- 6 Mayıs 2024
- 667
- 525
- 26
-
- Konu Sahibi Cupppcakee
Kendi doktorun neredeydi bahçeçi adını çok duydum bende ama orayı de deneyip olumsuz sonuç alan arkadaşım oldu tüp bebek çok yıpratıcı bir süreç Allah yardımcın olsun yaşın daha geç değil önceki çalıştığım hastanede 42 yaşında tüp bebekle doğum yapan hastam vardı hepimiz çok sevinmiştikyani kendi doktorum dışında bi yerde tekrar muayene ve tüp bebek istiyoruz
bahçeci düşünüyorum ama oldukça yüksek fiyatı
aa ne güzel maşallahKendi doktorun neredeydi bahçeçi adını çok duydum bende ama orayı de deneyip olumsuz sonuç alan arkadaşım oldu tüp bebek çok yıpratıcı bir süreç Allah yardımcın olsun yaşın daha geç değil önceki çalıştığım hastanede 42 yaşında tüp bebekle doğum yapan hastam vardı hepimiz çok sevinmiştik
Sana daha önceki çalıştığım doktoru önerebilirim İstanbul’da hem artık sgk anlaşması da yaptılar o yüzden fiyatları en son bahçeciye göre daha iyiydi ümit Özekici doktorun adı 42 yaş gebeliği de bu doktorda görmüştüm bir de transfer falan yapıldı mı sadece aşılama mı oldu sizinaa ne güzel maşallah
osman develioğlu idi doktorum, aşılama bile çok yorucu oldu. hayal kırıklığı
34 yaş geç değil ama ne bileyim geçiyor gibi artık
zaten bu süreçler çok yıpratıyor
eurofertil ve bahçeci bu ikisi ile görüşüp karar vereceğim tüp bebek için
bahçeci çok yüksek fiyatı
bildiğin yada önereceğin bi yer var mı
Maalesef canım ben Türkiye de değilim ordaki doktorları bilmiyorum29 mayıs adet tarihim. o zamana kadar nerede tedaviye başlayacağıma karar vermeye çalışıyorum.
senin bu konuda bilgin yada önerin var mı ?
Teşekkür ederim. Evet bütün tahlilleri detaylı olarak yaptırdık temiz çıktı. Erken doğum sebebim rahim ağzı yetmezliğindenmişÇok üzüldüm çok geçmiş olsun peki genetik tahliller yaptırdınız mı o da çok önemli
Yok sadece 1 kere aşılama oldu.Sana daha önceki çalıştığım doktoru önerebilirim İstanbul’da hem artık sgk anlaşması da yaptılar o yüzden fiyatları en son bahçeciye göre daha iyiydi ümit Özekici doktorun adı 42 yaş gebeliği de bu doktorda görmüştüm bir de transfer falan yapıldı mı sadece aşılama mı oldu sizin
O zaman hiç canımı sıkma aşılama ve tüp bebek işleyişleri birbirinden farklı olduğu için sonuca ulaşırsın inşallahYok sadece 1 kere aşılama oldu.
120 bini geçiyor bahçecinin maalesef
Teşekkür ederim ama İstanbul’a ulaşımımız sıkıntılı canım. Çalıştığımız İçin Bursa içi bile gidip gelmek zor oluyor
Peki buna yapılabilecek birşey var mıymış çözümü vardır inşallahTeşekkür ederim. Evet bütün tahlilleri detaylı olarak yaptırdık temiz çıktı. Erken doğum sebebim rahim ağzı yetmezliğindenmiş
Tekrar gebe kalırsam serklaj yapılacak büyük ihtimal. Yani rahim ağzına dikiş atılıyor 37 haftaya gelince de dikişler alınıyorPeki buna yapılabilecek birşey var mıymış çözümü vardır inşallah
İnşallah önce gebe kalırsın sonra da sağlıkla kucağına alabılırsınTekrar gebe kalırsam serklaj yapılacak büyük ihtimal. Yani rahim ağzına dikiş atılıyor 37 haftaya gelince de dikişler alınıyor
İnşallah hepimizİnşallah önce gebe kalırsın sonra da sağlıkla kucağına alabılırsın
Ayy inşallah yaO zaman hiç canımı sıkma aşılama ve tüp bebek işleyişleri birbirinden farklı olduğu için sonuca ulaşırsın inşallah
Ayy inşallah ya
Dua et olur mu
Büyük ihtimal tek sefer deneme yapabileceğim çünkü
Hayırlısıyla evladına kavuşursun inşallah tüm dualarım seninleAyy inşallah ya
Dua et olur mu
Büyük ihtimal tek sefer deneme yapabileceğim çünkü
İnşallah canım çok sağolHayırlısıyla evladına kavuşursun inşallah tüm dualarım seninleanne olmak isteyen tüm kadınlara Allah bu duyguyu nasip eder inşallah
Tabiki aşılama doğal yol gibi birşey yine döllenmenin doğal yolla olmasını bekliyorsun ama tüp bebekte dışarıda dölleyip yumurtayı rahme koyuyorlar asla heyecanını hevesini kaybetme tüp bebek yaparken inanç moral motivasyon da çok önemliİnşallah canım çok sağol
Aşılamada bile çok heyecanlanmıştım. Öyle umutluydum ki kesin olacak diye düşündüm. İlk defa tedaviye başlayınca öyle düşünüyor insan.
Ama tüp bebek daha farklı değil mi ?
Yani acemiyim bu konularda ama başarı oranı daha yüksek
Umut dünyası işte
İnşallah tutar canımTabiki aşılama doğal yol gibi birşey yine döllenmenin doğal yolla olmasını bekliyorsun ama tüp bebekte dışarıda dölleyip yumurtayı rahme koyuyorlar asla heyecanını hevesini kaybetme tüp bebek yaparken inanç moral motivasyon da çok önemli
Bir de ben ikiz bebiş çok istiyorum. Yani tüp bebekte bu olasılık yüksek oluyor sanırım değil mi ?Tabiki aşılama doğal yol gibi birşey yine döllenmenin doğal yolla olmasını bekliyorsun ama tüp bebekte dışarıda dölleyip yumurtayı rahme koyuyorlar asla heyecanını hevesini kaybetme tüp bebek yaparken inanç moral motivasyon da çok önemli
İkiz veya üçüz çok yüksek tüp bebekte hatta yasal olmamakla birlikte cinsiyet bile seçilebiliyor tabi her doktor bunu söylemiyorBir de ben ikiz bebiş çok istiyorum. Yani tüp bebekte bu olasılık yüksek oluyor sanırım değil mi ?
evet ikiz ihtimali yüksek diye biliyorum ama bunu belirtmek mi gerekiyor doktora :)İkiz veya üçüz çok yüksek tüp bebekte hatta yasal olmamakla birlikte cinsiyet bile seçilebiliyor tabi her doktor bunu söylemiyor