışıyorum kendimi ama elinde olmuyor insanın. 6. Güne çok kurdum kendimi ama negatif çıkarsa da her gün yapmaya devam ederim herkesin belirtisi farklı oluyor karşılaştırmamak da lazım. Ama çok zor süreç psikolojik olarak her şeyi belirti görüyoruz. Gece rüyalarımda doğum yapıp duruyorum siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz testi. Bir de sizin kaçıncı gün embriyosu? İnş güzel sonuçlar alırsınız.
Umarım herkes için en güzeli en hayırlısı olsun5. Gün embriyosu, iğne vurmaya gittiğim bir gün gizlice test almayı düşünüyorum ama hala hangi gün yapacağıma karar veremedim. Cidden her transfer kendine özgü. Belirti aramamak lazım inşallah siz pozitifi alırsınız biz de izinizden geliri
İnş arkadaşım inşallahGünaydın canım sanırım aynı gün transfer olduk 14 Mayıs. Benim de öyle belirgin bir belirtim yok. Sadece alt karnıma aynı noktaya belirli aralıklarla sancı giriyor o kadar. Herkes bir sürü belirti yazıyor hiçbiri yok hem de:) içini ferah tut stres en büyük düşman. Günler geçmek bilmiyor haklısın ama elbet geçecek. İnş güzel sonuçları alacağız
Evet arkadaşlar herkese merhabalar tüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında, bu süreçte olanların merak edip, soru sorup, paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 13 Mayıs 2 23 Mayıs @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 21 Mayıs 1 31 Mayıs @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs T tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal 19 Mayıs 1 29 Mayıs @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs @Rose238 4 Mayıs 2 14 Mayıs @Azmerr 6 Mayıs 2 16 Mayıs @yildizcml 7 Mayıs 1 16 Mayıs @_tomrishatun 10 Mayıs 2 20 Mayıs @symmm 13 Mayıs 2 23 Mayıs @emy3401 6 Mayıs 2 15 Mayıs Eflinn34 8 Mayıs 1 20 Mayıs @msjj 9 mayıs 2 19 Mayıs @Papatya445834 7 Mayıs 1 16 Mayıs @gulcankn 8 Mayıs 1 20 mayıs @anneolmaistiyorum 17 Mayıs 2 28 Mayıs @BY2015 10 Mayıs 1 19 Mayıs @nilya ay 6 Mayıs 2 16 Mayıs @mussset 20 Mayıs 2 1 Haziran @severdi @Pinar314 9 Mayıs 2 21 Mayıs @tulumbachen 15 Mayıs 2 25 Mayıs
Canım nerede transfer oldunuz sizBenim de daha önce 3. Gün dondurulmuş 2 adet transferim olmuştu. Kasık bel ağrısı göğüs hassasiyeti hepsini yaşamıştım. Ama 8. Gün göğüslerim bi anda indi hassasiyeti geçti olmadığını anlamıştım nitekim de öyle oldu. Şimdi ilk kez embriyolar 5. Güne gitti. İlk kez taze transfer denedik. Çok dinlememeye çalışıyorum kendimi ama elinde olmuyor insanın. 6. Güne çok kurdum kendimi ama negatif çıkarsa da her gün yapmaya devam ederim herkesin belirtisi farklı oluyor karşılaştırmamak da lazım. Ama çok zor süreç psikolojik olarak her şeyi belirti görüyoruz. Gece rüyalarımda doğum yapıp duruyorum siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz testi. Bir de sizin kaçıncı gün embriyosu? İnş güzel sonuçlar alırsınız.
İzmirdeyim ben. İlk transferim irenbe deydi. Şimdi Funda göde- medical Point hastanesiCanım nerede transfer oldunuz siz
Merhaba 14 mayısta transfer oldum 2 embriyo 5. GünEvet arkadaşlar herkese merhabalar tüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında, bu süreçte olanların merak edip, soru sorup, paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 13 Mayıs 2 23 Mayıs @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 21 Mayıs 1 31 Mayıs @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs T tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal 19 Mayıs 1 29 Mayıs @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs @Rose238 4 Mayıs 2 14 Mayıs @Azmerr 6 Mayıs 2 16 Mayıs @yildizcml 7 Mayıs 1 16 Mayıs @_tomrishatun 10 Mayıs 2 20 Mayıs @symmm 13 Mayıs 2 23 Mayıs @emy3401 6 Mayıs 2 15 Mayıs Eflinn34 8 Mayıs 1 20 Mayıs @msjj 9 mayıs 2 19 Mayıs @Papatya445834 7 Mayıs 1 16 Mayıs @gulcankn 8 Mayıs 1 20 mayıs @anneolmaistiyorum 17 Mayıs 2 28 Mayıs @BY2015 10 Mayıs 1 19 Mayıs @nilya ay 6 Mayıs 2 16 Mayıs @mussset 20 Mayıs 2 1 Haziran @severdi @Pinar314 9 Mayıs 2 21 Mayıs @tulumbachen 15 Mayıs 2 25 Mayıs
Kızlar bende aynı gün transfer oldum ne hissediyorsunuzGünaydın canım sanırım aynı gün transfer olduk 14 Mayıs. Benim de öyle belirgin bir belirtim yok. Sadece alt karnıma aynı noktaya belirli aralıklarla sancı giriyor o kadar. Herkes bir sürü belirti yazıyor hiçbiri yok hem de:) içini ferah tut stres en büyük düşman. Günler geçmek bilmiyor haklısın ama elbet geçecek. İnş güzel sonuçları alacağız
Gönül hep olumlu hissediyor da işte kısmet alt karnımda hafif sızı var. Onun dışında göğüslerim biraz hassas o kadar. Başka hiç birşeyim yok. Sende ne var ne yokKızlar bende aynı gün transfer oldum ne hissediyorsunuz