- 15 Kasım 2022
- 1.390
- 929
Tamam canım denerizBurdan bak canım. Ama konuyu ben açtığım için sadece ben düzenleme yapabiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım denerizBurdan bak canım. Ama konuyu ben açtığım için sadece ben düzenleme yapabiliyorum
Bak canım ben yaptım tabloyu. Sadece altta bilgiler girilcek. Birde satır bittikce satır ekle seçeneği var oradan satır eklencekTamam canım deneriz
Evet tabloyu gördüm üzerine tıklayınca açılmıyorBak canım ben yaptım tabloyu. Sadece altta bilgiler girilcek. Birde satır bittikce satır ekle seçeneği var oradan satır eklencek
Sadece ben yapamıyorum üzerinde düzenlemeleri vs canım. Devrettiğimizdede devrettiğimiz kişi yapabilecekEvet tabloyu gördüm üzerine tıklayınca açılmıyor
Büyüme hormonuymus. Buradaki konulara baktım gelişim geriliği olan çocuklarda kullanılmış.Ben kullanmadım canım böyle bir iğne oda gonal f e destekmi acaba
Canım sabit bir uygulama yok.Kızlar selam herkese. 12 şubatta opu oldum.Doktoruma opu olmadan önce sormuştum. Dondurulmuş embiryo transferi yaparız demişti tedavi şeklime göre. Herşey yolunda giderse Martta transfer olur mu demiştim evet demişti ama şaşırdı mı acaba 1 ay rahim dinlendirme verdi. Reglinin 2 yada 3. günü gel dedi. Çünkü hepiniz ocakta opu olmuşsunuz transferiniz Martta. Bende Şubatsa Nisan olması lazım diye anlıyorum. 8 yumurta toplandı. 7 si döllenmek için gönderildi. Bugün 3. gün aradılar hepsi döllenmeye devam ediyor. 5. güne götüreceğiz dediler. Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi süreci ? Çok teşekkür ederim. Hepinize güzel sağlıklı bebişlerrr
Çok teşekkür ederim açıklamanız için. Yani benim Martta transfer olma ihtimalim oluyor mu böyle oluncaCanım sabit bir uygulama yok.
Kimi taze transfer oluyor
Kimi 1 ay dinlendiriyor rahim
Kimi 2 ay.
Ocak sonu opu solan transfer Mart başına da denk geliyor.
Canım önümüzdeki regl dönemine göre belli olur. Dongun kaç günse ona göre hesaplayabilirsin.Çok teşekkür ederim açıklamanız için. Yani benim Martta transfer olma ihtimalim oluyor mu böyle olunca
Tamam canım şimdi anladımSadece ben yapamıyorum üzerinde düzenlemeleri vs canım. Devrettiğimizdede devrettiğimiz kişi yapabilecek
Yumurtaları büyütmek için gonal f e yardımcı demekBüyüme hormonuymus. Buradaki konulara baktım gelişim geriliği olan çocuklarda kullanılmış.
Başka bir konuda gördüm doktorumuz aynı o nedenle aynı gidiyor süreç haftaya cuma gidecegim transfer hazırlığına başlayacağız. Sizin ne zaman ?Ben de Dienille + Zoladex sürecini yaşadım.
Şuan transferimi bekliyorum fakat bende kist yoktu, zannediyorum bu süreçte transfere kadar yumurtlama olmasın ve olası kist oluşumunu engellesin diye de veriyorlar..
Selamlar bende şubatta transfer olacaktım ama kist yüzünden iptal edildi martı bekliyorum ınşallah erir üzgünüm ve korkuyorum yine transfer olamazsam diye.. Allah hepimizin yardımcısı olsunMerhabalar
Yarın doktor görüşmem var. Geçen ayki kistim eridiyse sürece başlayacağız.
7 saat uzaklıkta doktorum. Süreç yorucu olacak biraz bana.
Benim embriyo genetige gonderilecek, ondan Mart ayında olacak transfer sanırım
Canin kist için birşey kullanıyor musun ?Selamlar bende şubatta transfer olacaktım ama kist yüzünden iptal edildi martı bekliyorum ınşallah erir üzgünüm ve korkuyorum yine transfer olamazsam diye.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ay ne güzel darısı başıma bana da ginera verdi onu kullanıyorum mart adetıyle gideceğim bakacakCanin kist için birşey kullanıyor musun ?
Ben Yasmin kullandım bu ay, dün kontrolumde çok şükür erimis.
Yaa ne güzel ben de pazartesi gideceğim zannediyorum son kontrol bu, şuan estrofem kullanıyorum. her şey iyi çıkarsa heralde 1 hafta sonra transfer verecek.Başka bir konuda gördüm doktorumuz aynı o nedenle aynı gidiyor süreç haftaya cuma gidecegim transfer hazırlığına başlayacağız. Sizin ne zaman ?
ANNE ADAYI | YAŞ | EMBRIYO BİLGİSİ | TRANSFER TARİHİ | SONUÇ |
merry06 | 26 | 1 adet 5. Gün | 06.03.2023 | |
S sanata | 33 | 1 adet 5. Gün | 10.03.2023 | |
E enerrciiii | 30 | 1 Adet Pgt’li | 24.02.2023 | |
S Sedanur elif | 27 | 2 adet 3. Gün | 04.03.2023 | |
Cookiie | 28 | 1 adet Pgt’li | ||
H Hemsirehanim01 | 25 | 2 adet 3. Gün | ||
Roseee3535 | 33 | 2 adet 3. Gün | 01.03.2023 | |
Zeynep3545 | 38 | 1 adet 5. Gun |
hergün aynı saatte içiyorum estoferm ilacı yanına da multivitamin alıyorum bana corasprin vermediKızlar merhaba cuma günü kontrolüm vardı biraz koşuşturmam oldu kardeşim sözlendi. Amca yazabildimmtransfer tarihim 4 mart olarak netleşti. Estofrem verdi bunu her gm aynı saatlerde mi içiyorsunuz? Birde corasprin verdi. Onu bir tane içiyorum. Ayrıcaaaaa 2 transfer yapmak istediğini söyledi inanılmaz heycanlıyım.