Arkadaşlar merhaba benim bugün transfer sonrası 14. Günüm çok şükür pozitifi gördüm. Burada herkes kendine yakın bir hikaye arıyor. İlk günden itibaren bende didik didik edip okudum yeri geldi olmadı dedim yeri geldi oldu galiba dedim. Ama şu an sakin kafayla baktığımda aslında bir belirti vermediğini gördüm. Sizlere naçizane tavsiyem test gününüzü bekleyin ben kendimi yedim ama 12. Günden önce bakmadım çünkü onlar kesin olmayan sonuçlarla bir yıkım oluşturuyor, bakmadığında dikkat daha kolay dağıtılıyor. Ben eşimle kavga da ettim ağladım da sinirlendim de adet günüme denk gelen tarihte birebir adet sancısı da çektim öyle yerleşme kanaması falan da yaşamadım her zaman yaşadığım regl öncesi belirtileri yaşadım. Yaptığım tek şey dua etmekti. Doktorlar, ilaçlar, belirtiler bunların hiç biri önemli değil rabbim ol demişse olacaktır. Olmamışsa göremediğimiz bir hayır var demektir. Biz bilemeyiz o bilir. Burada herkes en hayırlı sonucunu alsın inşallah. Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı, ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah