- 15 Kasım 2022
- 1.390
- 929
Ayy hadi bakalım bende heyecanlandım şimdikaçıncı günün bugün evde test yaptın mı?İnşaAllah benim de 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi bakalım bende heyecanlandım şimdikaçıncı günün bugün evde test yaptın mı?İnşaAllah benim de 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi
Suyu az içtiğimde oluyor benimÇok az sarı akıntısı olan var mı kızlar?
Ne zaman transfer edildiİnşaAllah benim de 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi
Tek mi koyuldu benim tek koyuldu 12. Gün 712 14. Gün 2336 çıktı kese tek görüldüMerhabalar , 12.gün değerim 463 14.gün değerim ise 1198 çıktı hala ikiz ümidim var sizce olabilir mi
12.ci günüm evde test yapmadım direk kan verdimAyy hadi bakalım bende heyecanlandım şimdikaçıncı günün bugün evde test yaptın mı?
14martta transferim olduNe zaman transfer edildi
22 si olması lazım. Bende öyle ya. Acayip can sıkıcı. Gidip bi yerde muayene mi olsam diyorumbu gidişle dayanamayıp yatın yine test vereceğim sen ne zaman vermiştin en son canım
canım üzülme olur mu inşallah en doğru zamanda seni sağlıklı bir şekilde yine bulacak eminimBeni listeden çıkarın kimyasal gebelik
İyi sabretmişsin canım çıksaydı öğrenseydik artık sonucu:)12.ci günüm evde test yapmadım direk kan verdim
Merry aradın mı hemşireleri. Sen keseyi görmüş müydünkızlar merhaba morelım cok bozuk bugun 18. Gunum yıne leke pembe kahverengı sekılde kaldı Afedersın sumuk gbı bıse de vardı neden oluyo bu aceba Morelım cok bozuldu ya
Ypk görmedım morelım cok bozuk.Merry aradın mı hemşireleri. Sen keseyi görmüş müydün
Canim modunu düşürmek istemem ama bebek sağlıksız olduğunda oluyor diye biliyorum vücut atmak istiyormuş. Kalp atışını duydunuzmu. Benim ilk tedavimde öyle olmuştu. 7 buçuk haftalık filanken kendi düşmüştü.kızlar merhaba morelım cok bozuk bugun 18. Gunum yıne leke pembe kahverengı sekılde kaldı Afedersın sumuk gbı bıse de vardı neden oluyo bu aceba Morelım cok bozuldu ya
Çok düşünme herşey olacağına varıyor, kendini çok yorma ayağa kalkma bol su içYpk görmedım morelım cok bozuk.
Kan sulandırıcı ve corasprını kes dedı 4 gun kullanmıyodm bı skntı yoktu smdı tekrar Bugun ıcınde oldu cok korkuyorm ıns bse olmaz
Yok bız hıcbıse duymadık Ne kese gorduk ne kalp duyduk smdı bı acıle gıdıp beta verıcem yukselmısmı dusmusmuCanim modunu düşürmek istemem ama bebek sağlıksız olduğunda oluyor diye biliyorum vücut atmak istiyormuş. Kalp atışını duydunuzmu. Benim ilk tedavimde öyle olmuştu. 7 buçuk haftalık filanken kendi düşmüştü.
Senın nasıl olmuştu ? Benım 5 haftalıkÇok düşünme herşey olacağına varıyor, kendini çok yorma ayağa kalkma bol su iç
Ben keseyi filan görmüştüm kanamam varken bile kesem duzgundu. Kadın doğum doktoru öyle söylemişti sagliksiztir diye. Belki geç gelişiyordur diye bekledik ama olmadı maalesef ama genetik taramada bende kan pihtilasmasi çıktı sizin ilk tedaviniz miYok bız hıcbıse duymadık Ne kese gorduk ne kalp duyduk smdı bı acıle gıdıp beta verıcem yukselmısmı dusmusmu
Canim ben transferden sonra betam çok iyiydi hatta kanama olduğunda bile 15 binlerdeydi kesen filan da iyiydi. Ama kalp atışı vermedi bı turlu sonra zaten sağlıksız gebelikmis düşük yaptım çok şükür ki kendi düştü kürtaja filan gerek kalmadıSenın nasıl olmuştu ? Benım 5 haftalık
hayr benim 2. tedavim ama ilkkez tuttu ben CR aspirinle kan sulandırıcı kullanıyorum canım CR aspirini kullandığım zaman ben de kanama oluyor dört gündür kesmiştim olmamıştı kanama bugün tekrar kullandım kanama olduBen keseyi filan görmüştüm kanamam varken bile kesem duzgundu. Kadın doğum doktoru öyle söylemişti sagliksiztir diye. Belki geç gelişiyordur diye bekledik ama olmadı maalesef ama genetik taramada bende kan pihtilasmasi çıktı sizin ilk tedaviniz mi
Progestan vermedi mi kalçadan. Benim kanamam olursa yaptır diye iğne verdi doktorum iki tedavim de deEvet benim ilk tedavim ama ben CR aspirinle kan sulandırıcı kullanıyorum canım CR aspirini kullandığım zaman ben de kanama oluyor dört gündür kesmiştim olmamıştı kanama bugün tekrar kullandım kanama oldu