- 6 Mayıs 2024
- 667
- 525
- 26
-
- Konu Sahibi Cupppcakee
Çoğu doktor etik veya yasal değil diyerek cinsiyet belirtmiyor ama döllenen her yumurtanın cinsiyeti belli oluyor doktorunuz yumurtalar döllendikten sonra işte 2 erkek 1 kız yumurtamız var falan diyebilir ona göre kız veya erkek yerleştirebilir listeye ama tabiki hepsi kabul etmiyor bunuevet ikiz ihtimali yüksek diye biliyorum ama bunu belirtmek mi gerekiyor doktora :)
cinsiyet için değil de ikiz olması için doktora söylemek mi gerekiyor peki niyetimiziÇoğu doktor etik veya yasal değil diyerek cinsiyet belirtmiyor ama döllenen her yumurtanın cinsiyeti belli oluyor doktorunuz yumurtalar döllendikten sonra işte 2 erkek 1 kız yumurtamız var falan diyebilir ona göre kız veya erkek yerleştirebilir listeye ama tabiki hepsi kabul etmiyor bunu
aaa o zaman doktor mu belirliyor cinsiyetiiÇoğu doktor etik veya yasal değil diyerek cinsiyet belirtmiyor ama döllenen her yumurtanın cinsiyeti belli oluyor doktorunuz yumurtalar döllendikten sonra işte 2 erkek 1 kız yumurtamız var falan diyebilir ona göre kız veya erkek yerleştirebilir listeye ama tabiki hepsi kabul etmiyor bunu
Yani evet doktorlar cinsiyeti biliyor çoğunluklaaaa o zaman doktor mu belirliyor cinsiyetii
Cinsiyet belirlemek ne haddimize yavrum olsun yeterYani evet doktorlar cinsiyeti biliyor çoğunlukla
İkiz için de doktora söyleyebilirsin zaten tutmama ihtimaline karşı iki veya üç koyuyor doktorlar
İnşallah sağlıkla kavuşursun evladınaCinsiyet belirlemek ne haddimize yavrum olsun yeter
Ama ikiz çok istiyorum
kurum için bana hangisini tavsiye edersin ?İnşallah sağlıkla kavuşursun evladına
Kurum değil önemli olam doktorun bence kurum ne kadar iyi olursa olsun iş doktorun becerisinde bitiyor tüp bebek sürecinde en önemli şey moralini iyi tutmak ve bol bol dinlenmek eğer çalışıyorsan mutlaka dinlenmeye çalışkurum için bana hangisini tavsiye edersin ?
yani bilmiyorsun buradakileri ama kurum da önemli değil mi ?
bir de tüp bebek sürecinde ne tavsiye edersin ? neye dikkat etmeli ney olumlu yada olumsuz etkiler gibi ..
Evet bahçeci çok adı duyulmuş ama sonuçta sana işlemi oradaki bir doktor uygulayacak doktoru mutlaka araştır internetten yorumlara bak şikayet var bu açıdan çok iyi bir de Google yorumlara çok iyi bak orda hiçbir firma yorum silemiyor orda yazanlar doğru oluyorkurum için bana hangisini tavsiye edersin ?
yani bilmiyorsun buradakileri ama kurum da önemli değil mi ?
bir de tüp bebek sürecinde ne tavsiye edersin ? neye dikkat etmeli ney olumlu yada olumsuz etkiler gibi ..
çalışıyorum ama masa başı. fiziki değil ama yorucu yine de.Kurum değil önemli olam doktorun bence kurum ne kadar iyi olursa olsun iş doktorun becerisinde bitiyor tüp bebek sürecinde en önemli şey moralini iyi tutmak ve bol bol dinlenmek eğer çalışıyorsan mutlaka dinlenmeye çalış
aynen canım öyle yapıyorum benEvet bahçeci çok adı duyulmuş ama sonuçta sana işlemi oradaki bir doktor uygulayacak doktoru mutlaka araştır internetten yorumlara bak şikayet var bu açıdan çok iyi bir de Google yorumlara çok iyi bak orda hiçbir firma yorum silemiyor orda yazanlar doğru oluyor
İnan psikoloji bu dönemde çok çok daha önemli sakın iş için bile olsa kendini yıpratma unutma senin bir hedefin var ve bu yolda hiçbirlerim senden daha önemli değilçalışıyorum ama masa başı. fiziki değil ama yorucu yine de.
teşekkür ederim tavsiyeler için
İnan psikoloji bu dönemde çok çok daha önemli sakın iş için bile olsa kendini yıpratma unutma senin bir hedefin var ve bu yolda hiçbirlerim senden daha önemli değil
aa çok sevindim canım, inşallah hepimizin tutar :)Merhabalar herkese bende 4 yıllık evliyim hic bir şekilde gebelik yaşamadım ileri derece pco var kilo var ama baska bir sorunumuz yok şükür bu hafta femaraya basladim bakalim 5 gun içip gideceğim ilk defa bir destek aliyorum insallah Hersey hepimiz icin iyi olur
aa çok sevindim canım, inşallah hepimizin tutar :)
ilk defa destek alacağın için olur diye düşünüyorum
senin aşılama sanırım ?
hangi doktora gidiyorsun ?
inşallah her şey istediğin gibi olur,Yok aşılama degil Suanlik yumurtaliklari büyütmeye çalışyor doktorum istanbul kosuyolu Medipol mine hanıma gidiyorum Bakalim neler bekliyor beni heyecanliyim
Yaparim insallah herkes icin en iyisi olsuninşallah her şey istediğin gibi olur,
heyecanını kaybetme, hep olumlu düşün, bunun bize çok faydası olacaktır.
süreç hakkında bilgilendirme yapar mısın :)
Merhaba arkadaşlar benim bugun 13.günüm test bu şelikde gebelik var mı sizce bilen açıklayabilir mi2024 MAYIS ayında hamiş olduğunu öğrenenler, hamilelik planlayanlar, tüp bebek yaptıacaklar herkess burayaa...
toplanalım bakalım kim ne durumda
Merhaba canımMerhaba arkadaşlar benim bugun 13.günüm test bu şelikde gebelik var mı sizce bilen açıklayabilir mi