- 29 Ağustos 2023
- 112
- 110
- 31
Olabilir çift emriyo transferiydi
Sağolun aallhim herkese nasip etsin bu duyguyuOlabilir çift emriyo transferiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir çift emriyo transferiydi
Sağolun aallhim herkese nasip etsin bu duyguyuOlabilir çift emriyo transferiydi
Çok iyi maşallah tek embriyomuydu canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallahBiraz önce kan verdim 420 9 .günüm iyimi sonuc
Kızlar çarşamba günü transferim var ve evim 3.kat asansörde yok.İlk gün merdiven çıkmak zarar verir mi acaba?Kaynanamda kalmam için diretiyor herkes ama rahat edemeyeceğim için kalmak istemiyorum bir yandan da merdiven olayı beni strese sokuyor sizce ne yapmalıyım?Çok iyi maşallah tek embriyomuydu canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çift emriyoydu sağol canım insallhÇok iyi maşallah tek embriyomuydu canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
yavaş yavaş adımlarla çıkarsan sorun olmayabilir canım benim dr öyle demiştiKızlar çarşamba günü transferim var ve evim 3.kat asansörde yok.İlk gün merdiven çıkmak zarar verir mi acaba?Kaynanamda kalmam için diretiyor herkes ama rahat edemeyeceğim için kalmak istemiyorum bir yandan da merdiven olayı beni strese sokuyor sizce ne yapmalıyım?
Hayırlı olsun Güzel güzel sağlıcakla ilerlesin ya da ilerlesinler inşallahOlabilir çift emriyo transferiydi
Amin insallhHayırlı olsun Güzel güzel sağlıcakla ilerlesin ya da ilerlesinler inşallah
Allah'ım inşaallah sağlıcakla olsun da tek çift biz her ikisinede razıyız benim de 2 embriyo heyecan yaptım allah'ım inşallahÇift emriyoydu sağol canım insallh
Maşallah canım senin adına sevindim göz aydınlığı eylesin Mevla. Amin inşaallah. Ben oruç tutmak istiyorum, kime sorsam tutmasan iyi olur diye tavsiye etti. Şimdi senden boyle duymak da umut oldu. Fitil orucu bozmuyor muMerhaba hayırlı olsun bebisiniz inşallah güzel haberlerinizi alırız
Ben varım galiba grupta tek oruç tutan sadece transfer günü ve ertesi gün döndüğüm için tutmadım şuan 12 günüm tutuyorum ilaçlarımı iftar sahur arası ayarladık fitilimi düzenli kullanmamı söylemişti ki fitil orucu bozmuyor bu kişiye kalmış birşey iftardan sonra kabak cekirdegimi ayva nar suyu bol bol su sahurda yumurtam avakado elimden geleni yapmaya çalışıyorum elhamdülillah pozitif dün betam 847 çıktı tamamen size kalmış ben hep seneye bebeğim olursa borç tutmak daha zor olur diye borcum olsun istedim
Öyle mi teşekkür ederim canım.Senin sonucun ne oldu pozitifleri görmüşsündür inşallahyavaş yavaş adımlarla çıkarsan sorun olmayabilir canım benim dr öyle demişti
Susuz kalma dediler canım sen su işini nasıl çözdünMaşallah canım senin adına sevindim göz aydınlığı eylesin Mevla. Amin inşaallah. Ben oruç tutmak istiyorum, kime sorsam tutmasan iyi olur diye tavsiye etti. Şimdi senden boyle duymak da umut oldu. Fitil orucu bozmuyor mu
2 nisan ama ben 1 nisanda yapicam canım çok heyecanlıyım coookkkkAynen öyle sağlıkla devam etmeyi nasip etsin de bir iki önemi uok sizin test günü ne zamn
rica ederim canım ya çünkü bu zamanda en rahat edeceğin yer evin başka yerde zorÖyle mi teşekkür ederim canım.Senin sonucun ne oldu pozitifleri görmüşsündür inşallah
Kaynananda kalıp stres yapacağına merdiven çık bişey olmaz stres daha zararlı bende transferden 1 saat sonra hastane asansör beklemek istemedim hemşire merdivenden inebilirsin bişey olmaz demiştiKızlar çarşamba günü transferim var ve evim 3.kat asansörde yok.İlk gün merdiven çıkmak zarar verir mi acaba?Kaynanamda kalmam için diretiyor herkes ama rahat edemeyeceğim için kalmak istemiyorum bir yandan da merdiven olayı beni strese sokuyor sizce ne yapmalıyım?
3. Gün embriyosuna 8. Gün kan testi yapmıyorlar keşke bekleseydin benimki 5. Gün embriyosuydu 9. Gün beta 57 çıktı yani 8. Gün idrarda çıkmazdı büyük ihtimalle. Herkesin betası çok büyük rakamlarla başlamıyor stres yapma bence tutunmayı olumsuz etkilemeKızlar bugün transferin 8. Günü 3. Gün embriyosu gebelik vaad eden embriyolar denildi. Bugün 2de test yaptım negatif çıktı. Suyu çok içmiştim. Sonuç yanıltıcı olabilir mi? 2den beri okumadığım forum kalmadı çok kötü durumdayım. Kanda pozitif görür müyüm sizce
Araştırdığım kadarıyla fitil bozmuyor vücuda gıda vermediği için ve vajinal olduğu için tutup tutmamak size kalmış Allah korusun tutunmazsa kendinizi suclayacaksaniz tutmayın sonra borcunuzu tutarsınız kişinin kendine kalmış bir durum gönlünüz nasıl rahat edicekse onu yapmanizi tavsiye ederimMaşallah canım senin adına sevindim göz aydınlığı eylesin Mevla. Amin inşaallah. Ben oruç tutmak istiyorum, kime sorsam tutmasan iyi olur diye tavsiye etti. Şimdi senden boyle duymak da umut oldu. Fitil orucu bozmuyor mu
İnşallah canım seneye de bebislerle oruç tutan var mı nasıl geçiyor diye konuşmak nasip olurBen ramazandan 4 gun once transfer olmuştum ondan ılaclarımda duzenlı saatı oldugu ıcın Degıstıremezdım Ondan tutmadım.
Tabı bebekle daha zor olur seneye bu zamanlar 3 aylık olur bebısımız belkı emzırdıgmzden yine tutamayız ama rabbım guc kuvvet verır belkı tutarız
Hemşire merdiven çıkmak asansöre inip binmek etkilemez demiştiKızlar çarşamba günü transferim var ve evim 3.kat asansörde yok.İlk gün merdiven çıkmak zarar verir mi acaba?Kaynanamda kalmam için diretiyor herkes ama rahat edemeyeceğim için kalmak istemiyorum bir yandan da merdiven olayı beni strese sokuyor sizce ne yapmalıyım?
Ben de 4.cü katta oturuyorum yarın kan tahlili vercez. Bence evine git doktor tek tek çık merdivenleri bişey olmaz dediKızlar çarşamba günü transferim var ve evim 3.kat asansörde yok.İlk gün merdiven çıkmak zarar verir mi acaba?Kaynanamda kalmam için diretiyor herkes ama rahat edemeyeceğim için kalmak istemiyorum bir yandan da merdiven olayı beni strese sokuyor sizce ne yapmalıyım?