- 2 Ekim 2022
- 125
- 133
- 29
Hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olurBende toplamadan çıktım doktor taze transfer demiş bakalım gelip konuşacak karar değiştirmezse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olurBende toplamadan çıktım doktor taze transfer demiş bakalım gelip konuşacak karar değiştirmezse
Muhtemelen iki iş olmasın diye ileri tarihe veriyor randevuyu minik kalp atışı duyulur büyük ihtimalleMaşaAllah canım o zaman 5 haftalıksa benımkıde öyledır Muaneye gıttıgımde 6 hafta olmuş olacak belkı mınıkde olsa duyulur
MaşaAllah canım benımKızlar çok şükür keseyi bemde gördüm 2 hafta sonra diğer kontrolüm kalp atışını duyucaz inşallah
Ben kendım o tarıhe aldım ama bakalım blmıyorum kalp atış duyulurmunyoksa sadece keseyımı goruruzMuhtemelen iki iş olmasın diye ileri tarihe veriyor randevuyu minik kalp atışı duyulur büyük ihtimalle
Canım daha cok erken zaten Transfwrın 10. Gunuyse kese transferın 25. Gunu gorunuyorTüp bebekte hesaplama neye göre yapılıyor son adet tarihimi transfer zamnimi gittim doktora son adet tarihine göre hesapladı 4haftalik dedi kese yok erken dedi transfere görede 10 .gün bugün
Ooohhh masallahhhh çok güzel hadi hayırlısı ❤13 yumurta toplanmış cuma ya da cumartesi transfer dedi
Teşekkür ederim canımm amiin sende inşallahMaşaAllah canım benım
Saglıkla duyun ınsaAllah
Teşekkür ederim İnşallah dünyanın en güzel sesi olsa gerekSizinkide hayırlı olsun kalp atışını da aynı gün duyacağız inşallah
Bugün 5+2 günlükKeseyi kaçıncı hafta gordunuz
Amiin inşallah seninde güzel haberini alıcazAyy MaşaAllah annesi darısı bana inşaAllah heyecanla akşamı bekliyorum
12.gundeyim kan verdim sonucu bekliyorum sizde kan verdiniz miİşte taze transfer olmuşsun sen de ben de toplama günü hariç 3.gün embriyosu verildi kaçıncı gündesin
Çok erken mis benim acele etmişim benBugün 5+2 günlük
Embriyo biriktirmek gibi bir derdi olmayanlara, genetiğe gitmesini gerektirecek bir durumu okmayanlara taze transfer yapıyorlar tabi endometrium kalınlığı uygun olursa diye biliyorumBişey söylemediler keşke taze olsa neye göre karar veriyorlar acaba beklemek iste istemiyorum
Eşimi bekliyorum akşam vercem sonucunu yaz inşaAllah güzel haberle gelirsin12.gundeyim kan verdim sonucu bekliyorum sizde kan verdiniz mi
Teşekkür ederimKandan baktırdım 3800 TL ödedim hastane kanı aldı mikrogen firmasına yolladı orda bakılıp sonuç geldi
İnşaAllahAmiin inşallah seninde güzel haberini alıcaz
Maşallah rabbim gönlünüzce versin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinSağol canım doktora gidinceye kadar herkesin kafası karışık olacak sanırım
Merhaba canım benim 12.ci gün 765
14.cü gün 2100 çıktı tek embriyo kondu ama içinde bölünme var mı bilmiyorum doktora gitmedim daha belli değil gidince belli olacak