- 29 Ağustos 2023
- 111
- 106
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hem kendi doktoruma yaptırdım hemde doğum devlette olacağı için takip amaçlı devlette yaptırdım ayrıca fetal dna testi yapıldı ikiz gebeyim bendeİkiz gebelikde detaylı ultrason yaptıranlar nerde yaptırdınız?devlet Hastanesi'ne gidiyorum hiç bı bilgi vermediler yapilmadida
Kaçıncı haftada yapıldı bana hiç böyle bişey söylenmedi yapılmadi daBen hem kendi doktoruma yaptırdım hemde doğum devlette olacağı için takip amaçlı devlette yaptırdım ayrıca fetal dna testi yapıldı ikiz gebeyim bende
Canım ikiz gebeyim bende özelde yaptırdım 24. Haftadan önce yapılması gerekiyormuş ideali 22. Hafta ben o zaman yaptırdım fetal dna da yaptırmıştım doktorun bilgi vermedi mi?Kaçıncı haftada yapıldı bana hiç böyle bişey söylenmedi yapılmadi da
Kuzum selam farklı bir şey soracağım şimdi zaman yaklaştıkça benim aklıma takıldı da ikizler için araç koltuğu birini sağ arka koltuğa biri sol arka koltuğa koyup arada mı oturacağız yoksa biz önde falan mı kalacağız yolcu koltuğunda ya bu benim çok aklımı karıştırıyor siz ne düşünüyorsunuzBen hem kendi doktoruma yaptırdım hemde doğum devlette olacağı için takip amaçlı devlette yaptırdım ayrıca fetal dna testi yapıldı ikiz gebeyim bende
Yok canım hiç bı bilgi vermedi 24.haftam bitmek üzere benmde bu haftalardan snra gitsem özele yapılır mı kiCanım ikiz gebeyim bende özelde yaptırdım 24. Haftadan önce yapılması gerekiyormuş ideali 22. Hafta ben o zaman yaptırdım fetal dna da yaptırmıştım doktorun bilgi vermedi mi?
Tatlım ben aralarında oturmayı düşünüyorum hem sağlıklı olur hemde bizi görünce rahat olurlar diye düşünüyorum kuzum onede çantalarımızı koyarızKuzum selam farklı bir şey soracağım şimdi zaman yaklaştıkça benim aklıma takıldı da ikizler için araç koltuğu birini sağ arka koltuğa biri sol arka koltuğa koyup arada mı oturacağız yoksa biz önde falan mı kalacağız yolcu koltuğunda ya bu benim çok aklımı karıştırıyor siz ne düşünüyorsunuz
Nasıl verilmez yaaa ben normal bir kadın dogumcuya randevu almıştım gideceğim gün hastaneden aradılar beni ikizlere farklı bölüm bakıyor diye ve her zamanda ararlar nasılsınız diye bu dediğim devlet bideKaçıncı haftada yapıldı bana hiç böyle bişey söylenmedi yapılmadi da
Kağıthane’de Perinatalog Fehmi Yazıcıoğlu’na yaptırdık. Biz çok memnun kaldık.İkiz gebelikde detaylı ultrason yaptıranlar nerde yaptırdınız?devlet Hastanesi'ne gidiyorum hiç bı bilgi vermediler yapilmadida
Malesef ya muane ediyorlar gönderiyorlar keşke ben arastrp sorsaymisim diorum artıkNasıl verilmez yaaa ben normal bir kadın dogumcuya randevu almıştım gideceğim gün hastaneden aradılar beni ikizlere farklı bölüm bakıyor diye ve her zamanda ararlar nasılsınız diye bu dediğim devlet bide
Kaçıncı haftaya kadar yapılıor benm artık 25 haftam yapılamaz heraldeKağıthane’de Perinatalog Fehmi Yazıcıoğlu’na yaptırdık. Biz çok memnun kaldık.
18-22. Haftalar arası yapılıyor diye biliyorum. Tel açıp sormanızda fayda var belki yapılıyordur.Kaçıncı haftaya kadar yapılıor benm artık 25 haftam yapılamaz heralde
Evet geçmiş umarım yapılmadığı için bı sorun yaşamam18-22. Haftalar arası yapılıyor diye biliyorum. Tel açıp sormanızda fayda var belki yapılıyordur.
Bana bakıldı evetKızlar detaylı ultrasonda ense kalınlığına tekrar bakıldı mı sizin ?
Kaç haftalıkken yapıldı kaç çıktı canım ?Bana bakıldı evet
Canım merhaba inan hatırlamıyorum kiKaç haftalıkken yapıldı kaç çıktı canım ?
Ben kullanıyorum ara ara lekelenmem olduğu için. Rahim ağzı uzunluğumda öyle 4 5 cm değil zaten doktorum bırakabilirsin dedi ama doğuma kadar önlem amaçlı bırakmıycam perinatolojide devam edebilirsin demişlerdi. Doktorum sabah akşam 1 kere dedi ama bazen çok ayakta durunca çok yorulunca öğlende kullanıyorum yine önlem amaçlı.Gunaydin kizlar aranizda hala progestan fitil kullanmaya devm eden var mı ? Gunde kac kez kullaniyosunuz eger devm ediyorsaniz
Anladim kuzum bende kullaniyirum sabah aksam doktorum gece kullan bi defa dedi ama bilmiyorum cok kullanmanin bi zarari olurmuki fazla kullanimda rahim uzunlun kac acabaBen kullanıyorum ara ara lekelenmem olduğu için. Rahim ağzı uzunluğumda öyle 4 5 cm değil zaten doktorum bırakabilirsin dedi ama doğuma kadar önlem amaçlı bırakmıycam perinatolojide devam edebilirsin demişlerdi. Doktorum sabah akşam 1 kere dedi ama bazen çok ayakta durunca çok yorulunca öğlende kullanıyorum yine önlem amaçlı.