2024 Mart Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Arkadaşlar benim merak ettiğim konu şu merdiven çıkıyor musunuz benim evim 3. Kat ve asansör yok yani gün içinde baya bi merdiven inip çıkmak durumunda kalıyorum doktora da sormadım hiç ama size dikkat et vs bişey dendi mi

Benim evimde 5.ci kat asansör yok her gün inip çıkıyorum canım korkma bir şey olmaz inşallah 🙏

7 haftalık oldum biraz belim ağrıyor ve sarı akıntım oluyor hep korku içindeyim :KK43: elimden gelse hergün bebeğimin kalp atışını duymak istiyorum kızlar sizde de oluyor mu bel ağrısı normal mi
Canım ben de 7 haftalığım bugün hatta tekrar doktoruma gittim aynı senin gibi akıntım kasık ve bel ağrım var her şey yolunda dedi tekrar kalp atışlarını dinledik ikizler zaten bence korkma olacağı varsa gelecek o melekler🥰

Evet sanki anneliği biz daha çok hakediyoruz gibi Bi kaç tane densize rastladım hayatımda bana boşver olmuyorsa çocuk evlatlık edin uğraşma diyen mi ararsın çocuk olması dert sorumluluk hayırlısı deyip uğraşma diyen mi ararsın bunu diyenlerde 2 3 çocuklu insanlar ben sanki bilmiyorum birde daha 2. Transferim bu Bi tane yumurta toplamam oldu o kadar uğraştım dondurulmuş yumurta varken vazmıgeçecektm 29 yaşındayım daha sanki 50 yaşındayım
Canım benim formun en yaşlısı benim galiba 42 yaşındayım 🙈🙈🙈😁😁😁😁 4 yıldır bu surecteyim 4 yıldır evliyim 2 aylık evliyken tüp bebek dediler bana 7 kez transfer oldum pandemide iptal olanlar hariç asla vazgeçmedim ocak ayında negatif olan süreçten sonra eşim yeter bitti artık dedi 🥰 canım eşim ama ben asla dedim olursan yanimda sevinirim olmazsan tek başıma devam ederim dedim hep negatif hep düşük cümlelerin başı onunda çocuğu olmuyor senin gibiydi 😁😁 kimine güldüm kimine ağladım kiminide rabbime havale ettim çok şükür binlerce şükürler olsun inşallah yavrularımızı kucagimiza alıcaz 😁😁🥰🥰🤲🤲🧿🧿👼👼

Benim embriyo pgtden biraz mozaik geldiği için doktor biraz gerekli gibi ısrarcı oluyo canım ama bilmiyorum yine de 2 haftam var bir düşünüp karar vericez🥲
Canım benim doktorum da feral dedi hatta bir sonraki gidişimde bunu konuşacağız nasipse 32 yaş ve üzeri imkanın varsa fetal dedi hele benim ikiz hepten fetal yani ben kesinlikle yaptıracağım ama kararım net🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Canım ben de 7 haftalığım bugün hatta tekrar doktoruma gittim aynı senin gibi akıntım kasık ve bel ağrım var her şey yolunda dedi tekrar kalp atışlarını dinledik ikizler zaten bence korkma olacağı varsa gelecek o melekler🥰
Yaa akıntı da eşlik edince korktum zaten hep korku var başka bişey de çıkınca artıyor korku

Canım benim formun en yaşlısı benim galiba 42 yaşındayım 🙈🙈🙈😁😁😁😁 4 yıldır bu surecteyim 4 yıldır evliyim 2 aylık evliyken tüp bebek dediler bana 7 kez transfer oldum pandemide iptal olanlar hariç asla vazgeçmedim ocak ayında negatif olan süreçten sonra eşim yeter bitti artık dedi 🥰 canım eşim ama ben asla dedim olursan yanimda sevinirim olmazsan tek başıma devam ederim dedim hep negatif hep düşük cümlelerin başı onunda çocuğu olmuyor senin gibiydi 😁😁 kimine güldüm kimine ağladım kiminide rabbime havale ettim çok şükür binlerce şükürler olsun inşallah yavrularımızı kucagimiza alıcaz 😁😁🥰🥰🤲🤲🧿🧿👼👼
Ayyy maşallah kuzum ne güzel evet inşallah olacak senin çok güzel hissediyorum🥰 ben de 35 yaşındayım Allahım ne zaman ol derse o zaman oluyor çok uğraştım ben de 2 senedir olmadığım ameliyat kalmadı inşallah kucağımıza alacağız bu sefer🧿🧿🧿

Canım benim doktorum da feral dedi hatta bir sonraki gidişimde bunu konuşacağız nasipse 32 yaş ve üzeri imkanın varsa fetal dedi hele benim ikiz hepten fetal yani ben kesinlikle yaptıracağım ama kararım net🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Benim içinde mantıklı geliyor fetal dna en iyisi evet ama sonrasından korkuyorum ben nedense kötü cıkar diye. Neyse olumlu düşünelim iyi cıkcak hepimizin sonucları inşallah🥹🥹

İyiki pes etmedin annelik hayal eden bu kadar emek veren bizler daha çok hakediyoruz o lafları edenlerden ben de o kadar şükür ediyorum ki Rabbim dualarımı kabul etti diye

Ayyy maşallah kuzum ne güzel evet inşallah olacak senin çok güzel hissediyorum🥰 ben de 35 yaşındayım Allahım ne zaman ol derse o zaman oluyor çok uğraştım ben de 2 senedir olmadığım ameliyat kalmadı inşallah kucağımıza alacağız bu sefer🧿🧿🧿
Amiiinnn canım benim inşallah allah'ım yardımcımız olsun rabbime emanet yavrularımız 🥰🥰🤲🤲🧿🧿👼👼♥️

Arkadaşlar sizde bel ağrısı olmuyor pek kimse cvp vermedi aklımdan çıkmıyor bide biraz sarı akıntım var bugün

Arkadaşlar sizde bel ağrısı olmuyor pek kimse cvp vermedi aklımdan çıkmıyor bide biraz sarı akıntım var bugün
Canım benim 2 gündür kasık ve bel ağrısı vardı akıntı da var ama bugün çok çok az kaldı ben druma sordum bu haftalarda normal dediler diğer arkadaşlarımızda yazdı hatta kaç haftalıksin bu arada sen

Canım benim 2 gündür kasık ve bel ağrısı vardı akıntı da var ama bugün çok çok az kaldı ben druma sordum bu haftalarda normal dediler diğer arkadaşlarımızda yazdı hatta kaç haftalıksin bu arada sen
7+2 haftalığım canm içim rahat değil bel ağrısıyla beraber sarı akıntı da olunca korktum normal mi gerek var mı doktora gidiyim

7+2 haftalığım canm içim rahat değil bel ağrısıyla beraber sarı akıntı da olunca korktum normal mi gerek var mı doktora gidiyim
Bende 7+1 hastalığım benim dr randevumda pazartesi günü ama bende dayanamayıp başka bir dr a gidicem galiba ama içim rahat etsin dersen git canım aklımız bebislerde çünkü ne yapıyorlar içerde diye 🥰🥰

Bende 7+1 hastalığım benim dr randevumda pazartesi günü ama bende dayanamayıp başka bir dr a gidicem galiba ama içim rahat etsin dersen git canım aklımız bebislerde çünkü ne yapıyorlar içerde diye 🥰🥰
Valla hep aklım onda bide arkadaş kalbi durmuş bişey hissetmemiş o günden beri daha panik oldum heran aklım da nasıl diye

Ayakta duruyor musun yada çok oturmakta iyi değil ben öyle yaptığım zaman ağlıyordum neredeyse en son bel ağrısından yada iş yapınca da olur basit ev işinde bile tezgaha eğilince bile olabilir birde sarı akıntı enfeksiyonda olabilir benim doktorum kan ve idrar tahlili yapmıştı normal çıkmıştı sarı akıntıyı fitilden olur demişti

Ayakta duruyor musun yada çok oturmakta iyi değil ben öyle yaptığım zaman ağlıyordum neredeyse en son bel ağrısından yada iş yapınca da olur basit ev işinde bile tezgaha eğilince bile olabilir birde sarı akıntı enfeksiyonda olabilir benim doktorum kan ve idrar tahlili yapmıştı normal çıkmıştı sarı akıntıyı fitilden olur demişti
Bugün biraz dışarı çıktım üşüttüm belki

İyi geceler hanımlar şuan 8+4 deyim cumartesi bel ve kasık ağrısınin üstüne kırmızı kanamam oldu acile gittim rahimde kanama alanı görünmüyor bebeklerimde gayet iyi içim rahat etti döndüm eve ama az önce yine sıcak sıcak aktığını hissettim lavaboda damlıyor dip dip neden oluyor böyle ya kafayı yiycem daha 2 gün olmadı acile gideli nerden geliyor bu kan aklım almıyor hemşire ne derse harfiyen uyuyorum psikolojik olarak çöktürüyor beni sürekli aklım orda geldi mi gelicek mi helppppp

X