Arkadaşlar benim merak ettiğim konu şu merdiven çıkıyor musunuz benim evim 3. Kat ve asansör yok yani gün içinde baya bi merdiven inip çıkmak durumunda kalıyorum doktora da sormadım hiç ama size dikkat et vs bişey dendi mi
Canım ben de 7 haftalığım bugün hatta tekrar doktoruma gittim aynı senin gibi akıntım kasık ve bel ağrım var her şey yolunda dedi tekrar kalp atışlarını dinledik ikizler zaten bence korkma olacağı varsa gelecek o melekler7 haftalık oldum biraz belim ağrıyor ve sarı akıntım oluyor hep korku içindeyimelimden gelse hergün bebeğimin kalp atışını duymak istiyorum kızlar sizde de oluyor mu bel ağrısı normal mi
Canım benim formun en yaşlısı benim galiba 42 yaşındayımEvet sanki anneliği biz daha çok hakediyoruz gibi Bi kaç tane densize rastladım hayatımda bana boşver olmuyorsa çocuk evlatlık edin uğraşma diyen mi ararsın çocuk olması dert sorumluluk hayırlısı deyip uğraşma diyen mi ararsın bunu diyenlerde 2 3 çocuklu insanlar ben sanki bilmiyorum birde daha 2. Transferim bu Bi tane yumurta toplamam oldu o kadar uğraştım dondurulmuş yumurta varken vazmıgeçecektm 29 yaşındayım daha sanki 50 yaşındayım
Canım benim doktorum da feral dedi hatta bir sonraki gidişimde bunu konuşacağız nasipse 32 yaş ve üzeri imkanın varsa fetal dedi hele benim ikiz hepten fetal yani ben kesinlikle yaptıracağım ama kararım netBenim embriyo pgtden biraz mozaik geldiği için doktor biraz gerekli gibi ısrarcı oluyo canım ama bilmiyorum yine de 2 haftam var bir düşünüp karar vericez
Yaa akıntı da eşlik edince korktum zaten hep korku var başka bişey de çıkınca artıyor korkuCanım ben de 7 haftalığım bugün hatta tekrar doktoruma gittim aynı senin gibi akıntım kasık ve bel ağrım var her şey yolunda dedi tekrar kalp atışlarını dinledik ikizler zaten bence korkma olacağı varsa gelecek o melekler
Ayyy maşallah kuzum ne güzel evet inşallah olacak senin çok güzel hissediyorumCanım benim formun en yaşlısı benim galiba 42 yaşındayım4 yıldır bu surecteyim 4 yıldır evliyim 2 aylık evliyken tüp bebek dediler bana 7 kez transfer oldum pandemide iptal olanlar hariç asla vazgeçmedim ocak ayında negatif olan süreçten sonra eşim yeter bitti artık dedi canım eşim ama ben asla dedim olursan yanimda sevinirim olmazsan tek başıma devam ederim dedim hep negatif hep düşük cümlelerin başı onunda çocuğu olmuyor senin gibiydi kimine güldüm kimine ağladım kiminide rabbime havale ettim çok şükür binlerce şükürler olsun inşallah yavrularımızı kucagimiza alıcaz
Benim içinde mantıklı geliyor fetal dna en iyisi evet ama sonrasından korkuyorum ben nedense kötü cıkar diye. Neyse olumlu düşünelim iyi cıkcak hepimizin sonucları inşallahCanım benim doktorum da feral dedi hatta bir sonraki gidişimde bunu konuşacağız nasipse 32 yaş ve üzeri imkanın varsa fetal dedi hele benim ikiz hepten fetal yani ben kesinlikle yaptıracağım ama kararım net
Ben de anlamadım tek gen görülmüyomuş bazen vs sanki ikili test çok garanti gibiYa neden sağlıklı bilinen bebek için tekrar test stresine sokuyorlarki
İyiki pes etmedin annelik hayal eden bu kadar emek veren bizler daha çok hakediyoruz o lafları edenlerden ben de o kadar şükür ediyorum ki Rabbim dualarımı kabul etti diyeCanım benim formun en yaşlısı benim galiba 42 yaşındayım4 yıldır bu surecteyim 4 yıldır evliyim 2 aylık evliyken tüp bebek dediler bana 7 kez transfer oldum pandemide iptal olanlar hariç asla vazgeçmedim ocak ayında negatif olan süreçten sonra eşim yeter bitti artık dedi canım eşim ama ben asla dedim olursan yanimda sevinirim olmazsan tek başıma devam ederim dedim hep negatif hep düşük cümlelerin başı onunda çocuğu olmuyor senin gibiydi kimine güldüm kimine ağladım kiminide rabbime havale ettim çok şükür binlerce şükürler olsun inşallah yavrularımızı kucagimiza alıcaz
Amiiinnn canım benim inşallah allah'ım yardımcımız olsun rabbime emanet yavrularımızAyyy maşallah kuzum ne güzel evet inşallah olacak senin çok güzel hissediyorumben de 35 yaşındayım Allahım ne zaman ol derse o zaman oluyor çok uğraştım ben de 2 senedir olmadığım ameliyat kalmadı inşallah kucağımıza alacağız bu sefer
Amiiinnn Canım benim çok şükür bu günlerimizeİyiki pes etmedin annelik hayal eden bu kadar emek veren bizler daha çok hakediyoruz o lafları edenlerden ben de o kadar şükür ediyorum ki Rabbim dualarımı kabul etti diye
Canım benim 2 gündür kasık ve bel ağrısı vardı akıntı da var ama bugün çok çok az kaldı ben druma sordum bu haftalarda normal dediler diğer arkadaşlarımızda yazdı hatta kaç haftalıksin bu arada senArkadaşlar sizde bel ağrısı olmuyor pek kimse cvp vermedi aklımdan çıkmıyor bide biraz sarı akıntım var bugün
7+2 haftalığım canm içim rahat değil bel ağrısıyla beraber sarı akıntı da olunca korktum normal mi gerek var mı doktora gidiyimCanım benim 2 gündür kasık ve bel ağrısı vardı akıntı da var ama bugün çok çok az kaldı ben druma sordum bu haftalarda normal dediler diğer arkadaşlarımızda yazdı hatta kaç haftalıksin bu arada sen
Bende 7+1 hastalığım benim dr randevumda pazartesi günü ama bende dayanamayıp başka bir dr a gidicem galiba ama içim rahat etsin dersen git canım aklımız bebislerde çünkü ne yapıyorlar içerde diye7+2 haftalığım canm içim rahat değil bel ağrısıyla beraber sarı akıntı da olunca korktum normal mi gerek var mı doktora gidiyim
Valla hep aklım onda bide arkadaş kalbi durmuş bişey hissetmemiş o günden beri daha panik oldum heran aklım da nasıl diyeBende 7+1 hastalığım benim dr randevumda pazartesi günü ama bende dayanamayıp başka bir dr a gidicem galiba ama içim rahat etsin dersen git canım aklımız bebislerde çünkü ne yapıyorlar içerde diye
Ayakta duruyor musun yada çok oturmakta iyi değil ben öyle yaptığım zaman ağlıyordum neredeyse en son bel ağrısından yada iş yapınca da olur basit ev işinde bile tezgaha eğilince bile olabilir birde sarı akıntı enfeksiyonda olabilir benim doktorum kan ve idrar tahlili yapmıştı normal çıkmıştı sarı akıntıyı fitilden olur demişti7+2 haftalığım canm içim rahat değil bel ağrısıyla beraber sarı akıntı da olunca korktum normal mi gerek var mı doktora gidiyim
Bugün biraz dışarı çıktım üşüttüm belkiAyakta duruyor musun yada çok oturmakta iyi değil ben öyle yaptığım zaman ağlıyordum neredeyse en son bel ağrısından yada iş yapınca da olur basit ev işinde bile tezgaha eğilince bile olabilir birde sarı akıntı enfeksiyonda olabilir benim doktorum kan ve idrar tahlili yapmıştı normal çıkmıştı sarı akıntıyı fitilden olur demişti
Bugün biraz dışarı çıktım üşüttüm belki de yoruldum farkın da olmadan