- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Sabahtan öyle oluyor öğlene ısınıyoO ayakların buzz olması bende de vardı kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahtan öyle oluyor öğlene ısınıyoO ayakların buzz olması bende de vardı kuzu
Günümü beklicm canım sağolHayırlısı olsun ins siz heyecan yapıyorsanız yarın bı kan verin
Hayır yok bende zaten karnım oksapar nedeni ile mosmorPeki hiç karnınızda bir noktada ağrı oldu mu? Keskin ve noktasal bir ağrı
Kolunuzdan veya bacağınızın yapın biraz dönüştürün yoksa karnınızda yer kalmazHayır yok bende zaten karnım oksapar nedeni ile mosmor
Ne gibi bir sıkıntısı varmış? Çoğul gebelik dışında bilgim yok işin aslı. Bana. 2 embriyo transfer edildi.. yaşımdan dolayıKızlar iki embriyo koydurmak çok mu sıkıntılı? Doktorum hiç önermediğini söyledi beni çok tedirgin etti. Ama tutma ihtimali de yükseliyor bir yandan kafam allak bullak.
Rabbim yardımcın olsun her zamn icini ferah tut olumsuz insanlardan uzak durKızlar iyi akşamlar ne durumdasınız neler yaptınız benim öğlen kanamam oldu yatıyorum evde hiç ayağa kalkmıyorum
Kaçta gideceksin kan vermeyeYarın test günüm bugün kan verip eşime sürpriz yapmak istiyorum ama negatif birşey görürsem de tek başıma yıkılmak istemiyorum lekelenmem de çok hafifledi azcık kahvemsi bi renkte içeride kalanlar geliyor gibi
Valla 10 gibi gidicez sanırım çok heyecanlıyım olumlu hissediyorum ama Rabbimin takdiri tabi kiKaçta gideceksin kan vermeye
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın sağlıkla da ilerlerValla 10 gibi gidicez sanırım çok heyecanlıyım olumlu hissediyorum ama Rabbimin takdiri tabi ki
genelde hcg yüksek ise ikiz var gibi bir inanış var ama ben bunu yabancı kaynaklardan baya araştırdım, iki kese görünene kadar kesin bir şey denemez. inşallah gönlünüze göre olur ve tebrikler!Kızlar bilgisi olan var mı acaba sormak istedim. 30 nisanda tek embriyo transferim oldu 11 mayısta test verdim 224 13 mayısta 494 bugun tekrar verdim 3925 çıktı ikiz olabilir mi acab
Bugün aynısını yaşadım. 3-4 saat aralıklarla sağ kasığıma doğru ama yumurtalıklarımın olduğu bölgede baya saplanan ağrılar oldu tek noktada, bazen 15 dkda bir bazen yarım saatte bir. Anlam veremedim ben de soracaktım bunu. Salı günü transfer oldum ben de. Sizin durumunuz nasılPeki hiç karnınızda bir noktada ağrı oldu mu? Keskin ve noktasal bir ağrı
Peki hiç karnınızda bir noktada ağrı oldu mu? Keskin ve noktasal bir ağrı
İnşallah çok korkuyorum gitmeye hemde çok istiyorum öğrenmeyi geçen sefer ki transferimde 2. Ayda kürtaj olmak zorunda kalmıştım yine aynı şeyler olur diye hep diken üstündeyiz bi de dünden beri lekeleniyorum korkuyorum o yüzden umarım bu gruptaki herkes güzel haberler alır sağlıkla yavrusunu/yavrularını kucağına alırİnşallah çok güzel sonuçlar alırsın sağlıkla da ilerler
Merhaba, nasil sonuclandi 2 embriyo transferinizi ?Ne gibi bir sıkıntısı varmış? Çoğul gebelik dışında bilgim yok işin aslı. Bana. 2 embriyo transfer edildi.. yaşımdan dolayı
güzel olacak inşallah, eski korkulara odaklanmamaya çalışın çok zor biliyorum, ben de düşük yaşadım, insan hep o travmayı hatırlıyor. inşallah en güzeli olsun, korkmamaya, yenilere yer açmaya çalışalım.Bugün aynısını yaşadım. 3-4 saat aralıklarla sağ kasığıma doğru ama yumurtalıklarımın olduğu bölgede baya saplanan ağrılar oldu tek noktada, bazen 15 dkda bir bazen yarım saatte bir. Anlam veremedim ben de soracaktım bunu. Salı günü transfer oldum ben de. Sizin durumunuz nasıl