- 24 Aralık 2020
- 304
- 296
- 28
Ben pek saattlere dikkat etmiyordum ediyim şimdi artıkhergün aynı saatte içiyorum estoferm ilacı yanına da multivitamin alıyorum bana corasprin vermedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pek saattlere dikkat etmiyordum ediyim şimdi artıkhergün aynı saatte içiyorum estoferm ilacı yanına da multivitamin alıyorum bana corasprin vermedi
Daha önceden de tüp bebek denediniz mi yoksa ilk denemede mi iki transfer edilecek? Güzel sonuçlar alırsınız inşallahKızlar merhaba cuma günü kontrolüm vardı biraz koşuşturmam oldu kardeşim sözlendi. Amca yazabildimmtransfer tarihim 4 mart olarak netleşti. Estofrem verdi bunu her gm aynı saatlerde mi içiyorsunuz? Birde corasprin verdi. Onu bir tane içiyorum. Ayrıcaaaaa 2 transfer yapmak istediğini söyledi inanılmaz heycanlıyım.
Her şey ilk benim 27 yaşındayımDaha önceden de tüp bebek denediniz mi yoksa ilk denemede mi iki transfer edilecek? Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
İnşallah mart ayından hamile olarak çıkalım benim ilk olucak azosperm bizim sebep 4 embriyomuz vardı ikisi iyi ikisi orta kalitedeydi iki iyi kaliteyi transfer edicem geri kalan 2 yi gözlemlicez sonra eğer devam ederse onlarıda dondurucaz dedi yani tek bir tek denemişte olabilirim ne sperm kalabilir ne embriyo çok heycanlıyımMerhaba Ben de 5 ocakta opu olmuştum. Çarşamba günü reglimin 5. günü dondurulmuş embriyo transferi için tedavi sürecim başlayacak. Muhtemelen Mart ayının ilk günlerinde benim de transfer işlemim olur diye tahmin ediyorum :) Daha önce 1 aşılama 2 de tüp bebek olumsuz denemelerim var umarım bu kez olumlu ve son olur :)
Olumsuz düşünce zihninizde barındırmamaya çalışın stres çünkü ciddi anlamda etkiliyor bünyeyi inşallah ilk denemizde güzel sonuç alırsınızİnşallah mart ayından hamile olarak çıkalım benim ilk olucak azosperm bizim sebep 4 embriyomuz vardı ikisi iyi ikisi orta kalitedeydi iki iyi kaliteyi transfer edicem geri kalan 2 yi gözlemlicez sonra eğer devam ederse onlarıda dondurucaz dedi yani tek bir tek denemişte olabilirim ne sperm kalabilir ne embriyo çok heycanlıyım
Hayırlısını kolaylıkla versin Rabbim emeklerimizi boşa çıkmasın inşallahİnşallah mart ayından hamile olarak çıkalım benim ilk olucak azosperm bizim sebep 4 embriyomuz vardı ikisi iyi ikisi orta kalitedeydi iki iyi kaliteyi transfer edicem geri kalan 2 yi gözlemlicez sonra eğer devam ederse onlarıda dondurucaz dedi yani tek bir tek denemişte olabilirim ne sperm kalabilir ne embriyo çok heycanlıyım
33 yaş 1 adet 5. gün embriyosu 10 mart ( tahmini )Merhaba Arkadaşlar 2023 Aralık ayında İlk tüp bebek denememı Olmuştum ama olumsuz Sonuclandı. Tekrar Opu oldum Ve 2 adet Tek dondurulmuş Embrıyom 5. Gune ulaştı. 5 yada 6 Martta Tekrar Transferım Olacak Cok heycanlıyımmm Cokk Sizde Durumlar Nedirr
MART 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli
ANNE ADAYI YAŞ EMBRIYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ merry06 26 1 adet 5. Gün 06.03.2023
33 yaş 1 adet 5. gün embriyosu 10 mart ( tahmini )
S sanata ekledım Hayırlı olsun sımdıden Canımmm Bebıslı Bır ay Olsun bızlerr ıcınMerhaba Arkadaşlar 2023 Aralık ayında İlk tüp bebek denememı Olmuştum ama olumsuz Sonuclandı. Tekrar Opu oldum Ve 2 adet Tek dondurulmuş Embrıyom 5. Gune ulaştı. 5 yada 6 Martta Tekrar Transferım Olacak Cok heycanlıyımmm Cokk Sizde Durumlar Nedirr
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli
Opu ağrılı oluyor mu?Merhaba Arkadaşlar 2023 Aralık ayında İlk tüp bebek denememı Olmuştum ama olumsuz Sonuclandı. Tekrar Opu oldum Ve 2 adet Tek dondurulmuş Embrıyom 5. Gune ulaştı. 5 yada 6 Martta Tekrar Transferım Olacak Cok heycanlıyımmm Cokk Sizde Durumlar Nedirr
Yapılan merkeze göre değişiyor sanırım bende 29 yaşında başladım tüp bebeğe 2 2 yapıldı ilk iki transfer şu an 30 oldum tek embriyo sağlıklı geldiği için tek transfer yapılacak bu seferarkadaşlar merhabalar. yaşım 29. 4 tüp dondurulmuş embriyom var. 1+1+2+2 şeklinde. doktorum 1embriyo transferle başlayacağını söyledi tutmazsa 1 tane daha sonra 2 ye çıkacağını söyledi. mart ayında ilk transferimi olucam. acaba ilk transferde 2 emriyo transferi isteme hakkım var mı. bir kısıtlama vs oluyor mu.
Merhaba yasal olarak 35 yaş ve üzeri kişilere direkt çift embriyo transfer hakkı var bu yaş altında ilk denemede tek embriyo transferi yapılıyor olumsuz olursa 2. denemede de tek embriyo oluyor bu da olumsuz olursa 3 ve sonrası çift embriyo oluyor. Ancak bazen merkezler insiyatif kullanıp çift embriyo transferi sağlayabiliyor. Bir sorun şansınızı deneyin.arkadaşlar merhabalar. yaşım 29. 4 tüp dondurulmuş embriyom var. 1+1+2+2 şeklinde. doktorum 1embriyo transferle başlayacağını söyledi tutmazsa 1 tane daha sonra 2 ye çıkacağını söyledi. mart ayında ilk transferimi olucam. acaba ilk transferde 2 emriyo transferi isteme hakkım var mı. bir kısıtlama vs oluyor mu.