- 12 Ekim 2023
- 358
- 762
- 23
- 33
Ben henüz çıkarmadım. Sen başlamışsın çıkarmayaBen de diyorum bi bende mi bu çok güzel tarifledin, sabahları boş midem ama yine de çıkarıyorum biraz su falan ama içim aşırı bulanıyor yesem de açım yemesem de açım çok değişik bir his
7.gün - genelde kabızlık problemi okuyorum bende iki gündür kabızlık bir anda geçti sabahları normal çıkıyorum.. herşeye takar olduk normal mi sizce canlarEvet sonuxum pozitif çok şükür
bende 5.gündeyim transfer sonrası bendede biraz kabızlık var. progestan fitil kullanıyuorum bir tek o yapıyor olabilir mi diye düşünüyorum.7.gün - genelde kabızlık problemi okuyorum bende iki gündür kabızlık bir anda geçti sabahları normal çıkıyorum.. herşeye takar olduk normal mi sizce canlar
Evet ben en başından beri çekiyorum7.gün - genelde kabızlık problemi okuyorum bende iki gündür kabızlık bir anda geçti sabahları normal çıkıyorum.. herşeye takar olduk normal mi sizce canlar
Evet canım taze transfer önerilmiyor ben kendimi hazır hissetmiyorum dondurulmasını istiyorum diyebilirsin sonuçta transfer kısmı senin isteminede bağlı.Bende pkoluyum iki ay rahim dinlendirdi doktorum ama tabi burda önemli olan değerlerinde.Merhaba bende 28 martta yumurta toplama işlemim olacak ve doktorum taze transfer yapılacağını söyledi ama ben pcos hastasıyım benim için dondurulmuş embriyo daha iyi olmaz mı
Canım duphalac şurup kullanabiliyor musun bu süreçte doktoruna sorsan keşke bende de bugün hafif kabızlık var transfer öncesi soracağım.Kabızlığa kuru erik ve kuru kayısı çok iyi geliyor bunları tüketebilirsin.bende 5.gündeyim transfer sonrası bendede biraz kabızlık var. progestan fitil kullanıyuorum bir tek o yapıyor olabilir mi diye düşünüyorum.
İlaç kullanamıyor muyuz bunun için.Ne yapıyorsun peki?Evet ben en başından beri çekiyorum
kuru kayısı yiyorum. bakalım şuan çok zorlamıyor beni ama sanırım ilacın yan etkisi.Canım duphalac şurup kullanabiliyor musun bu süreçte doktoruna sorsan keşke bende de bugün hafif kabızlık var transfer öncesi soracağım.Kabızlığa kuru erik ve kuru kayısı çok iyi geliyor bunları tüketebilirsin.
Hepimizde aynı sorun var galiba ve ilaçların etkisi.Siyah kuru erikte ye canım o daha etkili geliyor bana bir avuç felan yemeye çalışkuru kayısı yiyorum. bakalım şuan çok zorlamıyor beni ama sanırım ilacın yan etkisi.
Belkide bunun etkisidir limon tüketmeyi önermemişler sanki sende dikkat etO zaman canlar, benim iki gündür kabızlığımın kendiliğnden geçme sebebi ne olabilir ? Extra olarak annemin hergün akşam yemekten sonra verdiği sıcak bal limon su içiyorum. Belki?
ara ara geliyorm ama o gün yürürsem. genelde evdeyim o yüzden çok ağrım yok.son olarak bel ağrısı çeken varmı onu sorayım:) tek belirtim
Bol su kuru kayısı çok zora kalırsam duphalac içiyorum canım. Doktorum geçen transferimde demişti duphalac içebilirsin diye. Bi sor istersen sende. Bu progestanlar beni böyle yapıyo. Birde hareketimiz kısıtlandı ondan sanırımmİlaç kullanamıyor muyuz bunun için.Ne yapıyorsun peki?
Anladım canım Allah hepimize şifa versin.Bende soracam mecbur ıkınmak yasak diye biliyorumBol su kuru kayısı çok zora kalırsam duphalac içiyorum canım. Doktorum geçen transferimde demişti duphalac içebilirsin diye. Bi sor istersen sende. Bu progestanlar beni böyle yapıyo. Birde hareketimiz kısıtlandı ondan sanırımm
Yani bana bişey demediler ama pek iyi olmaz diye ben dikkat ediyorum ona ıkınmamaya çalışıyorumAnladım canım Allah hepimize şifa versin.Bende soracam mecbur ıkınmak yasak diye biliyorum
Geçen bi özel hastanenin acilinde iğne olmaya gittiğimde sordum önce muayene olmanız gerekiyor kadın doğuma dedi. Normalde devlet hastanesinde iğne oluyorum acil kısmına sordum burda gebelik testi yaptırabilir miyim diye evet ama çok sıra beklersiniz dedi sadece.saçma bir soru olacak ama ben ne diycem dr a gözükmeden direkt kan testimi istiyorum diyececeğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?