İnşallah canım öyle düşünmek istiyorum ama ne bileyim görmedikçe üzülüyorumLütfen üzme kendini ve olumsuz bakmabelki geç tutunmuştur? 14. Güne kadar ihtimali var… olmazsa da hayırlısı böyleymiş demek lazım… Gecikiyorsa güzelleşiyordur inşallah
Canımm çooook sevindim hayırlı olsunnnn bizler için de çok dua etÇıktı kızlar sonucum pozitif
canm bende negatif cıkar dha erken diyerek test yaptım bence moralini düşürme sekzinci dokuzuncu gün nefatif görüp kanda pozitifi alan cok insan okudumPazartesi zaten günümü beklcem kuzum iki gün kaldı kendimi deldirmeye değmez zaten olsa çıkardı ya
Negatifse yapacaklarımın en başında saçımı boyamak var , sonra sabahları yürüyüş ikinci transfere en az-6 olarak gitmek istiyorumay ne elenmesi, kıyamam hepimize ya, nasıl bir emek, sabır, fedakarlık. kocaman sarılıyorum sana, vaktimiz var hepimizin, şimdi yapamadığın şeyleri yap biraz kendini ödüllendir, biradır, gezmektir, zıplamaktır, ben olumsuz olursa öyle yapacağım. bol şans, olursa olur bir şekilde. valla kendime dediklerim de aynen bunlar. pardon bu arada yine de bekle birkaç gün daha 9. günmüş haftaya yap bu dediklerimi, o zaman da negatifse :)
İnşallah tubisimmcanm bende negatif cıkar dha erken diyerek test yaptım bence moralini düşürme sekzinci dokuzuncu gün nefatif görüp kanda pozitifi alan cok insan okudum
İnşallah canımm
tesekkürlerİnşallah! Bol şans, çok kolay geçsin ve tutunsun bebiklerin inşallah!
belki de şundan olmadı, bundan olmadı da demeyelim ya, her şeyde kendimizi suçluyoruz, düşükte şundan olmadı, bundan olmadı. kolay da bir şey değil bu arada olmayacaksa bence hepimizinki dahil embriyolar zaten gelişecek durumda değildi, elektrik akımı yetersizdi, şöyleydi, böyleydi ne bileyim, ama kendimize bakalım valla aynen, saç boyama, spor yapma vs. spor zaten iyi hissettiriyor otomatik.Negatifse yapacaklarımın en başında saçımı boyamak var , sonra sabahları yürüyüş ikinci transfere en az-6 olarak gitmek istiyorumbelki de kilomdan olmadı 95
Çooook dua ediyorum burda mesajını okuduğum herkeseCanımm çooook sevindim hayırlı olsunnnn bizler için de çok dua et
kendini kiloya baglama canım nasip herşey dha kan sonucunu al o zmn üzül bende 90 kiloyumNegatifse yapacaklarımın en başında saçımı boyamak var , sonra sabahları yürüyüş ikinci transfere en az-6 olarak gitmek istiyorumbelki de kilomdan olmadı 95
İnan duygu kaybı var ağlayamıyorum bilebelki de şundan olmadı, bundan olmadı da demeyelim ya, her şeyde kendimizi suçluyoruz, düşükte şundan olmadı, bundan olmadı. kolay da bir şey değil bu arada olmayacaksa bence hepimizinki dahil embriyolar zaten gelişecek durumda değildi, elektrik akımı yetersizdi, şöyleydi, böyleydi ne bileyim, ama kendimize bakalım valla aynen, saç boyama, spor yapma vs. spor zaten iyi hissettiriyor otomatik.
Haklısın kuzum kan sonucunu bir görelim umudum kalmadı ama olsunkendini kiloya baglama canım nasip herşey dha kan sonucunu al o zmn üzül bende 90 kiloyum
çok iyi anlıyorum, duygu kaybı da iyidir bazen, duygu kaybının yanında başlayacağım çoluğuna çocuğuna kafası bile gelmeye başladı bana arada :) hiçbir şey için kendimizi suçlamayalım, bir hayat var geldik ve yaşayalım, biz kendimiz bir kere tutunmayı başarmışız. (çok bilmiş konuşmak istemiyorum, aynı hisleri çok yaşadım hala da yaşıyorum sadece kendimizi motive etmeye çalışıyorum.)İnan duygu kaybı var ağlayamıyorum bile
Haklısın kuzum kan sonucunu bir görelim umudum kalmadı ama olsun
Eğer kiloyla alakalı olsa ben tedaviye başlarken 100 kiloydum ilaçlarla aldım da üzerine. Kesinlikle öyle düşünme. İdrar testine güvenme idrara geç karışıyor hcg. Önce kendini pozitif tut. Ben hep olacağına inandım. Beyin öyle bir mekanizma ki gerçekten neye inanıyorsan onu olduruyor bir şekilde. Düşüncelerin bile hormonlarını etkiliyor. Stres kortizon seviyeni yükseltiyor ki bu hiç sağlıklı değil. Öncelikle inançlı biriysen hayrı biz bilemeyiz. Dua edeceğiz bol bol. Ben geçen transferimde oldu diye sevinirken kendimi kürtaj masasında buldum ağlaya ağlaya. Neyin ne getireceğini bilemeyiz. Buna da şükredip ne yapabileceğimize bakmalıyız.Ben iyice anne olma yolunda inancımı kaybetmeye başladım
Yok kuzum var belirtilerin neler benim hiç belirtim yok 4 günümdeyimay sagolun kızlar var gbi geliyo ama emin olamiyorum test günüm dha 22 sinde koyulmasına bakıcam bi kaç gün sonra giderim kan vermeye elim ayagım titriyosu ne olrsun yanılmayalım
Saçmalama canım bir gün hepimiz rabbimin izni ile anne olacağı ne bu negatiflik toparlan kendine gelBen iyice anne olma yolunda inancımı kaybetmeye başladım
kendimde belirti aradım hep o yüzden tek tek belirtileri anlatıcam canmYok kuzum var belirtilerin neler benim hiç belirtim yok 4 günümdeyim