Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 mayısta transfer oldum. 23 mayısta sonuç inşallahMerhaba, nasil sonuclandi 2 embriyo transferinizi ?
Çok teşekkürlergenelde hcg yüksek ise ikiz var gibi bir inanış var ama ben bunu yabancı kaynaklardan baya araştırdım, iki kese görünene kadar kesin bir şey denemez. inşallah gönlünüze göre olur ve tebrikler!
ilerleyen oluyormuş, şans vermek istiyorlar, baştan düşük düşük gidip düzelen ve doğan örnekler var, yanlış umutlandırmak istemem ama net örneğini biliyorum, bir şans vermeye değer en azından, biraz sabretmeye çalışın ve bol şans, gönlünüze göre olsun inşallah.10. Gün değerim 45
12. Gün değerim 67
14. Gün değerim 113
17. Gün değerim 111
18. Gün değerim 156
20. Gün değerim 182
Kızlar değerlerim bu şekilde.
Bugün hemşireye yazdım, ilaçları bırakıyorum kimyasal oldu sanırım dedim, yükseliş var ilaçlara devam edin diyor. Değerim 111 olup düşünce ilaçları bırakmak istedim, yine devam ettirdiler.
Bunlar dalga mı geciyorlar, bu gebelik bu artislarla ilerler mi hiç
Ayy hadi inşAllahh, guzel haberler verin13 mayısta transfer oldum. 23 mayısta sonuç inşallah
Canım 3 gün sonra 6 haftalık olucam değer 180 de hala.ilerleyen oluyormuş, şans vermek istiyorlar, baştan düşük düşük gidip düzelen ve doğan örnekler var, yanlış umutlandırmak istemem ama net örneğini biliyorum, bir şans vermeye değer en azından, biraz sabretmeye çalışın ve bol şans, gönlünüze göre olsun inşallah.
Verdin mi testValla 10 gibi gidicez sanırım çok heyecanlıyım olumlu hissediyorum ama Rabbimin takdiri tabi ki
İnşallah! Bol şans, çok kolay geçsin ve tutunsun bebiklerin inşallah!Kızlar merhabaŞimdi hastaneye gidyrz dua edin transverim olcak Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bu mübarek cuma gününde Ol desin ve olsun inşallah Aminnnna
Sadece göbek dediler o yüzden oradan devam ediyorumKolunuzdan veya bacağınızın yapın biraz dönüştürün yoksa karnınızda yer kalmaz
Amin kuzum inşKızlar merhabaŞimdi hastaneye gidyrz dua edin transverim olcak Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bu mübarek cuma gününde Ol desin ve olsun inşallah Aminnnn
İnşallah gönlünüzce olur her şey içinizi ferah tutun kürtaj sebebiniz neydiİnşallah çok korkuyorum gitmeye hemde çok istiyorum öğrenmeyi geçen sefer ki transferimde 2. Ayda kürtaj olmak zorunda kalmıştım yine aynı şeyler olur diye hep diken üstündeyiz bi de dünden beri lekeleniyorum korkuyorum o yüzden umarım bu gruptaki herkes güzel haberler alır sağlıkla yavrusunu/yavrularını kucağına alır
Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim sağlıkla gelsin darısı bizlereÇıktı kızlar sonucum pozitif