2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Ben herşeye devam.ettim işe gidiyorum normal yiyip içiyorum sadece ananas iyi diyorlar ondan kabak çekirdeği ve balık tüketiyorum sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum beyaz ekmek yemiyorum banyo lavabo herşey yapıyorum temizlik kendimi yormadan

ay çok iyi geldi bu bilgi iyi ki yazmışsın. ben ilk normal gebelikte yerleşme kanaması yaşadığım için onu bekliyorum ister istemez, ama henüz olmadı. artık test gününü bekleyeceğim. Allah, evren, doğa hepsi yardımcın olsun, sağlıkla al inşallah kucağına.

Mesela ben sonuç bekliyorum sinirli hal oluyor sıcak basması kaşık ağrısı ve lekelenme oldu bende baklm pazartesi sonuç çıkacak

Evet bence siz gebesiniz

Ayyy bana da umut oldu ellerinize ve yüreğinize sağlık sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Yanlış yönlendirmek istemem ama internette okuduğum bir bilgiyi ekliyorum bıraya:
“Burada özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz.”

yaa pozitifi gören arkadşlar belirtilerniz ne pldu anlatırmısınız benm beşinci günüm öyle cok büyük bi belirtim yok olmadı galiba cok üzülüyorum
Benim de hiç belirtim olmadı ağız kuruluğu yaşadım ve idrsr renginde çok açılma olmuştu. Kasıklarıma ağrı 8-9. Günlerde hiç belirti olarak düşünmediği için bunları umutlu değildim açıkcası ama çok şükür pozitifi gördük. Psikolojik olarak umutlu olmaktan ve pozitif düşünmekten vazgeçmeyin

Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah öyle düşünmeyin lütfen dua etseniz yeter

Olmaz canım Allahın izniyle kan lekeleme vs olmadıkça yatirmiyolar bile Sabir edeceğiz bakalım pazartesi herşey belli olur
Aynen çok şükür birşey olmadı uzandım bide ben kafayı yemiş olmalıyım tencere falan indirdim delirdim galiba

Hiç düşünmeyin bende çok bekledim bir kanama olsun falan diye ama ufak bir şey bile olmadı kesinlikle bekleyin gününüzü. Gönlünüzdekinin en güzelini yaşayın sizde inşallah, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…