- 24 Aralık 2020
- 304
- 296
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Dienille + Zoladex sürecini yaşadım.Cikolata kistim var onu baskilamak için verdi ilac ile menepoz durumu oluşturup transfer öncesi kisti baskilayacak
kızlar selam tabloyla ilgilenen varmı ?Merhaba Mart ayı transfer olacak arkadaşlar heyecanlarımızı, süreclerimizi, mutluluklarımızı paylaşalım burada inşallah.
Hepimize güzel ve kolay bir sürec diliyorum
Kızlar topiği açtım birkaç haftaya süreclerimiz başlayacak hepimizin tablo yapılınca daha güzel oluyor da ben pek ilgilenemicem sanki tablo kısmıyla yoğunum biraz bu sürecte. Yapabilecek ilgilenebilecek olan varsa yazarsa topiği devredelim
Şuan ben ilgileniyorum. Ama ilgilenebilecek birisine devredebilirim. Tablo aşamasına geçince çok fazla yapamıcam gibikızlar selam tabloyla ilgilenen varmı ?
Kızlar bu tabloyu nereden ve nasıl oluşturuyorsunuzŞuan ben ilgileniyorum. Ama ilgilenebilecek birisine devredebilirim. Tablo aşamasına geçince çok fazla yapamıcam gibi
Benim en başta yazdığım konu üzerinde düzenleme yapılıyor. Eğer isterseniz ben tabloyu oluştururum sonra devrederim. Yeni konu sahibi devam eder sadece bilgileri girerKızlar bu tabloyu nereden ve nasıl oluşturuyorsunuz
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım sebep ne özel değilse ? Genetiğe yollanmış ya ondan merak ettim yanlış anlama. Tablo işine gelince arkadaşlar benim ki mart 1 de aranızdan ilk ben eleneceğim ama yinede yapabilirim aslında öğreten biri olursa ve tablo çizilirseMerhabalar
Yarın doktor görüşmem var. Geçen ayki kistim eridiyse sürece başlayacağız.
7 saat uzaklıkta doktorum. Süreç yorucu olacak biraz bana.
Benim embriyo genetige gonderilecek, ondan Mart ayında olacak transfer sanırım
Biri oluştursun tabloyu sonra devrederiz olmadı birbirimizeİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım sebep ne özel değilse ? Genetiğe yollanmış ya ondan merak ettim yanlış anlama. Tablo işine gelince arkadaşlar benim ki mart 1 de aranızdan ilk ben eleneceğim ama yinede yapabilirim aslında öğreten biri olursa ve tablo çizilirse
İşte ben pek kullanmayı bilmiyorum sizin kadar yapamama korkusu varbirde şey soracam uygulamaya netten giriyorsunuz değil mi uygulama yok kk diye skajdndjdBenim en başta yazdığım konu üzerinde düzenleme yapılıyor. Eğer isterseniz ben tabloyu oluştururum sonra devrederim. Yeni konu sahibi devam eder sadece bilgileri girer
Evet ben opera üzerinden giriyorum uygulama yok diye biliyorum bendeİşte ben pek kullanmayı bilmiyorum sizin kadar yapamama korkusu varbirde şey soracam uygulamaya netten giriyorsunuz değil mi uygulama yok kk diye skajdndjd
Beni linç ederler burda yapamazsamEvet ben opera üzerinden giriyorum uygulama yok diye biliyorum bende
Yardımcı olurum canım eğer istersen
Biraz düşün istersen karar verirsen değişirz ben tabloyu yaparım öyle devrederim sen bilgileri girersin sadece sürecler başladıkcaBeni linç ederler burda yapamazsam
Olur canım sen ilk msjı düzenleyerek yapıyoruz dedinde ben girdim şimdi ilk msja düzenle gibi bir seçenek çıkmadı karşımaBiraz düşün istersen karar verirsen değişirz ben tabloyu yaparım öyle devrederim sen bilgileri girersin sadece sürecler başladıkca
Canım henüz yeni başlıyorum tedaviye, yumurta sayım felan belli değil.İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım sebep ne özel değilse ? Genetiğe yollanmış ya ondan merak ettim yanlış anlama. Tablo işine gelince arkadaşlar benim ki mart 1 de aranızdan ilk ben eleneceğim ama yinede yapabilirim aslında öğreten biri olursa ve tablo çizilirse
Tabiki yaptırın boşuna neden o kadar sıkıntıyı çekesiniz genetikten temiz gelirler inşallahCanım henüz yeni başlıyorum tedaviye, yumurta sayım felan belli değil.
Genetikte doktor 38 yaşında olduğum için ileri yaş olarak görüyor, ondan direk genetige göndeririz diyor. Eşim çok razı değil ama doktora direk istemiyoruz da diyemiyoruz. Çünkü olumsuz olursa keşke yaptirsaydik dememek icin ne derse yapacağız.
Burdan bak canım. Ama konuyu ben açtığım için sadece ben düzenleme yapabiliyorumOlur canım sen ilk msjı düzenleyerek yapıyoruz dedinde ben girdim şimdi ilk msja düzenle gibi bir seçenek çıkmadı karşıma
Ben kullanmadım canım böyle bir iğne oda gonal f e destekmi acabaEki Görüntüle 3387635
Kızlar bugün doktor gonalf ve bu iğneyi başlattı. Bu iğneyi kullanan var mı, neye yaruyir acaba ?