Kuzum sana bise sorcam ya senin rahim boyu olcumu kac cikiyorYoldayım canım gidiyorum şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum sana bise sorcam ya senin rahim boyu olcumu kac cikiyorYoldayım canım gidiyorum şimdi
Tatlım en son 69 mm demişti doktor kapalı çok iyi dedi bideKuzum sana bise sorcam ya senin rahim boyu olcumu kac cikiyor
Sana kaç dediler rahim ağzına canımKuzum sana bise sorcam ya senin rahim boyu olcumu kac cikiyor
Hadi gecmis olsun cnmTatlım en son 69 mm demişti doktor kapalı çok iyi dedi bide
Bu arada aşımı oldum bi sıkıntı olmaz dediler
3.60 cikiyor cnm bilmiyorum ya iyimi kafam karisiyor bu konudaSana kaç dediler rahim ağzına canım
Teşekkür ederim kuzumHadi gecmis olsun cnm
Doktor bişey dedi mi riskli falan diye3.60 cikiyor cnm bilmiyorum ya iyimi kafam karisiyor bu konuda
Hayir iyi bi sorun yok dedi 25 alti riskli dedi ama yinede kafama takildi arkadaslara sordumda onlarinda asa yukari boyle cikmis 31 mm 38 mm 35 felan yazdi bi kac arkadas bilemedim normaldir heralde onlarada normal demis doktorlariDoktor bişey dedi mi riskli falan diye
Kuzum sana bise sorcam ya senin rahim boyu olcumu kac cikiyor
Takma kafana kuzum allah'ın izniyle bişey olmaz benim de 35 falandı sonra gebelik ilerledikçe yükseldiHayir iyi bi sorun yok dedi 25 alti riskli dedi ama yinede kafama takildi arkadaslara sordumda onlarinda asa yukari boyle cikmis 31 mm 38 mm 35 felan yazdi bi kac arkadas bilemedim normaldir heralde onlarada normal demis doktorlari
Ya gebelik ilerledikce dusuyo diye biliyorum ama benTakma kafana kuzum allah'ın izniyle bişey olmaz benim de 35 falandı sonra gebelik ilerledikçe yükseldi
Normal kontrollerde bakılıyor söylemiyorlar bazen sorun siz kaç diyedetaylıda mı bakıyolar canım buna kontrollerde bununla ilgil birşey demedi doktor bana hiç
Konturolde kuzum doktor bakiyor genelde her aydetaylıda mı bakıyolar canım buna kontrollerde bununla ilgil birşey demedi doktor bana hiç
Valla bundan sonra nasıl olur bilmiyorum canım en son bana demişti dediğin gibi bebekler büyüdükçe düşecek bu rakam sonlarda daha sık kontrole çağırıyorlar ki erken önlem alınsın diye dikiş atılıyormuş yaYa gebelik ilerledikce dusuyo diye biliyorum ama ben
Dikiş 24 haftadan sonra atilmiyor kuzum erken dogumu daha cok tetikledi icin ve tutmuyormus erken donemde atilliyor 24den sonra atmiyorlarmisValla bundan sonra nasıl olur bilmiyorum canım en son bana demişti dediğin gibi bebekler büyüdükçe düşecek bu rakam sonlarda daha sık kontrole çağırıyorlar ki erken önlem alınsın diye dikiş atılıyormuş ya
Eğer muayene sonrası hekim servikal serklaj uygulamasını uygun görürse gebeliğin 12 - 14. hafta aralığında yapılması önerilir. Aksi takdirde gebelik ilerledikçe rahim ağzı inceleceği için işlem gerçekleştirilemez bu alinti kuzum boyle diyorValla bundan sonra nasıl olur bilmiyorum canım en son bana demişti dediğin gibi bebekler büyüdükçe düşecek bu rakam sonlarda daha sık kontrole çağırıyorlar ki erken önlem alınsın diye dikiş atılıyormuş ya
Normal ultrasonda mı bakılıyor vajinal mı ?Konturolde kuzum doktor bakiyor genelde her ay
Karindan da bakiliyor vajinalde ama en iyi sonuc vajinal bakilan galibaNormal ultrasonda mı bakılıyor vajinal mı ?
Ama o haftalarda çok küçük gerekir mi uygulama gebelik ilerledikçe rahîm ağzı açılmaz mi buda erken doğuma sebep olmaz mı kafam karıştıEğer muayene sonrası hekim servikal serklaj uygulamasını uygun görürse gebeliğin 12 - 14. hafta aralığında yapılması önerilir. Aksi takdirde gebelik ilerledikçe rahim ağzı inceleceği için işlem gerçekleştirilemez bu alinti kuzum boyle diyor
Eee nasıl olacak çok erken haftalarDikiş 24 haftadan sonra atilmiyor kuzum erken dogumu daha cok tetikledi icin ve tutmuyormus erken donemde atilliyor 24den sonra atmiyorlarmis