Zaten o haftalarda yapiliyomus kuzum 25 alti olanlara oda gerek gorulurse acilma olmasin diyeamac zaten erken yapmakAma o haftalarda çok küçük gerekir mi uygulama gebelik ilerledikçe rahîm ağzı açılmaz mi buda erken doğuma sebep olmaz mı kafam karıştı
Şimdi geldim canım her sey yolunda çok şükür 21 +4 uyumlu dedi. 25 cm 410 gr mış bizimki her yerini gösterdi masallahRandevun kacda asko yaz bizede nasil gecdini sorunsuz gecsin beben yuzunu gostersin
2bucuk altı tehlikeliymis kendine dert edecek bisey bulma3.60 cikiyor cnm bilmiyorum ya iyimi kafam karisiyor bu konuda
Benimde karından bakıldığında 31 mm vajinal bakıldığında 36 çıkıyor 2 ay düzenli takip ettiler kısalma olmadı bundan sonra da olmayacağını varsayarız dediler iki farklı doktora gittim. Normalde tek bebek varsa kontrol bile etmiyorlar ama ben kontrol edilmesini istemiştim. Eskiden düşük korkumuz vardı şimdi erken doğum3.60 cikiyor cnm bilmiyorum ya iyimi kafam karisiyor bu konuda
Ah bos oturdukca oluyor galiba2bucuk altı tehlikeliymis kendine dert edecek bisey bulma
Piskolojimiz bozulduBenimde karından bakıldığında 31 mm vajinal bakıldığında 36 çıkıyor 2 ay düzenli takip ettiler kısalma olmadı bundan sonra da olmayacağını varsayarız dediler iki farklı doktora gittim. Normalde tek bebek varsa kontrol bile etmiyorlar ama ben kontrol edilmesini istemiştim. Eskiden düşük korkumuz vardı şimdi erken doğumbenimde ara ara lekelenmem oluyor dünde biraz ağrım oldu sürekli korku içinde yaşıyorum artık
Cidden ya bi ara psikiyatriye gitmeyi düşündüm sakin rahat bi hamilelik istiyordum bol endişe panik atak koştur koştur acillerle geçiyor hamileliğimPiskolojimiz bozuldusag saglim bi kucamiza alaydik hayirlisiyla
Bise olmaz inslh kuzum hala oluyormu lekelenmen ilk bebis mi senindeCidden ya bi ara psikiyatriye gitmeyi düşündüm sakin rahat bi hamilelik istiyordum bol endişe panik atak koştur koştur acillerle geçiyor hamileliğimçok hareket edince kesin bişey oldu rahatsız o yüzden hareket ediyor az hareket edince kesin bişey oldu hareket etmiyor lekelenme zararsız diyor tüm doktorlar ama yok inanmıyorum ağrı normal diyorlar ben acaba sancı giriyorda ben mi ağrı sanıyorum diye korkuyorum. Bebe stres ve sinir topu olarak dünyaya gelecek diye korkuyorum artık
Oluyor ya 4-6 haftada bir oluyor ben oksapara devam ediyorum doktorlar o yüzden olabilir diyor. Sen devam ediyor musun?Bise olmaz inslh kuzum hala oluyormu lekelenmen ilk bebis mi seninde
Yok cnm ben ilk zmn coraspin kullanmisdim 5. Hafta kanamam oldu kesdi doktor bida kullanmadimOluyor ya 4-6 haftada bir oluyor ben oksapara devam ediyorum doktorlar o yüzden olabilir diyor. Sen devam ediyor musun?
Cnm de plasenta yerlesimi nerdeOluyor ya 4-6 haftada bir oluyor ben oksapara devam ediyorum doktorlar o yüzden olabilir diyor. Sen devam ediyor musun?
Sırtıma doğru yeri güzel yani kanama sebebi o değil ya sanırım cidden kan sulandırıcı bana ağır geliyorCnm de plasenta yerlesimi nerde
Hayir cnm arada oluyor normal diyorlar onada ama bugun rahim agzina hafif igne batmasi gibi agri girip cikiyo saniyelikSırtıma doğru yeri güzel yani kanama sebebi o değil ya sanırım cidden kan sulandırıcı bana ağır geliyorben ilk başte hem coasprin hem oksapar kullandım doktorum ilk yaşadığım lekelenmelerde bile kesmedi bebeğe zarar vermez dedi 12. Haftadan sonra coasprini kesti oksapara devam ediyoruz önlem amaçlı çünkü pıhtılaşma için gen testleri yapılmadı bide ben sigara içiyordum sanırım o yüzden pıhtılaşma kanamadan daha tehlikeli devam edicez dedi hala ediyoruz kasık ağrısı yaşıyor musun ?
Ay benim vajinada bile oluyor oHayir cnm arada oluyor normal diyorlar onada ama bugun rahim agzina hafif igne batmasi gibi agri girip cikiyo saniyelik
Ya valla oylede agrilara kendi canim icin hic takilmiyorum zaten hepimizde oyle şu hamilelik surecinde biyeri agridinda kendi canini dusunen yok eminim biyerimiz agriyinca ilk bebisler geliyor akla onlara bi etkisi varmi bisi olcakmi diye onlara bise olmasinda takildim agrilardegil raziyim yeterki sag saglim dogsun ve dogsunlar inslhAy benim vajinada bile oluyor obenim hamile arkadaşım var o da 31. Haftada o da bel ağrısından duramıyor hamilelik gerçekten ağrılı ve zor bi süreç sanırım
Evet ağrı girince bişey mi oluyor bebek iyi mi diye korkuyor insan inşallah sağ salim vaktinde gelirler.Ya valla oylede agrilara kendi canim icin hic takilmiyorum zaten hepimizde oyle şu hamilelik surecinde biyeri agridinda kendi canini dusunen yok eminim biyerimiz agriyinca ilk bebisler geliyor akla onlara bi etkisi varmi bisi olcakmi diye onlara bise olmasinda takildim agrilardegil raziyim yeterki sag saglim dogsun ve dogsunlar inslh
Amin inslh cnm ilk cocuk mu seninde Allah kismet ederseEvet ağrı girince bişey mi oluyor bebek iyi mi diye korkuyor insan inşallah sağ salim vaktinde gelirler.
Rahim boyuna bakmadı ya benim de sormak aklıma gelmedi normal dedi gecti. Bu arada benim plasenta da üst tarafta sorun olmazmış sadece hareketlerini geç hissedersin ve az hissedersin tampon görevi görür dediAh bos oturdukca oluyor galibaay bide benim plasenta on duvar yerlesiiymis bide onu takiyom suan oturdum senin plasenta nere yerlesmis kuzum raporda ne yaziyor bide senin rahim boyu kac cikdi
Oksapar bende de kanama çok yapıyor derim iyice inceldi ve hassaslasti her şeye kanama oluyor. Böyle vajinanin alt kısmında bir yer var orası mesela sürekli yırtılıp kanıyor biz vajinadan geliyor sandık dünyamız yıkılmıstı çok zor gerçekten bu kan sulandirici işi çok can sıkıcıOluyor ya 4-6 haftada bir oluyor ben oksapara devam ediyorum doktorlar o yüzden olabilir diyor. Sen devam ediyor musun?
Usdmu nasil yani rahim usd duvarindami kiz aman ya neler duycaz bende detayliya girene kadar plasenta aklima hic gelmemisdiRahim boyuna bakmadı ya benim de sormak aklıma gelmedi normal dedi gecti. Bu arada benim plasenta da üst tarafta sorun olmazmış sadece hareketlerini geç hissedersin ve az hissedersin tampon görevi görür dedi