Sağol canım vallahi son zamanlar sağlam kalalım inşallah
vallahi arka arkaya geldi ya ağla ağla içim çıktı dün şişti hala üstüne basamıyorum
röntgen filan çekmediler tabi elle muayene etti doktora dedim zaten baştan karnıma darbe almadım hareket ettirebiliyorum kırık filan yok galiba diye bağlarda sıkıntı varmış karnıma darbe almadım diyince nts yi iptal etti. Ama hala üstüne basamıyorum bide burun tıkanıklığı hala çok var oksijen seviyem düşüyor hava verdi eve de göğüse gitcem yarın da göğüs bana napacak onu bilmiyorum oda röntgene sokamıcak
vallahi doktor hemen niye gelmedin 4-5 günden fazla süren bişey bu dedi evet ben alerjik sanmıştım ondan gitmedim oda ciğerlere inmiş. Aslında bronşit yani normal zamanda alınacak ilaçlarla önemsiz oluyor ama gebelikte sıkıntı oksijen düşüyor göğüse gitmen lazım dedi. Hava verdi orda da eve de okyanus suyu burun spreyi buhar filan dedi eğer yarın da kötü olursan gelcen kortizonlu serum vercez şuan tercih etmiyorum az da olsa risk barındırıyor ama mecbur kalırsak vercez dedi
aynen vallahi son zamanlar ağızımızın tadıyla bitsin inşallah ya azıcık kaldı şurda inşallah hepimiz sabrederiz sağlıkla