2024 Mart Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba. Bu grupta hiç transferden 9 gün sonra lekelenme sorunu yaşayan oldu mu? Yerleşme kanaması gibi? Ben 4 haziranda 5 günlük embriyo transfer oldum dün kan testim 106 çıktı bugün transfer dahil 10. Günüm ama hafif açık renk lekelenmem oldu yerleşme kanaması için çok geç değil mi 😞
Doktoruna danışmalısın önce ve evet yerleşme kanaması olabilir ben 5 haftalıkken yaşamıştım.

Kızlar merhaba. Bu grupta hiç transferden 9 gün sonra lekelenme sorunu yaşayan oldu mu? Yerleşme kanaması gibi? Ben 4 haziranda 5 günlük embriyo transfer oldum dün kan testim 106 çıktı bugün transfer dahil 10. Günüm ama hafif açık renk lekelenmem oldu yerleşme kanaması için çok geç değil mi 😞
Çok geç olamaz benim 10. Haftaya kadar sürdü

Başka bir yere vermeyi düşünmedim açıkçası. Burası da en iyilerinden biriydi. Bi arkadaş video atmış, obezite kaynaklı sonuç çıkmayabiliyomuş. Sanırım benimde öyle oldu öyle düşünüyorum. Amniyosentez konusunda doktoruma güvenmek istiyorum 😞 yaptırmasam aklımda hep bi soru işareti kalıcak belki önümüzdeki 6 ayı acaba bi problem var mı diye geçiricem. He problem varsa da aldırır mıyım hayır ama insan yine de bilmek istiyo 😞moralim bozuldu açıkçası. Amniyosentezi araştırmaya başladım.
Kan sulandırıcı kullanıyosan kan vermeden en az 12 saat önce iğneni vurdurman gerekmiş canım bunlara dikkat etmişmiydin. İlkte benimde bulunamamıştı dna. Sonr kan sulandırıcı saatine dikkat ettim ikincide geldi sonuc

Kızlar ben bebeğimi kaybettim malesef. Geçen hafta geldiğimizde herhangi bi problem yoktu. Bugün kontrolde kalp atışını duyamadık. 16+3 teydik ama nerdeyse 17 haftalık dedi doktor. 1-2 gün anca olmuştur kalbi duralı dedi. Malesef çok çok üzgünüm. Doğum sancısı verilerek düşük gerçekleştirilicekmiş. İnşallah sizler bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz.
Yaa çok üzüldüm ne denir bilmiyorum Allahım sabır versin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım İkizdere test yapılıyor mu. Benim doktorum yapılmıyor dedi hatta riskli gebelik bölümü de aynısını söyledi. Sadece ultrason kontrolü oluyor diye
Canım evet yapılmıyor 12. Haftada doktorum ultrasondan detaylı bi kontröl yaptı her hangi bir sorun görünmüyor dedi ama yine de ıkizlerde fetal dna yapalım dedi bizde kan örneği verdik bakalım sonuç bekliyoruz 😊😊

Canım evet yapılmıyor 12. Haftada doktorum ultrasondan detaylı bi kontröl yaptı her hangi bir sorun görünmüyor dedi ama yine de ıkizlerde fetal dna yapalım dedi bizde kan örneği verdik bakalım sonuç bekliyoruz 😊😊
Bana onuda demedi. Sadece ultrasondan bakıldı sonra riskli gebelik bölümüne göründüm orda detaylı kontrolleri yapıldı. Çok şükür bisey çıkmadı. Bakalım perşembe günü kontrolüm var inşallah yine hersey yolunda çıkar. 17 nin sonlarına gelmiş oluyoruz o güne kadar. Cinsiyette netleşir artık. Sen kaçıncı haftadasın cinsiyetleri net mi 😊😊

Evet işte anlaşıldığımı anladığım cevap. ☺️ kaşığında hissediyorsun bir gerilme demi. Evet demem istediğim göbek çevresi değiş zaten bu ☺️
Merhaba . Yaşadığım olayı ararken sizi buldum. Transfer oldum 5. Günüm fakat benim karnım gergin ver sertt beze gibi sert değill . Progestan dex kullanıyorum sanki onun beze sertliği değil hamilelik sertliği gibi . Şu an gebe misiniz merak ettim çünkü yaşadığım olayı siz yazmışsınız

Merhaba benim 10 haziranda transferim oldu öğleden sonra 3 gibi 5.gun embriyosu taze transfer.Tranferin 8. Günü bugün sabah evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra pozitif sonuc alan varmı🙄🥺

Merhaba . Yaşadığım olayı ararken sizi buldum. Transfer oldum 5. Günüm fakat benim karnım gergin ver sertt beze gibi sert değill . Progestan dex kullanıyorum sanki onun beze sertliği değil hamilelik sertliği gibi . Şu an gebe misiniz merak ettim çünkü yaşadığım olayı siz yazmışsınız
Merhaba evet hamileyim inşallah sizin de hamileliktir hissettiğiniz 🙏☺️

5. Aya girdik hala karnım sert ve gergin değil bence 5. Günde belirti aramayın hiç belirti olmayabilir adet olacakmışsınız gibi belirti de olabilri ben ağlamıştım kesin adet olucam diye yani tüm belirtiler aslında kullanılan ilaçlara vücudunuzun verdiği tepkiler. Umarım pozitifi görürsünüz 🤍

5. Aya girdik hala karnım sert ve gergin değil bence 5. Günde belirti aramayın hiç belirti olmayabilir adet olacakmışsınız gibi belirti de olabilri ben ağlamıştım kesin adet olucam diye yani tüm belirtiler aslında kullanılan ilaçlara vücudunuzun verdiği tepkiler. Umarım pozitifi görürsünüz 🤍
Teşekkür ederimm . İdrarda pozitifi gördümm . Daha öncede gebe kaldığım için ilacın yan etkisi gibi gibi gelmemişti aşırı bir gergin sert göbek testlere şans vermek istedim dayanamayıp🫠 yarında kanda görürsem ne iyi olur 🥰 dediğiniz gibi ama hiç belirtisi olmayan o kadar kişi var kiii Rabbim şu yolda emek veren herkese nasip etsinnnnn

Teşekkür ederimm . İdrarda pozitifi gördümm . Daha öncede gebe kaldığım için ilacın yan etkisi gibi gibi gelmemişti aşırı bir gergin sert göbek testlere şans vermek istedim dayanamayıp🫠 yarında kanda görürsem ne iyi olur 🥰 dediğiniz gibi ama hiç belirtisi olmayan o kadar kişi var kiii Rabbim şu yolda emek veren herkese nasip etsinnnnn
İnşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 😊

Canım senin tekti dimi merak ettiğim hareketlerini hissediyor musun şuan bu süreçte tek merak ettiğim bu 😊😊

X