Kuzum sana da hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza inş hamilesin hafif gözüküyor daha küçükkızlar acil yprumlarınıza ihtiyacım var 5.gün embriyosu bugn transfer dahil 8.günü normal kaset testte idrar yaptım hayali cizgi var gbi geliyo bn mi öyle görüyorumEki Görüntüle 3428538
Tatlım sen test günün beklemeden birde kan ver hiç üzülme hayırlısı diyelim benim de gram belirtim yokTransfer 9.günü erken gebelik yine negatif kızlar ben elendimm
Çift embriyoydu dua edin ikisi de tutmuş olsun
kızlar acil yprumlarınıza ihtiyacım var 5.gün embriyosu bugn transfer dahil 8.günü normal kaset testte idrar yaptım hayali cizgi var gbi geliyo bn mi öyle görüyorumEki Görüntüle 3428538
Gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alın inşallahÇıktı kızlar sonucum pozitif
Ayyyy var çizgi gözünüz aydınkızlar acil yprumlarınıza ihtiyacım var 5.gün embriyosu bugn transfer dahil 8.günü normal kaset testte idrar yaptım hayali cizgi var gbi geliyo bn mi öyle görüyorumEki Görüntüle 3428538
Transfer 9.günü erken gebelik yine negatif kızlar ben elendimm
Lütfen üzme kendini ve olumsuz bakmaTransfer 9.günü erken gebelik yine negatif kızlar ben elendimm
Allah razı olsun burada herkes pozitifi görsün inşallahHayırlı olsun! İnşallah ikisinide kucağina alirsin!!
Ay inşallah isteyen herkesin başınaGözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alın inşallahdarısı başımıza
Allah razı olsun burada herkes pozitifi görsün inşallah
Merhaba hayırlı olsun adınıza çok çok sevindimAllah razı olsun burada herkes pozitifi görsün inşallah
Amin inşallahAy inşallah isteyen herkesin başına
239,9 çıktıAmin inşallahdeğeriniz kaç çıktı acaba?
Ben tatlı çok severim çikolata çok severim. İlk transferimde tutmuştu ve ilk çikolatadan kesildimMerhaba hayırlı olsun adınıza çok çok sevindimbariz belirtileriniz var mı peki ?
ay ne elenmesi, kıyamam hepimize ya, nasıl bir emek, sabır, fedakarlık. kocaman sarılıyorum sana, vaktimiz var hepimizin, şimdi yapamadığın şeyleri yap biraz kendini ödüllendir, biradır, gezmektir, zıplamaktır, ben olumsuz olursa öyle yapacağım. bol şans, olursa olur bir şekilde. valla kendime dediklerim de aynen bunlar. pardon bu arada yine de bekle birkaç gün daha 9. günmüş haftaya yap bu dediklerimi, o zaman da negatifse :) Reddit'te de uluslararası IVF grubunda yazılanları okuyorum sürekli. Dünyanın her yerinden kadınlar aynı kafa, semptomlar, embriyo kaliteleri vs. herkes kafayı yemece. kendimizi ödüllendirelim olmazsa da, denedik, elimizden geleni yaptık. doğal süreçte de şans aynıdır belki.Transfer 9.günü erken gebelik yine negatif kızlar ben elendimm
İnşallah canımmAz daha dayan. En kesin sonuç 14 gün sonra çıkıyor. Lütfen karamsar olma. Bakarsin kanda cikar
Pazartesi zaten günümü beklcem kuzum iki gün kaldı kendimi deldirmeye değmez zaten olsa çıkardı yaTatlım sen test günün beklemeden birde kan ver hiç üzülme hayırlısı diyelim benim de gram belirtim yok