Rica ederim bende teşekkür ederimAyyy bana da umut oldu ellerinize ve yüreğinize sağlıksağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende de tam tersi cok uyumuyorum oncesi nasilsa ayni sadece gece tuvalete cok kalkiyorum o kadarCumartesi bir daha kan istedi hemşire yazmış . senin yiyesin geliyor ben yiyorumbir de böyle sanki tarlada çalışmısim bı uykum var ki
Amin inşallah bi umut bekliyorum ama bugün umutsuz olunca iş yaptım evde uzandım tencere çıkardım yemek yaptım çamaşır serdim belim çok ağrıdı korktum . Biraz da kaşık ağrım oldu ama geçti inşallah kötü birşeye sebebiyet vermezRica ederim bende teşekkür ederimumarım sizi bekleyen sürprizler hayal ettiğinizin ötesinde güzel ve hayırlı olur
Olumsuz düşünmeyin eğer ki olacaksa siz ne yaparsanız yapın o sizi bırakmaz ve dünyaya gelir tabi yine de kendinize eziyet etmeyin çünkü işlemlerden dolayı Ağrı ve sancı zaten oluyor dikkat edin kendinizeAmin inşallah bi umut bekliyorum ama bugün umutsuz olunca iş yaptım evde uzandım tencere çıkardım yemek yaptım çamaşır serdim belim çok ağrıdı korktum . Biraz da kaşık ağrım oldu ama geçti inşallah kötü birşeye sebebiyet vermez
Evet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 13 Mayıs 2 23 Mayıs S skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 21 Mayıs 1 31 Mayıs @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs T tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal 19 Mayıs 1 29 Mayıs @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs @Rose238 4 Mayıs 2 14 Mayıs @Azmerr 6 Mayıs 2 16 Mayıs @yildizcml 7 Mayıs 1 16 Mayıs @_tomrishatun 10 Mayıs 2 20 Mayıs @symmm 13 Mayıs 2 23 Mayıs @emy3401 6 Mayıs 2 15 Mayıs Eflinn34 8 Mayıs 1 20 Mayıs M msjj 9 mayıs 2 19 Mayıs P Papatya445834 7 Mayıs 1 16 Mayıs @gulcankn 8 Mayıs 1 20 mayıs @anneolmaistiyorum 17 Mayıs 2 28 Mayıs @BY2015 10 Mayıs 1 19 Mayıs @nilya ay 6 Mayıs 2 16 Mayıs @mussset 20 Mayıs 2 1 Haziran severdi 20 Mayıs 2 1 Haziran
Sabırlı oluyorsun benim doktorum günlük işine yavaş yavaş dönebilirsin demişti ağır kaldırmak vs yok transfer öncesi mutfağı kendime göre hazırlamıştım eşimden de Allah razı olsun tüm işler onda sende dikkat et pazartesiye az kaldıAmin inşallah bi umut bekliyorum ama bugün umutsuz olunca iş yaptım evde uzandım tencere çıkardım yemek yaptım çamaşır serdim belim çok ağrıdı korktum . Biraz da kaşık ağrım oldu ama geçti inşallah kötü birşeye sebebiyet vermez
O kadar güzel açıklamışsınız ki belki hep aynı şeyleri yazıyorum ama görmeyen içi rahat etmeyen varsa diye söylüyorum hepimiz bu yoldayız hepimiz endişeliyiz ayağa kalktım bir şey oldu oturdum zararlı mı lütfen müsterih olun ben ilk transferimde daha dikkatliydim negatif oldu ikinci transferde transfer günü 6-7 km yol yürümek zorunda kaldım seyahat ettim uçakla arabayla taksi zıplatarak hoplatarak Kızılay’a götürdü bizi yeni transferden çıkmıştımOlumsuz düşünmeyin eğer ki olacaksa siz ne yaparsanız yapın o sizi bırakmaz ve dünyaya gelir tabi yine de kendinize eziyet etmeyin çünkü işlemlerden dolayı Ağrı ve sancı zaten oluyor dikkat edin kendinize
Tamam canım bugün bi anlık böyle delilik yaptım ama dikkat ederim artıkSabırlı oluyorsun benim doktorum günlük işine yavaş yavaş dönebilirsin demişti ağır kaldırmak vs yok transfer öncesi mutfağı kendime göre hazırlamıştım eşimden de Allah razı olsun tüm işler onda sende dikkat et pazartesiye az kaldı
Asıl siz çok güzel açıklamışsınız tam olarak bu gerçekten belki burada yazılanları okurken insan tam anlamıyla rahatlayamıyor fakat söylediğiniz gibi bizi en iyi burada yazan kişiler anlıyor sonuç ne olursa olsun okuduğumuz şeyleri yazan aslında tamda bizim yaşadıklarımızı yaşayan kişiler o yüzden ben kendi adıma teşekkür ediyorum size çünkü burada adet olacağım çok ağrım var yazdığımda sizin bana cevabınızdı beni yeniden umutlandırıp test günüme kadar sabırla bekleten negatif olacağına nerdeyse emindim ama siz bir su serptiniz yüreğime o kadar iyi geldiki bana o ve sonuç hiçte düşündüğüm yada bulduğum belirtiler gibi değilmiş velhasılıkelam psikolojik olarak zorlayıcı bir olay yaşıyoruz hanımlar rabbim hepimizin yardımcısı olsunO kadar güzel açıklamışsınız ki belki hep aynı şeyleri yazıyorum ama görmeyen içi rahat etmeyen varsa diye söylüyorum hepimiz bu yoldayız hepimiz endişeliyiz ayağa kalktım bir şey oldu oturdum zararlı mı lütfen müsterih olun ben ilk transferimde daha dikkatliydim negatif oldu ikinci transferde transfer günü 6-7 km yol yürümek zorunda kaldım seyahat ettim uçakla arabayla taksi zıplatarak hoplatarak Kızılay’a götürdü bizi yeni transferden çıkmıştımsonraki günler gerginlik stres tavan yapan olaylar yaşadım nasılsa bebek olmamıştır diye düşündüm normalde aman dikkat modu çünkü herkes iki gün genel dinlendim sonrası hep ayaktaydım alışverişe de gittim ev işlerini de yaptım elhamdulillah pozitif oldu yine dikkat edelim ama kasmadan kendimizi sıkmadan zaten her şey stres sebebi birde kendimize yükleniyoruz ayy hareket ettim tutmadı leke gelmedi olmadı bu kadarını kendimize yapmayalım bende de hiç sarı leke bile gelmedi illa tutunma kanaması olma şartı yok hanımlar iğnelerimi her yaptığımda ilk duam size sonra kendime lütfen sürecimiz zaten zor daha da zor hale getirmeyin oluruna bırakın evet tabi ki üzülüyoruz negatifi alınca sıcak su döküldü sanki kafamdan maddi manevi bin tane zorluğu var ama sonra kalktım giyindim makyajımı yaptım olan oldu dedim
Çok teşekkür ederim ne mutlu bana sizi bir nebze ferahlatmışsam duygulandımAsıl siz çok güzel açıklamışsınız tam olarak bu gerçekten belki burada yazılanları okurken insan tam anlamıyla rahatlayamıyor fakat söylediğiniz gibi bizi en iyi burada yazan kişiler anlıyor sonuç ne olursa olsun okuduğumuz şeyleri yazan aslında tamda bizim yaşadıklarımızı yaşayan kişiler o yüzden ben kendi adıma teşekkür ediyorum size çünkü burada adet olacağım çok ağrım var yazdığımda sizin bana cevabınızdı beni yeniden umutlandırıp test günüme kadar sabırla bekleten negatif olacağına nerdeyse emindim ama siz bir su serptiniz yüreğime o kadar iyi geldiki bana o ve sonuç hiçte düşündüğüm yada bulduğum belirtiler gibi değilmiş velhasılıkelam psikolojik olarak zorlayıcı bir olay yaşıyoruz hanımlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Yanlış yapıyorsun idrar testinde çıkmaz ki o yüzden doktor ayın 20 kan ver diyor ayın 20 kan ver modunu düşürme çıkmaz idrarda gebelik erkenİdrar testi evde
Ananas iyi diyorlar hatta rahim için öncesi ve sonrası tavsiye edilir bı saydıklarımız tabiki kullanmıyorum maydanoz nane vs bunlar düşük kola kahve fazla çay tüketimi bunlarda kötü yanı genelde protein ağırlıklı beslenmek lazım benim beslenme tarzim zaten bu o yüzden beni zorlamadi ins herkes iyi sonuçlar alirYanlış yönlendirmek istemem ama internette okuduğum bir bilgiyi ekliyorum bıraya:
“Burada özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz.”
İnşallah canım herkesin çıkınca ümitsizliğe kapıldımYanlış yapıyorsun idrar testinde çıkmaz ki o yüzden doktor ayın 20 kan ver diyor ayın 20 kan ver modunu düşürme çıkmaz idrarda gebelik erken
Emin ol yanlış çıkıyor sonuç çünkü kandan sonra idrar de yükselme yapar gebelikİnşallah canım herkesin çıkınca ümitsizliğe kapıldım
Vücudun da bı değişim var mı anı sıcaklanma bacak kaşık bel ağrısı vsİnşallah canım herkesin çıkınca ümitsizliğe kapıldım
Normalde yoktu bugün çamaşır serdikten sonra oldu . Sabahları ayaklarım buzzz gibi oluyor öğlene zor ısınıyorVücudun da bı değişim var mı anı sıcaklanma bacak kaşık bel ağrısı vs
Çok güzel ifade etmişsiniz bu yolda herkesin desteğe ihtiyacı var hiç tanımasakta birbirimizi hissedilen o destek paha biçilemezÇok teşekkür ederim ne mutlu bana sizi bir nebze ferahlatmışsam duygulandımen güzel yardımlaşma da bu aslında birbirimizi en iyi biz anlarız hiç tanımadan birbirimize destek oluyoruz dualar ediyoruz yaşadıklarımız belki içimizi burkuyor neden bunları yaşıyoruz ama rabbimin hayrı burada başlıyor işte kalbimiz kırılıyor ama yumuşak ortak acımız olan insanlara kucak açıyoruz acılarına sevinçlerine ortak oluyoruz ve bence çok büyük bir ibadet şekli bu rabbim bizlere bu nasip ediyor demek ki bize buradan sevap yazmak istiyor çok şükür
Hayırlısı olsun ins siz heyecan yapıyorsanız yarın bı kan verinNormalde yoktu bugün çamaşır serdikten sonra oldu . Sabahları ayaklarım buzzz gibi oluyor öğlene zor ısınıyor
O ayakların buzz olması bende de vardı kuzuNormalde yoktu bugün çamaşır serdikten sonra oldu . Sabahları ayaklarım buzzz gibi oluyor öğlene zor ısınıyor