Bende coraspini sabah kullanıyorum , diğer iğne ne bilmiyorum benim her gün progestan iğnem , oksopar iğnem, 5 günde 1 proluton iğnem var.Hay Allah razı olsun sizden peki transfere giderken yani transfer günü kullanmama gerek yok değil mi ?
Bide coraspirinş akşam 23:00 da alıyorum doğru mu yapıyorum
Bende 18 martta transfer oldum, 30 u test tarihim ama yarın yaptırmak istiyorum ya herkes yaptırmış öncesindeMerhaba
Benim 19Mart transferi için de tahlil tarihi olarak 1 Nisan verildi. Şimdi cuma önden yaptırsam mı oldum. Benden sonra transferlerin tarihlerine bakınca .
Progestan iğne prednol hap bu hap kortizon içeriyormuş siz transfer oldunuz mıBende coraspini sabah kullanıyorum , diğer iğne ne bilmiyorum benim her gün progestan iğnem , oksopar iğnem, 5 günde 1 proluton iğnem var.
Tekrar soracagımAçıkçası ben progestan fitil ve estrofemi kullandım o gün artı olarak dex ve corasprin kullanmaya başladım
Bana kabızlık olursa duphalac içebilirsin dedi hemşiremİlaç kullanamıyor muyuz bunun için.Ne yapıyorsun peki?
Evet transfer oldum, benim kortizon içeren hapım dekort, gece yatmadan önce içiliyorProgestan iğne prednol hap bu hap kortizon içeriyormuş siz transfer oldunuz mı
Evet transfer oldum, benim kortizon içeren hapım dekort, gece yatmadan önce içiliyotaze transfer
taze transfer miydi kaç embriyo oluştuEvet transfer oldum, benim kortizon içeren hapım dekort, gece yatmadan önce içiliyor
İğneyi çekince sizde de dışarı akma oluyor muCok gecmis olsun. Ben hem progestan fitil, hem kalcadan progestan 50 mg tüpü siringa ile hem de evde kendi ince igne ile yaptigim progestan dex i kullaniyorum. Sen hangisini sordun? Cok gecmis olsun bu arada.
Merhaba! Ben yazdırdım aile hekimine hepsini karşılıyorBugün sabah bende progesteron hormon baktırmak için gittim bende estrefom progesteron fitil yazdırdım sağ olsun dr yazdı ama maalesef ki karşılamıyor dedi eczacımız yani yine parayla alıcaz
Evet evet o kadar olurİğneyi çekince sizde de dışarı akma oluyor mu
bende 5.gündeyim transfer sonrası bendede biraz kabızlık var. progestan fitil kullanıyuorum bir
Bol bol su içbende 5.gündeyim transfer sonrası bendede biraz kabızlık var. progestan fitil kullanıyuorum bir tek o yapıyor olabilir mi diye düşünüyorum.
18 martta transfer oldu benim de doktorum hep 10 gün sonraya test istiyor benim ama ben 9.gün test yaptım pozitifi gördüm şükürler olsun bence en iyisi test gününü beklemek zor ama ben hep dua ettim Meryem süresi okudum hep kendinizi bu şekilde telkin edin rahat olun ben o kdr çok yürüdüm ki iki gün üst üste hareket etmekten çok korkmayın derim kafa olarak rahat olmak çok önemliBende 18 martta transfer oldum, 30 u test tarihim ama yarın yaptırmak istiyorum ya herkes yaptırmış öncesinde
Aa aynı gün olmuşuz sizinle. Ama bugün 9. Gün oluyor, siz hangi gün yaptırdınız18 martta transfer oldu benim de doktorum hep 10 gün sonraya test istiyor benim ama ben 9.gün test yaptım pozitifi gördüm şükürler olsun bence en iyisi test gününü beklemek zor ama ben hep dua ettim Meryem süresi okudum hep kendinizi bu şekilde telkin edin rahat olun ben o kdr çok yürüdüm ki iki gün üst üste hareket etmekten çok korkmayın derim kafa olarak rahat olmak çok önemli
Valla sanki bizimkinide karşıladıMerhaba! Ben yazdırdım aile hekimine hepsini karşılıyor
Her hangi bir belirtiniz var mı acabaBenim yarın 10. Günüm dayanamayıp test yaptıracağım yarın, ama korkuyorum da. Hiç bu günlerde test yaptırıp olumsuz görünüp sonra olumlu olduğu anlaşılan var mı acaba?
Korkuyorum erken yapıp olumsuzu görürsem diye
Hayır, ilk hafta kasılma gibi şeyler oldu çok hafif, biraz da sırt ağrım oldu o kadarHer hangi bir belirtiniz var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?