- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
Hayır aslında agrılı bır ıslem degıl zaten anestezeli canım.Opu ağrılı oluyor mu?
Yumurta sayısı 14 den fazla Olunca OHSS olmuştum ben karnımda sıvı bırıkmıştı Ondan bıraz agrıdı benim. Herkesın bunye farklı tabı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır aslında agrılı bır ıslem degıl zaten anestezeli canım.Opu ağrılı oluyor mu?
canım yumurtanın coklugundan zıyade kalıtesı onemlı aslında. Benden ilkinde 27 toplandı 4 cıft döllendı. 2 çift transfer edıldı benım yaşımda 26 5aa kalıte ama gebelık olusmadı bende. Ocak ayında Opu oldum donduruldu Sımdı 2. Deneme transfer hazırlıgına basladım tek transfer olacagım. Ben doktora belırttım bu sefer tek Embrıyo transfer edılsın dıye o not aldı ve tek donduruldu.Yaşım 27 embriyolog eşime eşin isterse iki transfer olabilir demiş acaba yaşımı bilmediği için mi? Eşim azoydu temmuzdan beri bitkisel ve vitamin destekleri ile çıkış başladı bu ayın 11 inde başladım tedaviye ama yumurta toplamaya gelmedim daha yarın yine kontrolüm var doktor en iyi yumurtayı oluşturmaya çalışıyoruz dedi 1-2 tanesi şuan 17 mm ama diğerlerini bilmiyorum anlamadim küçük olursa şans yok mu yani baya yumurta birikmiş ama küçükse olmuyor mu ve transfer ne zaman oluyor opudan 5 gün sonra mı?
Ohss olmadığı sürece ağrısız olur inş benim 33 yumurta toplanmıştı 2 hafta da zor kendime gelmiştimHayır aslında agrılı bır ıslem degıl zaten anestezeli canım.
Yumurta sayısı 14 den fazla Olunca OHSS olmuştum ben karnımda sıvı bırıkmıştı Ondan bıraz agrıdı benim. Herkesın bunye farklı tabı
Sormaa ben ilk opu da Hastanede yattım 10 gun ohss den.Ohss olmadığı sürece ağrısız olur inş benim 33 yumurta toplanmıştı 2 hafta da zor kendime gelmiştim
İnşaAllah Hadii bakalımm bende 1 nde gıdecegm kontrole Tam Tarihi söyler 5 yada 6 sı transferBende bugün regl oldum kızlar çarşamba kontrolüm var inşallah herşey yolundadır başlarız
24 Şubat pgt li tek embriyo yaş 30Kızlar TRANSFER TARİHLERİNİZİ KAÇ EMBRIYO OLACAGINI SÖYLEYIN TABLOYU SENLENDIRELIMMM
Herşey miniklerimiz için inşallah çekilen hersey unutulacak en kısa vakitte kucağımıza sağlıkla alalım hepimiz 9 yaşında kızım var her gün dua ediyor kardeş içinSormaa ben ilk opu da Hastanede yattım 10 gun ohss den.
2. De yatmamak ıcın evde kendım Atlattım Ama sıslık halen var gobegımde
Tarihlerimiz ve embriyo sayımız aynı:) inşallah her şey çok güzel ilerlermerhaba 23 şubatta ilaca başlayacgım tahmini transfer tarihim 10 mart 1 embriyo :)
Ben pgt yaptırmadım yaaa yaptırsammı yaptırmasammı Arada kaldım yaptırmadım24 Şubat pgt li tek embriyo yaş 30
Hamişlerle dolu bir TOPİK olsun inşaAllahMerhaba Arkadaşlar 2023 Aralık ayında İlk tüp bebek denememı Olmuştum ama olumsuz Sonuclandı. Tekrar Opu oldum Ve 2 adet Tek dondurulmuş Embrıyom 5. Gune ulaştı. 5 yada 6 Martta Tekrar Transferım Olacak Cok heycanlıyımmm Cokk Sizde Durumlar Nedirr
MART 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli
ANNE ADAYI YAŞ EMBRIYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ merry06 26 1 adet 5. Gün 06.03.2023 @kalburayuz 33 1 adet 5. Gün 10.03.2023 E enerrciiii 30 1. Adet Pgt’li 24.02.2023
Canım 4 martta 2 embriyo 3. GünlerKızlar TRANSFER TARİHLERİNİZİ KAÇ EMBRIYO OLACAGINI SÖYLEYIN TABLOYU SENLENDIRELIMMM
Aynı durumdayız doktorunuz kim brnde 27;yaşındayım ve eşim azo o yüzden bizde riskler daha fazla maalesef tutması açısından şansı yükseltmek istiyolar istisna yapabilecekleri ağız bir durumdayız erbil yağmurta. 4 martta transferimYaşım 27 embriyolog eşime eşin isterse iki transfer olabilir demiş acaba yaşımı bilmediği için mi? Eşim azoydu temmuzdan beri bitkisel ve vitamin destekleri ile çıkış başladı bu ayın 11 inde başladım tedaviye ama yumurta toplamaya gelmedim daha yarın yine kontrolüm var doktor en iyi yumurtayı oluşturmaya çalışıyoruz dedi 1-2 tanesi şuan 17 mm ama diğerlerini bilmiyorum anlamadim küçük olursa şans yok mu yani baya yumurta birikmiş ama küçükse olmuyor mu ve transfer ne zaman oluyor opudan 5 gün sonra mı?
Yaşımda 27Canım 4 martta 2 embriyo 3. Günler
Az kalmış senin transfereİnşaAllah Hadii bakalımm bende 1 nde gıdecegm kontrole Tam Tarihi söyler 5 yada 6 sı transfer
Tamam canımAz kalmış senin transfere
28 yaş, pgtli embriyo transfer tarihi netleşince yazarım